Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Hatvan9 #21753 üzenetére
ráadásul az egyik VRM 120°C közelébe ment míg a többi 80 körül mocorgott. Ez az egyik. Másik:lecseréltem a radim egy sima tripla radira,sajna ennek nem olyan jó a hatásfoka mint a volt nagyradimnak
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz Laraxior #21754 üzenetére
Látom utána kell néznem valami brutál hűtőnek!
Miért nem csinálod meg a géped kettős körrel?
Egy normál kör a mindennapi használathoz, és egy Kamaz-hűtő a beteg tuninghoz!
Y-ban ágaztatod párhuzamosan és valami gyorscsatival oldod meg a plusz kört. Csak oda is kell egy légtelenítő.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #21756 üzenetére
hova tuningoljak? nézd meg az adatlapom csak kiváncsi vagyok a VGA végére de semmi extra 3dmark rekorddöntögetés
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #21758 üzenetére
sajna ebben az alaplapban 2200ig megy..egyelőre..kicsit kevéske a beállítási lehetőség,pedig bizisten 3.4 alatt meg se álltam volna vele
2.5kg jég már van ma is dobok a fagyóba egy 2kgos adagot,holnap tuning"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #21761 üzenetére
hát igen,de arra az egy-két hónapra amíg nem lesz meg az i7 addig felesleges beruháznom ilyenre
jut eszembe: már itt vannak a jégtömbök...hamarosan lesznek eredmények.eVGA Voltage Tuner is be van izzítva a pluszfeszhez
-
Laraxior
titán
első eredmény: 784/1570/2526MHz
pluszfesz nélkül,3dmark06 stabil.
GPU load: 32°C alatt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #21763 üzenetére
sajna a pára kicsapódott és a VGA vízben úszik,így egyelőre ennyi.
Érdekes,hogy a nagyradival nem volt páralecsapódás,akkor itt miért?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz TTomax #21765 üzenetére
legközelebb
másik szobában az i7es rendszert izzítottuk,majd összeengedjük a kettőt
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hát elköszönök fiuk,jó volt itt... a GTX460 topicban folytatom az SLI persze marad...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
mennyiben különbözik a gigabyten gtx 260 OC 216sp a simától?:S
-
hermanyi
addikt
sziasztok
lenne egy elég számomra idegesítő problémám , mégpedig ,hogy van egy GV-N28-1GH-B kártyám amin ugye nincs HDMI kimenet amit átalakítóval pótoltam és úgy kötöttem össze a tv-vel ami egy (LG) nos a probléma az lenne ,hogy kép tökéletes hang nincs olvastam a fórumon ,hogy a VGA-t kéne összekötnöm az alaplappal
szoval amit nem tudok az az ,hogy a VGAn levő gumiborítással ellátott elviekben hang csatlakozó az SPDIF vagy milyen
mert az alaplapomon van SPDIF de az 3 tűs míg a VGAN levő csak 2vagy valami megoldást a hang problémára
előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
TTomax
félisten
válasz hermanyi #21772 üzenetére
Vedd elő az alaplapi könyvet és keresd meg a polaritást... az spdif kábelra rá van írva melyik a plusz és melyik a mínusz...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hermanyi
addikt
-
SpeedR
őstag
válasz #40835072 #21780 üzenetére
A végét még nem teszteltem ki, mert 700 fölött már eléggé fel kell szabályozni a ventit, hogy ne melegedjen nagyon. A hangos venti zajt pedig nem komálom. 720MHz-en még vígan játszottam vele, feljebb egyelőre nem próbáltam. A memóriák kb 1200MHz-et tudnak, 1250-en már hibáztak. Pontosabban ezt sem teszteltem ki, mert nem hiszem hogy mem. sávszél limites lenne bárhol is. Ilyen a tiéd is?
-
rup1u5
nagyúr
válasz #40835072 #21784 üzenetére
Te tényleg ennyire nem vagy képben?
A 896MB az a kártyán lévő memória mérete.
Amit húzunk az meg a GPU órajele, a Shader órajele és a memória órajele.
A GPU-t biztos nem fogod te 1GHz-ig húzni.
De ha valóban ennyire ismeretlen neked ez a téma akkor elöszőr nem ártana elkezdeni az alapoknál és későbbre hagyni a tuningolást.(#21783) SpeedR:
Bár nincs GTX 460-am de erősen kétlem, hogy bármilyen húzott GTX 260 képes lenne akár csak a közelébe is kerülni teljesítményben. A tesztekből nekem az jött le, hogy egy húzott GTX 280-285 van kb 10-20%-al a GTX 460 mögött.
Remélem TTomax benéz majd ide és beszámol a saját tapasztalatairól ezügyben.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
Itt van a kezemben az evga GTX 280.
10 nap alatt ide is ért. Este teszt!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Laraxior
titán
válasz Benhill #21782 üzenetére
nalam kb 715/1225/2900 a vege
kicsit sok lesz az a 2900 nem? még nem találkoztunk tesztek alatt sem 1400 feletti ramokkal"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rup1u5
nagyúr
válasz SpeedR #21790 üzenetére
Birom ezeket a "Relative Performance" táblázatokat.
Közük nincs a valósághoz. A sok különböző mérés átlaga.
Mióta befürödtem a 4890-el mert elhittem amit a netes tesztek ilyen furmányos táblázatai mutatnak azóta én nem hiszek ezeknek. Csakis a itt megforduló felhasználók saját méréseinek és tapasztalatainak hiszek. Azért is érdekelne TTomax véleménye 1db GTX 260 és 1db GTX 460 viszonylatban.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
nagyúr
Hú de jó látni, hogy a 295-ösöm majdnem annyit tud mint a 480-as
Persze akkor nem értem miért kétszer olyan drága a 480-as
De gyanítom van itt valami humbug, mert láttam 480-ast muzsikálni és ha láthatóan nem is volt gyorsabb, de az fraps majdnem másfélszer annyit mértTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #21794 üzenetére
ez ugyanaz mint a GTX280 vs 9800GX2 ott is DX9ben simán hozza a 280as szintjét a szendvicskártya,DX10ben hálistennek nem
-
TTomax
félisten
A közelben nincs a GTX260 a GTX460-hoz...húzhatod akárhogyan.Persze a GTX460-at is húzhatod.. egészen a 470-ig...hidd el nekem a GTX280-ra ver úgy kb 10%-ot de ez sok mindentől függ... DX9-ben úgy vettem észre nincs akkora előnye,mint DX10-ben.
Itt már sok vita volt arrol hogy megéri-e GTx260-at venni mert azt fel lehet húzni úgy hogy egy alap GTx280-ad legyen... nem lehet.. nem ugyanaz a kettő,nem ugyanannyi vmem...meg nem ugyanannyi cucc van benne... persze én az 1G-s 460-rol beszélek.. a 768-as kistestvérét nem tudom...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz SpeedR #21798 üzenetére
hát igen csak a 460-at is fel lehet huzni 850-re a 260-at meg nem.. a 460 meg hűvös is marad,meg csendes és néha nem árt a Dx11
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz TTomax #21797 üzenetére
csinálsz ilyen tesztet nekem?
kíváncsi vagyok a GTX460 erejére
sima 24/7es beállításokkal, proci,VGA-tuning"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások