- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
[link]
Ez a gond nálam is előjött amit ADAM1337 írt csak ő talált megoldást rá ugyanis a monitoron lehetett neki állitani ,nekem meg nem méghozzá phase nevezetű beállitás de ez az én monitoromon hiányzik.
Az a lényeg hogy ha nyomok a monitoron egy autó beállitást akkor eltűnik ez a remegés ,
Van ez a monitor teszt EIZO és nekem a 7 oldalán ez látszik a kép pontok helyett
és ettől van hogy a betűk nem élesek vagy amit a ADAM1337 kolléga irt régebben .
Megfigyeltem hogy ez akkor jön elő mikor nincs alap órajelen a vga ha vissza megy alap órajelre a kárty akkor ez megszünik ,,
Van valakinek ötlete mitől lehet ez ??????
Kipróbáltam már több monitorral is egyedül CRT monitorral nem csinálja[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
És ugye normális esetben így néz ki amikor teljesen alapon van a vga de ha kicsit feljebb megy az órajel akkor az előbbi kép jön ki és a recegés ami a böngésző alatt is előjön ha nem az alap órajelen van a kártya .
AZ összes teszt minden hibátlan a kártya nem meleg nincs húzva semmi és tökéletesen mennek a játékok is
Valamit rosszul csinálok csak nem tudom hogy mit[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
válasz kisfer #21658 üzenetére
Gainward GTX280?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
annyira nem eladó,mert miután átvettem lakótárstól kiderült hogy az egyik DVI csatija nem éppen működőképes...de 40ért elég jó pénz...főleg hogy még garis is és gyakorlatilag hibátlan a kicsike
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
rup1u5
nagyúr
Amerikai Ebay, az eladó a Texas-i, Rowlett city-ben már postázta is.
Köszi Bulitt!
TTomax:
Azért izgulok ám rendesen mint a szűzlány akit dugni visznek.
És ez egészen addig fokozódni fog amíg be nem csúsztatom a GTX-et a lapom PCI-E foglalatába és rá nem nyomom az ON gombot.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
zolisx4
őstag
válasz rup1u5 #21682 üzenetére
Örülök neki hogy sikerült ennyiért venned azért a 280 as nem egy gyenge eresztés közben utána kerestem .
Csak ne legyen vele gond ,jó megbeszélted a garit de ne keljen vissza küldeni jobb ha a gépedben van
De nagyon sokára ér ide nem?? majd 3 hét.
Mivel küldi galambal?[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz zolisx4 #21683 üzenetére
Türelmes ember vagyok. Nem probléma az a 2-3 hét nekem. Pláne nem ilyen áron egy EVGA-ért. Végülis nem Mogyoródról jön hanem Texasból. Még szép hogy nem 3 nap alatt ér ide. A várakozás csak fokozza az élvezetét a dolognak.
Csajokkal is ezt szoktam csinálni az ágyban. Hosszú felvezetés. Szeretem ha már remeg a térdük, zihálnak és követelik a lényeget. Olyankor a legédesebbek!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz zolisx4 #21687 üzenetére
(#21688) kpal:
Nem. De ha beregisztrálta volna evga.com-on se mennék vele semmire, mert evga-nál nem átruházható a 10 év garancia. Jó dolog, hogy sosem volt húzva a kártya. Kifaggatam még egy csomó apró részletről az eladót. Várom a válaszát.(#21689) sestertius:
Remélem is, hogy az.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz sestertius #21694 üzenetére
És nekem mi volna abban a tuti?
Ha egy lelkes, feszes, bögyös, 18 éves nimfó kiscsaj lennél akkor lehetne róla szó na de így.... ...apropó! van húgod?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest