Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz Beowulf_78 #13001 üzenetére
És hozott valami gyorsulást (nem csak mark-ban )?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Sziszifeca
őstag
Van egy 8cm-es ventim, amit szeretnék valahogyan a még jobb hűtés érdekében a GTX 260-omra helyezni, vagy ahol jobban keringeti a levegőt. Valakinek van jó ötlete hogy hova tegyem?
Valamint mennyi max hőfok engedhető meg ennél a karinál?[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
nagyúr
Azoknak akik feljebb lépnek az nVIDIA fejlesztési létráján és már modernebb kártyát használnak mint amilyen topicban barátokat szereztek ajánlom az
[nVIDIA Geforce-osok baráti köre] topicot.
Kötetlen témák, extrém tuningok, lehet nyugodtan off-olni is, sőt nVIDIA kártya megléte sem szükséges! Így nem szemeteljük tele a szakmai topicokat és nem írunk olyan hardverről bennük amik nem odavalók!
Javítottam az elírást.
[ Módosította: Foglalt név ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
gyülekezünk? gyülekezünk?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Beowulf_78
addikt
válasz VinoRosso #13007 üzenetére
Cyberpunk:
Azt még nem tudom miben lett gyorsabb. Erre aztán tényleg nem lesz időm.
A lényeg hogy stabil, és nem fagy.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
bim
veterán
Jujj de kirlyságos ára lett a gtx280-nak
Ezt már csippantom. -
Laraxior
titán
Talán le kellene cserélni hoki kártyád..mondjuk az enyémre
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SSJPeter
őstag
Sajnos Crysis alatt nem lett gyorsabb az új driver én megnéztem.
Sziszifeca:szerintem ha 75-foknál nem több a hő az teljesen rendben van de úgy összességében 80-fok alatt még nem vészes. . .
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Laraxior
titán
Persze...mert nem volt még GTX280ad
-
bim
veterán
válasz VinoRosso #13021 üzenetére
igazából magam sem tudom mi történt mert készitettem rá egy vrm blokkot és volt egy sima gpu blokkom.
elinditottam és minden ment faszán.szőrös fánk alatt 31fokos gpu és 70 fokos vrm. majd leállitottam és soha többet nem indult el.
visszaszereltem rá a gyári hütőt és közben átnéztem a kártyát semmi külsérelmi nyom.a bootban addig eljutok vele hogy a venti felpörög majd visszalassul és amikor csippantania kellene az alaplapnak és képet adni a monitorra megáll a mutatvány.ez a hsz minden érdeklődőnek szólt. ha cserélik lehet gtx lesz belőle.feltéve ha nem kell sokat ráfizetnem és van rá lehetőségem....
-
Beowulf_78
addikt
Hát...nem irígyellek. Lehet megsérült a kártya ahogy feltetted a hűtőt. Vagy összeért valami, aminek nem kellett volna. Így már nehéz kideríteni. Szurkolok hogy kicsréljék GTX-re!
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #13025 üzenetére
Te is rippeld el..aztán Nézz rá az én Zotacomra
-
Henk
veterán
válasz Sziszifeca #13003 üzenetére
Én is megtoldottam egy 8-as ventivel a 260 hűtését.Mindig babrálok rajt valamit.
Valahogy így.(sorry a telós képért)
Persze nem biztos,hogy te is így gondoltad.
bim:lehet a 130 fokos vrm tette be neki a kaput nem?
Laraxior:nagyon ajánlgatod,talán nincs rá elég jelentkező.Csodálkoznék,ha ezért az árért nem licit menne érte.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Még senki nem jelentkezett Szégyen de nem is baj..akkor megmarad..sok különbség nincsen egy "alap" GTX285 és egy vizes, LaraX-féle GTX280 között
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
Igyekeztem úgy megcsinálni,hogy ne a gányolós topikban kelljen mutogatnom. Hazahozom a fényképezőm akkor csinálok normális képet róla.
Laraxior:ez tényleg szégyen,hogy senki nem csapott még le rá.Gondolom mindenki azt hisz,hogy az új gtx-ek miatt padlón lesz a 280 ára.Én majdnem elcsábultam,de nem akarok most vga-ra költeni. -
Chosen
addikt
ez a topik hány milliomodszor van átnevezve?
-
Henk
veterán
válasz Sziszifeca #13032 üzenetére
Igen gondoltam.Bár a gyári hűtővel amennyire le van burkolva,nem tudom mennyire tudnál rásegíteni.Esetleg ha a hátuljához tennél egy ventit akkor a hátsó memók-nak segítene valamennyit.
-
SSJPeter
őstag
válasz Sziszifeca #13032 üzenetére
Mennyi most a hőfok,hogy ennyire hűteni akarod?
Let’s go Brandon!
-
Sziszifeca
őstag
válasz SSJPeter #13036 üzenetére
Nincs gáz, szerintem jó is, csak szeretem ha minél hűvösebb a cucc.
Alapon 47 fok 40%, terhelve meg 75-78 fok körülire állítottam be. (rivatuner)
De most rájöttem egy jobb szellőzésre, ha a SLI csatlakozásnál azt a gumi bigyót leszedem, akkor ott is fujja ki a meleget, és nem is melegszik annyira.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
SSJPeter
őstag
-
strebacom
senior tag
Van má Beowulf_78 komplett teszt???
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Felraktam az új WHQL-t, 181.20, de ennél most nem műküdik a powerplay vagy mi, nem veszi vissza az órajeleket passzív használatkor? Valakinél jelentkezik még? Driversweeperrel lepucoltam mindent drivercsere előtt....mi lehet a gond?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Beowulf_78
addikt
válasz strebacom #13040 üzenetére
Sajnos nincs még. Sok minden hátráltat. Új rendszert kell hozzá húznom, új topikba 1-es hsz-t kellett szerkesztenünk Laraxiorral. Illetve Ő csinálta , én képet küldtem neki, ill. felhasználtuk az eredményeimet.
Nem tudom mi lesz, kurva kevés idő van hétfőig, és ha kapok 295-öt akkor hétfőn el lesz adva a 285, és addig nem fog beleférni a teszt. Megpróbálom azért valahogy megcsinálni hétfőig, de nem biztos hogy lesz belőle valami.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
schwartz
addikt
-
strebacom
senior tag
válasz Beowulf_78 #13045 üzenetére
Pedig te vagy a legjobb..
-
TTomax
félisten
-
-
banderasz77
addikt
Barátaim!
Ehhez a kártyához mit szóltok? Érdemes vele foglalkozni?
VGA MSI PCIe N280GTX-T2D1G-SUPER OC 72790
Mi a véleményetek róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest