- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alba Game
tag
válasz domiromm #3093 üzenetére
domirromm !
Nem. Sajnos és természetesen.horkovy24 !
Igen, a digitális játék azonnal regisztrálódik a club-nintendo oldalon az accountodon. És valóban, úgy ahogy más is leírta, előbb csinálj accountot, majd kösd össze a gépeden lévő Ninti accounttal és ezután tölts le játékot (illetve regisztráld). Különben nem fog összejönni semmi bónusz cucc.slick-adam !
Respect a hozzáértésedért. Akkor várjuk a patch -et !!!idave !
De igen. Egyeztethetünk és csapathatjuk a Black List -et is. Akár már ma.[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
Hát srácok azt kell hogy mondjam úgy néz ki hogy most kellemeset csalódtam a Ubisoft-ban!A Watch Dogs című játékukkal kapcsolatban!Az a helyzet hogy én rühellem az Assassin Creed játékokat egyszerűen nem tudom megmondani miért de nekem nem jönnek be ettől függetlenül biztos nagyon jó játék!Nekem utoljára ami tetszett a Ubisoft-tól az a Prince Of Persia trilógia volt még PS2-őn!De sok warez-es emberke miatt már fenn van egy népszerű videómegosztó oldalon a Watch Dogs végigjátszása és bele-bele nézegettem!Azt kell hogy mondjam hogy a játék iszonyat jó és kellemeset csalódtam benne főleg a történet az ami tetszik nekem!Pedig eleinte nem is akartam megvenni a játékot!Most már csak azt sajnálom hogy ilyen sokat csúszik a Wii U verzió mert rohannék is megvenni a játékot!Egyébként egy francia lap egy 20-as skálán 19 pontosra értékelte a játékot egyedül a hangok húzták le azt az egy pontszámot a maximálistól!Egyébként a végigjátszásokból ahogy elnézem egyszerűen gyönyörű a játék!Kíváncsi leszek hogy a Wii U-ból majd mit tudnak kipréselni a fejlesztők!Hogy vagytok ezzel?
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
horkovy24
senior tag
Hát sajnos nekem nincs meg a Deus Ex szóval nem tudom ott hogy működik a gamepad-es dolog!Viszont az hogy egy gombnyomás a hackelés a Watch Dogs-ban a jelenlegi konzolokon az egy dolog ez még a Wii U változatban változhat nem?Mert azt is olvastam egy oldalon már meg nem mondom hol hogy az miatt is csúszik a Wii U verzió mármint a gamepad tökéletes kihasználása miatt!Tény viszont azt is olvastam hogy azért csúszik mert egyszerűen a többire fontosabb volt a fejlesztés!Mint tudjuk az eladások miatt!Ki tudja már mi is az igazság!
-
addikt
-
horkovy24
senior tag
válasz ImpersonatoR #3106 üzenetére
Hát én nekem ilyen félelmeim nincsenek!A Lego City Undercover nekem is megvan!Egy Lego-s játéktól mit is várunk el?Tény hogy nem a legszebb a grafikája a lego-s játékok közül de azt sem szabad elfelejteni hogy teljesen open world lego-s játék ez elött nem is volt szóval ez egy ilyen első próbálkozásnak tudható be nem feltétlenül annak hogy a Wii U gyenge és nem tudta volna ezt a Lego City Undercovert jóval szebben is elbírni!Egyébként ezt a dolgot már nagyon sok oldalon letisztázták!A Wii U erősebb mint a PS3 meg az Xbox 360 igaz nem fényévekkel de erősebb!Igazából csak abban reménykedek nagyon de nagyon hogy a Ubisoft nem egy egyszerű PS3/Xbox360 portot fog átnyomni a Wii U-ra hanem ténylegesen ki is fogják használni a Wii U-ban rejlő összes plusz kakaót!Mert ne értsetek félre gyönyörűek az exlusive Wii U játékok viszont azok inkább ilyen aranyos megközelítésből viszont ez a Watch Dogs megmutathatná hogy realisztikusság terén mit is tud ez a gépezet!Lehet hogy sokat várok a Ubisoft-tól?!
-
humi1
tag
http://wiihungary.hu/comment.php?comment.news.1117
-
horkovy24
senior tag
nOOOrbi: Jólvan semmi gond!
Ezt a cikket már én is olvastam.Nem is vagyok igazán meglepve miatta!Viszont ahogy olvasgatom az oldalakat nekem nagyon az derül ki hogy igazából ez a Mario Kart 8 nagy vízválasztó lesz a Wii U szempontjából mert nagyon ettől várják azt hogy majd be fogja indítani a szekeret.Hát nagyon kíváncsi leszek hogy ez meg-e fog történni!Mert igazából szerintem nagyon jó kis játék lesz ez.Meg igazából nem is értem a dolgokat mert a Wii U-n már most is sok elég jó exlusive cím kinn van mégsem igazán akar beindulni!Úgy tűnik ahogy már sokan leírták hogy a Nintendo-nak valamiért nem sikerül megfogni azt a nagy vásárló réteget ami a Wii-nél megvolt!Úgy tűnik hogy ezek szerint nem ezek a játékok voltak azok amik akkor beindították a Wii-t sokkal inkább a Wii Sports meg az új irányítás!
-
ldave
félisten
Eközben egy újabb Wii U-ra is megjelenő játék érte el a kitűzött határt Kickstarteren:
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Sokan sokféleképp próbálják magyarázni a 3rd-party címek kálváriáját, de a helyzet az, hogy nincs az újgenerációs konzoloknak bázisa. X1 még annyi sincs a piacon, mint Wii U és a PS4-ből sincs sokkal több. Ezeknek a fejlesztőknek/kiadóknak csak akkor éri meg valamit is megjelentetni, ha kiadhatják x360-on és PS3-on is. Az exkluzív címek az új boxon és PS4-en még annyira sem mennek, mint némely Wii U exkluzív játék.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
horkovy24
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #3114 üzenetére
Ez így igaz és azért nincs bázisuk mert sok embernek nincs pénze egyből átugrani egy nextgen konzolba például egy 160 ezer forintos XboxOne-ba!Meg sokan nem fogják lecserélni a szeretett PS3 gépüket amin ráadásul rengeteg játék van egy PS4-re mert arra szinte semmi nincs ami van is az az előző generációból grafikailag felturbózott játékok például Tomb Raider Definitive Edition amiért boltban van arcuk elkérni 15990 forintot de lesz majd nemsokára The Last of Us is PS4-re!A Sony úgy látszik ezekkel a játékokkal akarja kitölteni az időt amíg elkészülnek az új játékok amivel nincs is gond viszont a fentebb említett árazással már annál több!Csak arra lennék kíváncsi hogy mi lenne akkor a fejlesztőkkel ha amint megjelenik egy újgenerációs konzol akkor az előzőt egy az egyben meg is szüntetnék.Akkor miből szednének lóvét?!
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz horkovy24 #3115 üzenetére
1.: a nextgen konzolok ára csak idehaza számít drágának
2.: nyugaton általában megtartják a régi konzolokat, nem lecserélik a régit, hanem megveszik mellé a nextgent
3.: a nextgen játékok ára megegyezik az előző generációéval, maximum +10$ esetenként, minden generációnyitásnál nyugati árakon kapni a játékokat idehaza[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Nem azt írtam, hogy ész nélkül megvesznek mindent, amit látnak. De javíts ki, ha nem így volt... Egyszerűen ez nekik nem komolyabb tétel, ha meg akarják venni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
PandaMonium
őstag
válasz Mister_X #3116 üzenetére
Az 1. és a 3. pont messze áll a valóságtól. Akármennyire is szereti így hinni a nép, nem mi vagyunk az egyetlen "szegény" ország, ahol alacsony az átlag kereslet (már európai szemléletben) és magas az ÁFA és az adó. Nehéz összehasonlítani a dolgokat, mert pl. USA-ban sok államban 0% az ÁFA (vagyis náluk TAX), de a legtöbb államban 8% körül van, viszont náluk az egészségügy az ami horribilis összeg. Náluk pár nap egy kórházban egy hónapnyi ide hazai fizetés, úgy hogy még csak köszöntél az orvosnak. A 3. pont pedig féligazság, mert sajnos még a nyugati áraktól (itt elsősorban az angolokra gondolok, mert ők járnak a legrosszabbul a GBP-re való váltásnál) is drágábban kapjuk kézhez itthon a dolgokat a jelenlegi next-gen kínálatban. Angol retail price kb. 44£, az nagyjából 16.000Ft -nak felel meg, míg itthon 18.000Ft körül árulják (hogy nem sül le a pofájukról a bőr ) a konzolboltok az új címeket.
Egyébként az a furcsa nekem, így a third-party és az indie fejlesztőkre rátérve, hogy semelyik cég nem reklámozza túlságosan a next-gen konzol SDK-kat. Xbox 360-ra volt anno a legegyszerűbb fejleszteni, ott volt az XNA a C# -hoz, aztán lehetett rögtön írni rajta a játékot és tesztelni, publikáláshoz kellett asszem' egyedül licenc. Most ezzel szemben Xbone One-hoz semmi sehol, PS4-en a Sony nyomja a PSN játékok kiadását (gondolom kell a PS+ba a játék, mert mi mást adnának PS4-hez most még ), de ott is fizikai megkötések vannak (csak x és y országból lehet jelentkezni fejlesztőnek), Wii U esetében pedig elég támogatónak tűnik a Nintendo (konkrétan Unity Pro-t kap az ember a licenc mellé, és a hivatalos SDK-t beépítve a Unity-ba) de sajnos nincs elég infó róla, hogy mik a feltételek a bekerüléshez. Azt olvastam, hogy kötelező hozzá cég meglétele (adószámmal természetesen), meg egy jó nagy kupac pénz + korábbi fejlesztői tapasztalat, de ez sehol nincs részletezve a Nintendo hivatalos oldalán. Másik az, hogy a Nintendo csak egy HTML5 SDK-t biztosít a különböző alkalmazásokhoz (pl. időjárás, VOIP, stb. - egyébként látott már egyáltalán valaki ilyet Wii U-n ), illetve Unity integrációt a játékokhoz. Azt nekem meg ne mondja senki, hogy pl. a Ubisoft meg a többi nagy cég Unity-t használt a Watch Dogs-hoz meg az összes többi nagy címhez, mikor ott a saját enterprise game engine-jük.
Kár, hogy ilyen szigorúak a megkötések mindenhol (meg kiigazodhatatlan az egész), nem csak, hogy az indie címek jól fellendítenék a konzol eShop piacot, de még én is jelentkeztem volna egy Wii U SDK-ra ha befejezem a tanulmányaimat, hogy tudjak Wii U -ra kiadni.
What I cannot create, I do not understand
-
ldave
félisten
válasz Mister_X #3118 üzenetére
Nem muszáj egyetértenünk, én csak a saját tapasztalataimból indulatok ki. Angliában van pár régi ismerősöm (középosztálybeliek, értsd: programozó, főpincér, könyvelő), munkám során pedig német mérnökökkel vagyok napi kapcsolatban: lehet, hogy magyar szemmel végtelen mennyiségű pénzt keresnek, de hidd el, ott is meggondolják, hogy mire adnak ki 100+ eurót.
-
Mister_X
nagyúr
Ott van direkt kiemelve, hogy ha meg akarják venni. Tudom, hogy nem vásárolgatnak ész nélkül (az az usákok reszortja).
@PandaMonium: nyugat (számomra) = Anglia, Németország, Ausztria, Dánia,
Franciaország, stb., USA az a "világ hülyébbik fele"Ott meg nem "TAX", hanem Value Added Tax (VAT), azaz árhoz adott adó, tehát egyenértékű az ÁFÁ-val (árban foglalt adó). A kettő között a különbség az, hogy ott a nettó árat írják ki az államok eltérő adózása miatt, míg nálunk az áfás bruttót írják ki.
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
Csak ámulok!Nagyon szeretem ezt a fórumot annyi mindent megtudok tőletek amiről eddig gőzöm nem volt!Csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
Na most beregisztráltam az összes Wii U játékomat meg magát Mario and Luigi Premium Pack gépemet a Club-nintendo oldalon és összegyűlt 3500 csillagpontom.Milyen kár hogy ide nem szállítanak!Mert pont néztem hogy a Super Mario 3D World Soundtrack lemeze 3000 pontba kerül szóval be is tudnám rá váltani a pontjaimat és még maradna is!Kellene nekem az a lemez mert jó zenék vannak a 3D World-ben!
-
addikt
-
horkovy24
senior tag
válasz ImpersonatoR #3125 üzenetére
Hát igen!De sajnos nekünk magyaroknak ezek a ponttal fizetős dolgok a club-nintendo oldalon tárgytalanok.SAJNOS!
-
addikt
-
slick-adam
aktív tag
válasz horkovy24 #3124 üzenetére
hmmm... mar kesö... nekem van nemet acc-om (itt is elek). bevalthattuk volna rajtam keresztul, aztan tovabb postaztam volna neked.
(egyebkent en is bevaltottam a SM3DW OST-re a pontjaimat, mar uton is van elvileg. 4 heten belült irnak)parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
horkovy24
senior tag
válasz ImpersonatoR #3127 üzenetére
Sajnos nekem nincs ismerősöm odakinn!Nem szeretnék ezzel terhelni senkit sem!Majd maximum beszerzem valahogy.Elvégre mindent be lehet szerezni csak akarni kell!
-
tariattila
veterán
-
ldave
félisten
válasz tariattila #3131 üzenetére
A harcrendszer lényege a kép alján lévő csík.
Az eleje, a hosszabb rész (WAIT) amikor lényegében csak várakozik a karakter. Aztán amikor eléri a piros részt (CAST) akkor lehet kiadni az utasítást, melyet viszont csak akkor hajt végre a karakter, amikor a piros részen is végigment. A trükk az egészben, hogy amikor valaki a piros részben sebzést kap, akkor visszaesik a WAIT részre, így meg lehet szakítani az ellenség (és persze a saját emberek) támadását is. Szóval úgy kell trükközni, hogy te lehetőleg ne kapj sebzést a piros részben, míg te akkor támadj, amikor az ellenség a pirosban van
-
n000rbi
senior tag
Pontosan. Tehetsz magadra védelmet és akkor nem tudják megszakítani a támadásod (pár körig nem fogsz visszaugrani a csíkon, ha sebeznek), vagy akár gyorsíthatod az embereid, lassíthatod az ellent, béníthatsz is ésatöbbi, nekem tökre bejött ez a harcrendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Alba Game
tag
Én is tudok angliából Star-Coin -ra váltott holmit hozatni, ha kell. Nekem kvarcjáték jött annó. 14500 pts -em van, lassan megint be kéne váltanom. Meg még az asztalomon vagy 5-6 "kaparós" papír, kódokkal.
Ezt a Child of LIght -ot lehet, én is beszerzem. De nem WiiU -ra, hanem PS4 -re. Bár nem tudom, van-e valami különbség köztük (sztem grafikára tutti nincs, tartalomra sem hiszem, hanem inkább kezelésre értem ezt). Ha van, akkor marad a WiiU -s verza.
-
ldave
félisten
válasz Alba Game #3134 üzenetére
Van némi különbség, PS4-en 1080p-ben fut a játék, Wii U-n 720p-ben. Ezen felül van egy extra karakter és még pár kozmetikai cucc, ami Wii U-n nem érhető el, csak PC-n és PS3/4-en. A Gamepad-et nem igazán használja ki a játék, annyi van hogy a kis fénylényt lehet érintéssel irányítani, oda megy ahova böksz a kijelzőn.
Igazából én csak azért vettem meg Wii U-ra, hogy támogassam kicsit az Ubisoft-ot, mely jelenleg az egyetlen nagyobb kiadó, aki még ad ki játékot a gépre. Bár a következő UbiArt-os játék, a Valiant Hearts úgy néz ki már nem jön ki Wii U-ra
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz n000rbi #3133 üzenetére
Én hard-on játszottam végig, az Activity log szerint 23 óra volt amit a Child of Light-tal töltöttem, de ebből ~1 óra az elején még normal volt, de annyira nevetségesen könnyűnek érzetem, hogy inkább újrakezdtem a nehezebb fokozaton, így azért már volt bőven kihívás a játékban, főleg a főellenséges esetében, de a végén már egy 3-as ellencsapat is tudott meglepetést okozni, ha nem figyeltem. Ebben a 22 órában benne van összes mellékküldetés és az összes naplóbejegyzés begyűjtése, de pár láda és stardust kimaradt.
-
ldave
félisten
Mister_X, fordíts kérlek
-
Mister_X
nagyúr
Én csak addig jutottam el, hogy öt perc után le tudtam gépelni magamnak mindent (azaz meglettek az olvasatok), de ugye a szavak többségét én sem ismerem Google Translate is csodákra képes:
Than before, with the exception of the inappropriate, Nintendo [Notice] YouTube video has been officially licensed images, including the work of Nintendo on YouTube. Sometimes ads get the video you have permission, like traditional policy, the ad revenue will be distributed by Nintendo and Google. (1/2)
[Notice] YouTube video on it, towards those who wish to use the Nintendo work more aggressive, it has several affiliate programs that receive a portion of the advertising revenue. For more information about the affiliate program, we will follow-up at a later date. Much for your understanding, thank you. (2/2)
@Dr.F.E.R.I.: gg wp
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3139 üzenetére
Látom te már készülsz a Mario Kart 8-ban a fejjel lefele versenyzéshez
@Mister_X: szóval a lényeg az lenne, hogy jogot formálnak minden Nintendós Youtube videóhoz, viszont a reklámbevételek egy részét odaadnák a videó féltöltőjének?
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3142 üzenetére
Pöpec a céges net: Your request was denied because of its content categorization: "Games"
Majd otthon megnézem. De akkor most ki fizet kinek? Én a Nintynek, hogy legyen Marios videóm a neten, vagy a Ninty fizet nekem, mert sokan nézik a Marios videóm amin emiatt nagy lesz a reklámbevétel?
-
ldave
félisten
Robin Williams lánya, Zelda már készül az E3-ra, korábban szerepelt is pár Zelda játék reklámjában.
-
ldave
félisten
Namármost, épp azon gondolkoztam hogy külsős japán fejlesztőket az utóbbi időben gyakran kér fel a Nintendo, hogy játékot készítsen nekik: a Platinum csinálta a W101-et, most a Bayo 2-n dolgoznak, a Team Ninja adta az Other M-t, most a Hyrule Warriors-t csinálja, SEGA-val ott a Sonic Lost World, Atlus-szal pedig a Fire Emblem x SMT (bár erről nagy a csend). Érdekes, hogy nyugati fejlesztőkkel nem nagyon van ilyen programjuk, most egyedül a Lego City, ami eszembe jut.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Sok nincs is, a Next Level Games akik kanadaiak, a Shin 'en a németektől és a saját stúdiójuk a Retro, akik texasiak. Több nekem sem jut eszembe. Kisebb indie fejlesztők vannak, akik majd Wii U-ra is meg fognak játékot jelentetni. Szerencsére sok színvonalasnak mondható is lesz köztük.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3149 üzenetére
Királyság lenne egy LEGO játék allstars Nintendo világban és karakterekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest