- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Egész jó lett!
Most toltam egy óra GTA4 multit és nem volt artifact OC órajeleimen.
Maradt a 691/1458/2230 és ami a legjobb, hogy most már 86% helyett csak 70%-ra raktam a ventit és még így is hűvösebb volt játék alatt pár fokkal. Azt hiszem 81 fokig ment föl a GPU.
Szóval úgy néz ki sikeres volt az akció.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bim
veterán
Valaki nyomna egy maffia2 benchet 1440x900.-on nekem ilyen beállításokkal? Én lefuttattam de nagyon nem ez jött ki nekem. Beszarnék ha egy olyan kártya lenyomná a 280-at aminek egyetlen egy porcikája sem erősebb mint ennek a kártyának.
-
Qru
MODERÁTOR
A végén még kedvet kapok én is a feszcsökkentéshez itt... Bár a 260 eleve nem melegszik anyira.
#nincsbennetarcsi
-
B4l!nt
aktív tag
Én megpróbálkoztam a fesz csökkentéssel a gtx260-nál és nekem bejött.
2d most 200/400/100mhz @ 0,8v
low 3d ugyan ez, 3d-t nem piszkáltam (még)
A fogyasztásom(össz, konnektorból mérve): IDLE 140ről lement olyan 130-ra és kb 4-5fokkal hűvösebb a cucc.
Ha úgy nézzük nem sok változás de a művelet megvolt 3 perc alatt szóval miért ne?[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Jaja!
B4l!nt: 10W is 10W. Bár igaz itt már nem vmi jó a tápom hatásfoka, mert 20% alatt vagyok, az visszafogott feszhez mérve nagyon túlméretezett a tápom. Bezzeg ha rátolok egy kis oc-t... Nagyon kis zabagép ez az i7.
mod:
popey37: 685/2100-on küldöm 3d-ben 65-68%-os ventifordulattal, olyan 60-62 fok között mozog a gpu hőm.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
sundor16
csendes tag
hali,1 hete vettem egy GTX 260 Extreme+ (Leadtek) aminek a gyári órajele:602/1107/1296
a kérdésem az lenne milyen órajelet ajánlotok hosszú távra,mondjuk egy 650/1150/1350? -
kompotot
csendes tag
lehet rossz helyen teszem fel a kerdesem de azert felteszem
elszeretnem adni a gtx 280 at mennyit lehetne erte kapni?
baja nincs tuningolva nemnagyon voltإذا كنت لا تعرف أن تجد بها
-
kompotot
csendes tag
válasz rup1u5 #22664 üzenetére
koszi a valaszokat tovabb nemszeretnem offolni a topikot......
mas de az oszintet megvallva leszerettem volna cserelni egy gtx 46O ra persze 1 gb ra csakhat kb 15K 17K lenne a csere ha sikerulne eladni a karimat szerintetek megerne?
192ox1o8o ba jatszok
valaszokat elore is thxإذا كنت لا تعرف أن تجد بها
-
kompotot
csendes tag
hat aludtam ra 1 et es ugydontottem varok meg vele mert ahogy szamolgattam kb 35%os felarat kene fizetnem a tesztek szerint 1o vagy15 neha 2o%os teljesitmenyert
igazabol megvagyok vele elegedve csak hat tudjatok az ember mindig agyal
dx11 et meg meg en nemerzem hogy ute nagyot[ Szerkesztve ]
إذا كنت لا تعرف أن تجد بها
-
bim
veterán
Kaptam kölcsönbe a mai napra egy giga GTX280-at hogy ki tudjam próbálni milyen az SLI.
Érdekes hogy azokban a játékokban ahol azt vártam volna mennyit fog majd dobni még 1 kártya majdhogynem rosszabbul megy. Pl. cry Wh. alatt a 2. gpu 50% alatt lazsál és hagy ne mondjam FullHD-nál még élsimi nélkül is eléggé gyík a teljesítmény. A driverben mit kell a játékoknál beállítani hogy kényszerítve legyen az SLI?
Ami igazán jól megy az a BC2. Az FullHD 16xQ-val is hasít rendesen. Mafia2 egy fos.
Holnap kell vissza adnom és még pár játékkal kipróbálom érdemes e beruházni ilyenre. Azt nem tudom mennyit számít hogy az AMP 700-on megy a giga meg 600-on. Ami meglepő hogy jelentősen nem melegszik a felső kártya pedig az UD5-ben totál egymáson van a 2 GTX. -
Laraxior
titán
sLI egy órajelen kezeli a kártyákat, az alacsonyabbikén. CFnél mindegy ott mind2 kártya megy a sajátján.
El kell hogy mondjam hogy max beállításon jött csak ki az SLi ereje Crysisban.
persze mindennek az alapja az új win"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
qru: thx vágom
letöltöttem a legujabb drivert(260.99) a gtx260-ashoz és nem viszi le 2D be a kártyátvki tud vmi megoldással szolgálni ?
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
Tegnap este próbálgattam a maffia2-ben lévő benchet és 261-től lefelé 258-ig kipróbáltam pár drivert. Eddig az adja a legtöbb fps.-t. Érdemes még visszább olálkodnom driver szinten vagy maradjak meg ennél. 258.96whql.
-
popey37
addikt
háát.
COD Black Ops game, E8400@3,73 ghz, VGA Giga GTX260 730/1575/1200 mhz. 2x2 giga ram, teljesen friss win 7 64 bit és laggol a játék mint állat. levettem a game grafikai beállításait minimumra és ugyanugy laggol. egyszerüen játszhatatlan.Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mitől lehet,?
A konfigom bőven a minimum gépigény felett van, elvileg nem kellene szaggatnia.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Fr3eWar
őstag
Hali, próbáltam visszaolvasgatni de beleuntam. Melyik progival módosítjátok a vga-bios-okat? Nekem az kellene hogy 2d üzemmódban alacsonyabb legyen a venti fordulatszám. (giga gtx 260oc)
Köszi előre is!
-
Toomy
senior tag
válasz Fr3eWar #22684 üzenetére
Minél legyen alacsonyabb? Csak mert 40% az alap és attól lejjebb nem lehet venni! Ha a biosban akarsz buherálni akkor "nibitor" , de azzal flesselni is kell az új bios-t. Ha még ilyet nem csináltál akkor egy kicsit macerás. De pl. szoftveresen is tudod manuálisan szabályozni fix. állításokkal mondjuk ezzel a programmal
-
Fr3eWar
őstag
Köszi, az a 40% ami hangos. Akkor vagy marad a VGA csere vagy AC xtreme gtx pro. A biosos dologgal nem volna bajom de ha nem lehet 40% alá vinni akkor el sem kezdem a moddolást. Szoftverrel beállítottam 30%-ra és megszünt a hangja az már jó volna, de maunális és a feleségem is használja a gépet, így valami olyan kellene ami 3D-ben magától szabályozza 2D-ben meg 30%körüli automatikusan. Hááát nem tudom. Teljesítményben megy vagyok vele elégedve nem igazán kell több, de 10+ K-t egy hűtőért. Pedig ez a leghangosabb pontja a gépnek.
-
dzso22
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítség kellene.
Nemrég vásároltam használtan egy Gigabyte GTX 280-at és eléggé le volt harcolva így kénytelen voltam újra pasztázni és termalpadozni. Furmark alatt a kártya hőfokai a következők:
MAX 95fok ház oldallapja nélkül MAX 87fok (Nem egy szellőzős házam van Raidmax sagitta) Jók ezek az értékel vagy kicsit meleg?A legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
bim
veterán
válasz dzso22 #22690 üzenetére
Jók ezek az értékek de próbálj meg te is feszt állítani lefelé mert itt szinte mindenkinek viszi kevesebb fesszel a 3D-t mint a gyári 1,18V. Nekem pl. viszi 1,075V-al is a 700-as GPU-t de beállítottam egy biztonsági 1,1V-ot ami miatt már nem is engedi a vrm-et 95 fölé. 2D pedig 0.9V-on figyel ami szépen csökkentette a 2D fogyimat.
Fr3eWar: ezért vagyunk itt.
[ Szerkesztve ]
-
dzso22
senior tag
Köszönet a segítségért akkor megnyugodtam
Gondolom feszt csökkenteni csak úgy tudok ha Nibitor elő azután bios flash,ezt viszont nem merem nagyon bevállalni.És Így nézett ki a kártya mikor szétszedtem.
Elég ijesztő. Még a kupak is le volt szedve a magról thermalpad pedig seholA legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
bim
veterán
válasz dzso22 #22694 üzenetére
Ez nagyon durva!
De hogy váltotta ki a thermal padot? Két ujjnyi hővezetőt tett oda?
Egyébként milyen vastag pad kellett? Átpasztáztam én is az AMP!-t és eléggé le vannak harcolva a gyári padok, le kellene cserélnem. Esetleg beszerzési helyet/árat tudsz írni?
Feszcsökkentés megy az msi AB-el is amit feljebb linkeltem. Ha már tutira stabil akkor be lehet égetni biosba is. -
dzso22
senior tag
MX2 megfelelő vastagságba De a legrosszabb az hogy előzőleg valami ezüst pasztával volt "összerakva" a kártya ami nem is lett letakarítva hanem simán csak rárakták az új pasztát
Nem volt nagyon meleg a kártya gpu 115fok vrm meg 100-105.
tőle vettem a thermal padot.
mégpedig ezt: 0.8mm vastag
20x25mm-es 5W/mK-s nem tapadós!Talán az egyedüli pad ami 5W/mk-s hővezetéssel bír. nagyon jó cucc de így magában vastag mert a gtx280ra puha és 0.5ös párna kell ez viszont kemény és meg kell felezni mert túl vastag. de érdemes vesződni vele mert a vrm-ek az én kártyámban már a 80 fokot is épp hogy elérik
Van még egy másik típus. Bundatánál lehet kapni az állítólag zselés szerű majdnem olyan mint a gyári. rendeltem onnan is de még nem érkezett meg. Elvileg mivel zselés szerű azt egyszerűen csak fel kell rakni a helyére.
Nem tudom milyen jó ennek a hőelvezetése ha megérkezik lehet ezt is kipróbálom.Nekem az msi AB nem enged feszt állítani
[ Szerkesztve ]
A legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
dzso22
senior tag
itt van még egy szép kép.
ez a látvány fogadott mikor lekaptam a hűtőt.
Még egy kondenzátor is le volt pasztázvaA legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App