- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Az én véleményem az hogy inkább megveszek egy ismertebb Nintendós virtual conole-os címet mint ezek közül az indie játékok közül bármelyiket nemhogy még konzolt vegyek bármelyik miatt is.Én nem akarom itt fikázni őket de nekem nagyon nem jönnek be nem tudom miért lehet bennem van a hiba.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
horkovy24
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #3849 üzenetére
Nekem a legemlékezetesebb ilyen 3rd party játék az EA-től a Mass Effect 3 volt Wii U-ra!Hát könyörgöm csodálkoznak hogy egy játékból nem fogy sok hát hogy lehet egy játékból egy gépre egyből és csak kizárólagosan a 3.részt kiadni?!Erre a játékra egyébként azt mondják hogy elég jó és meg is venném de így természetesen nem fogom mert nem érteném a sztorit.Inkább adom akkor már ki a pénzt egy Nintendo címre.
-
ayo
veterán
válasz horkovy24 #3851 üzenetére
vannak minőségi indie játékok, de amióta "menőnek" számít azóta minden szemetet kiadnak indie jelzővel. az hogy egy transistor vagy egy dustforce kijön nintendóra az engem se zavar, sőt. de én pl. tuti nem veszem meg őket hiszen steamen vagy humble bundle pakkokban ezeket forintokért adják sokszor jobb grafikával. szóval annyira nem tudok ezeknek örülni, ahogy pl. watch dogsnak se fogok, hiszen ps3-on is szörnyen buta a játék.
e3-on szerencsére bemondtak vagy 5-10 címet ami exkluzív és nagyon várom őket remélem megtolják rendesen a következő éveket
http://jateknaplo.blog.hu
-
horkovy24
senior tag
Hát igen az egész E3-ból engem is leginkább a Nintendo fogott meg és az ő játékaik!A Watch Dogs-al én is úgy vagyok ahogy te mert először nagyon vártam a játékot aztán történt az hogy a Wii U-s verzió megjelenését eltolták a fenébe ügyebár a végén meg az jött hogy nagyon nem olyan játékot adtak ki amit bemutattak.Én nem tudom hogy a PS3/Xbox360 verziót mennyire butították le de ezek szerint akkor eléggé viszont abban biztos vagyok hogy akkor már a Wii U-s verzió sem lesz nagy szám a Ubisoft mostani hozzáállásából kiindulva.
-
adalbert1
veterán
válasz Mister_X #3786 üzenetére
Ezek közül ugyan nem minden érdekel (főleg, ami kijött más platformra is), de a rail shooterek jó ötletek voltak, a House of the Dead Overkill-t és a House of the Dead 2&3-at beszereztem, nem is rosszak (annak, aki kedveli ezt a műfajt, én pl. anno szerettem nagyon a House of the Dead 2. részét PC-n és arcade gépen).
ldave: virtual console címeknél szerintem nagyszerű lenne egy cross-save megoldás (és igazán lehetne több slotos save, így csak 1 ember játszhatja a hosszabb címeket).
g@bo: A.tessz hirdetett egyet 9k-ért, de már pár napja jegelve van - így inkább megvettem én is boltban 11.9k-ért poszterrel és kulcstartóval (ha azt nézem, hogy ezért járt egy ajándék letölthető játék is - ami esetemben a Zelda lett - akkor nagyon baráti árról beszélünk).
-
ldave
félisten
Mario Kart 8 online 150 cc összefoglalva:
A Slime draws near! Command?
-
Szalontahó
tag
Tiszteletem az uraknak!
Mától én is birtokosa vagyok a Mario Kart 8-nak.
-
horkovy24
senior tag
Hát ez nagyon komoly srácok most nézegettem videókat ezekről a Wii U skinekről a gépre meg a gamepadra és nagyon tetszenek például ez a ZombiU-s is amit belinkelek nektek.Nagyon gondolkodok egy ilyennek a felrakatásán mert ez legalább még a gép burkolatát is védi!Mondjuk nekem inkább egy Mario vagy Donkey Kong-os jobban tetszene! Vélemények?!
http://www.youtube.com/watch?v=GToi06zcTV8
-
horkovy24
senior tag
Pöpecül néz ki ez is! Hát ha gondolod majd szerezz be egy Wii U-t szerintem nem fogsz csalódni.Elég jó már a játékfelhozatal és még ott vannak a régebbi Wii-s játékok is ha esetleg valami kimaradt volna neked.
-
ROLI22
csendes tag
hali
vki tud olyan helyet, ahol lehet nintendo által gyártott lan adaptert venni? vettem egy speedlinkeset, de nem igazán tudom rávenni, h csatlakozzon a nethez.
-
horkovy24
senior tag
Nem tudom srácok ti hogy vagytok vele de én ezt a Bayonetta 2 úgy várom hogy azt le sem tudom írni! Nézegettem a Nintendo Treehouse-os gameplay videókat az első rész Wii U verziójából meg a második részből és ez valami besz@rás komoly játék lesz!Be is linkelem nektek az első és második rész gameplay videóit és kiváncsian várom a véleményeket. Pont valamelyik nap olvastam hírt a Bayonetta 2-el kapcsolatban a gamekapocson és valamelyik hülye gyerek odaírta kommentbe hogy ennek a játéknak nincs létjogosultsága hát ekkora baromságot nem tudom hogy lehet leírni?!Ha valaminek akkor ennek a játéknak biztos hogy van mert valami fantasztikus.De szerintem a gyereknek csak az a baja vele hogy Wii U exlusive lesz és neki nincs. Így járt! Na itt vannak a videók!
http://www.youtube.com/watch?v=bq3Z7MoMSs4
http://www.youtube.com/watch?v=OAHup4CXF9E
Nézzétek meg megéri!A második részben elképesztő mit ki nem csikartak látványban ebből a kicsi kis Wii U-ból!Méghogy a Wii U nem Nextgen!
-
Feverke
tag
válasz horkovy24 #3864 üzenetére
elso resz kimaradt, a masodikbol annyi van meg amennyi a wii u hirekkel kapcsolatos. most belenezegettem a videokba, de a spoiler miatt csak par reszletet neztem meg. viszont azt kell hogy mondjam van egy hangulata a jateknak ami bejon. az hogy az elso resszel egyutt adjak az nagyon becsulendo. sztem teszek egy probat ha megjelenik.
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Egy pillanatkép a 10 legjobban fogyott Wii U játékról. A 3D World és a Pikmin 3 kivételével mindegyik kapható (volt) bundle kiszerelésben is, így a sorrend nem feltétlen tükrözi magának a játéknak a sikerességét. A MK8 rövidesen helyet fog cserélni a másik Marióval, mert júniusban már igazoltan átlépte a 2 milliós határt. Még egy-két hét és valószínűleg a dobogó aljára kerül. Nehéz elképzelni, hogy az E3-on bejelentett játékok közül ne kerülne be több is ebbe az illusztris ligába.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
g@bo
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #3866 üzenetére
lassan beaktiválom a gépet, megy a mario8 kód és letöltöm a super mario ugrabugrát...
lassan éled ez a wii u élet. aztán beszálnék egy kis multiba.
-
Hunner
senior tag
A Nintendo megnyerte az IGN.com közönségszavazását az E3-al kapcsolatban Katt.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3866 üzenetére
Yoshi szerintem jól fogy majd, Splatoon-ra kíváncsi leszek hogy új címként mekkora sikere lesz.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A másodvonalbeli N-karakterek (Kirby, Yoshi, Luigi stb) sem szoktak különösebben szégyent hozni a házra, de általában csak mérsékelt sikereket aratnak. Ebben a ligában lesz szerintem a Devil's third és a Bayonetta is. Captain Toad sem fog Mario babérjaira törni, független attól, hogy kinéztem magamnak azt is. Splatoon remek mókának ígérkezik és ha ráharapnak, akkor az egyik meglepetés cím lehet. A nagy durranások pedig tényleg nagyok lesznek, az új Zeldát is venni fogják, a Smash-t pedig akár a japán piac egyedül is elvinné a hátán. A 3DS verzió azóta is töretlen a japán előrendelések közt, azok nagyon rákattannak az ilyesmire. A Xenoblade a két kategória közt lesz szerintem, jól fogy majd, de a világot nem váltja meg ahogy az elődje sem.
-
ROLI22
csendes tag
sikerült beüzemelni a gépemet, aki gondolja, felvehet
G0M3Z_HUN -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A videojáték ipar egyik legismertebb szaksajtója, a Kotaku 20 hónap után felülvizsgálta a Wii U-val kapcsolatos ajánlását, amit a konzol megjelenésekor írt bemutató cikkükben tettek. Akkor még nem ajánlották a Wii U megvásárlását (igaz le sem beszéltek róla senkit), ám időközben fordult a kocka és most már egyértelmű vételnek minősítik. A véleményük pálfordulása főleg a megnövekedett - minőségi - játékkínálatnak, az árcsökkentésnek, a sokat javult operációs rendszernek és a bővülő szolgáltatásoknak köszönhetőek.
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #3873 üzenetére
na, grat a WiiU-nak. Szerintem is remek vétel.
-
horkovy24
senior tag
Üdvözletem uraim!Gondoltam megkérdezem itt is hogy nem-e akar esetleg velem cserélni valaki.Lenne nekem egy hibátlan teljesen újszerű egyetlen egyszer feltöltött fekete Wii U Pro Kontrollerem és szeretném elcserélni ha lehet egy fekete Wii Remote Plus irányítóra esetleg Nunchuk irányító is jöhet mellé ebben az esetben rá is fizetek!Persze ez majd inkább privátban!Ha van esetleg valakinek pluszban ilyen irányítója és elcserélné velem azt megköszönném!
-
ldave
félisten
Na, érdekes lesz megfigyelni, hogy egy ilyen pozitív cikknek lesz-e hatása a Wii U eladásokra, a Kotaku, ha minden igaz akkor az egyik legolvasottabb angol nyelvű játékos weboldal.
Eközben Japánban már sokadik heti előzi a Wii U a PS4-et eladások terén, a PS Vita viszont úgy látszik életre kelt, idén már több fogyott belőle, mint tavaly az egész év során. Amúgy a Wii U-nek is már csak 3-4 hét kell, hogy elérje idén a 2013-as összeladásokat.
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #3877 üzenetére
Ebbe azért belekötnék, Amerikában a legjobban fogyó konzol volt, főleg a Borderlands 2 és a Slim Vita megjelenése miatt. Fordulóponton van a Vita, ha továbbra is fogyni fog a konzol, a Sony átgondolja a helyzetet, különösen úgy, hogy a Ps4 eladásai megcsappantak...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz RangerFox #3878 üzenetére
A statisztikák nem igazán ezt vetítik előre. Európában és USA-ban 3-5ezer darabokat adnak csak el heti szinten, míg a PS4 100e körül látszik stabilizálódni (ami ebben a generációban elsőrangúnak számít). Az E3-on bemutatott PS TV nevéből már a 'VITA' szót is kihagyta a SONY, mert annyira nem mozgatja már meg a nyugati fogyasztókat. A PS4-ben van most a biznisz, erre fog most már a cég ráfeküdni valószínűleg.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #3879 üzenetére
Ha a Vita TV-t (aka PS TV) sikerül valamilyen szinten fellendíteni - ne feledjük el, ez egy nagyon olcsó konzol, ami futtatja a legtöbb VITA-s játékot és majd Now képes lesz. Ebből meg profitál majd a Vita is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Mister_X #3880 üzenetére
Kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban is, mert Japánban a Vita TV eladásai csak heti 1-2ezer darabra korlátozódnak, pedig ott még pislákol is picit az élet a konzolban. Nem tenném tűzbe a kezem, hogy nem jut ez is a sok androidos-miegymásos tévés kütyü sorsára.
-
ldave
félisten
Donkey Kong most lett 33 éves, boldog születésnapot neki
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3885 üzenetére
Mindenesetre azért annak örülök, hogy van pár videojáték karakter, aki idősebb nálam Ilyenkor kevésébe érzem magamnak öregnek
-
ayo
veterán
-
ldave
félisten
Azért a WiiWare szekcióban vannak érdekes játékok:
Muscle March
Monsteca CorralA Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #3849 üzenetére
A jelek szerint már a Project C.A.R.S. sem lesz "tiszta" játék sajnos, a Namco bejelentette a 2015-ös dátumot. Ezzel gyakorlatilag kirántja a szőnyeget a Wii U-verzió alól. Úgy látszik, minden olyan játék erre a sorsra jut, amire egy nagy kiadó rátenyerel.
-
addikt
Elkezdtem tolni az MK8 at multiba de ez ilyen tipikusan digitálisan megvett game kéne hogy legyen mert mindig cserélgetni a lemezt nem lesz jó móka és tuti sokszor kedvet kap majd az ember hozza
Netcode ja nagyon jól meg van írva sokkal rosszabbra számítottam. Bar mivel UK accom van mutatja a Brit zászlót a nevem mellett de hat ez legyen a legnagyobb bajom.Egyébként AC4 le van ütve most eshop on és csak poénból beleneztem a képekbe de nagyon durva a grafikája egészen meg voltam lepődve hogy tud ilyet a WiiU. persze lehet cserebe szaggat azt nem tudom.
-
horkovy24
senior tag
válasz ImpersonatoR #3898 üzenetére
Nem igazán értem hogy miért is vagy azon meglepődve hogy tud ilyet a Wii U.Elvégre ez a gép erősebb a Ps3-nál is valamennyivel.Szóval igazából alap hogy így néz ki rajta az Assassins Creed Black Flag.Egyébként egyáltalán nem szaggat a játék a Wii U-n mert a haveromtól kölcsön kaptam és mondhatom tükör simán fut!
-
horkovy24
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #3897 üzenetére
Ezt egyébként én sem értem!Hiszen a szavazatok alapján gyakorlatilag a Wii U-s verzióra volt a legkíváncsibb a nép.Erre meg tessék ugyanazt csinálják mint a Ubisoft a Watch Dogs-al!Egyébként ezt a játékot én is nagyon vártam de innentől kezdve ugyanaz lesz ehhez a játékhoz is a hozzáállásom mint a Watch Dogs-hoz mégpedig nagy ívben le fogom tojni és egyszerűen nem fogom megvásárolni!Higgyétek el nekem ezt kéne minden egyes Wii U tulajnak csinálni mint nekem hogy észre vegyék magukat a kiadók mert az azért nem járja hogy fél évvel a többi platform megjelenése után odalökik nekem a játékot hogy nesze fogd be a pofád és ráadásul teljes áron!Egyszerűen tényleg kezdem úgy észrevenni mintha tényleg ki akarnák nyírni ezt a Wii U-t mint platformot és komolyan mondom már azon is elgondolkoztam hogy a Sony meg a Microsoft lehet hogy fizet is ezért a kiadóknak! Tudom ez már ilyen összeesküvés elmélet de komolyan így veszem észre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest