- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Most biztos kinéztek majd innen, de mint hogy soha nem játszottam még Zeldát semmilyen platformon, ezért lenne egy alapkérdésem:
A Zeldát ti RPG-ként vagy action adventure játékként kategorizáljátok?
+ ami várható majd wii u-ra zelda az mi lesz inkább?én így "játszatlanban" inkább adventure gamenek, mert nem nagyon látok olyan elemeket ami engem egy RPG-re emlékeztetne. (szintlépés, képességek stb..)
[ Szerkesztve ]
-
Goldwin
aktív tag
-
t256
őstag
válasz Goldwin #2053 üzenetére
Még mindig nagyobb bukás a Virtual Boy. Azt hittem, hogy a NES, SNES és az N64 előkelőbb helyen fognak végezni, de ezek szerint igaz nagy sikert a kézi konzoljaival érte el a Nintendo.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
PandaMonium
őstag
Én a Wii-ről sem hittem volna, hogy ilyen sikeres volt (és a Wii U-ról sem, hogy ennyire le van maradva, bár azt azért gondoltam, hogy nem a mezőny élén lesz).
Már van DK, jöjjön még a Smash Bros, az MK meg dobjanak össze nekünk egy Pokemon-t meg Animal Crossingot Wii U-ra is és tuti előre ugrana a konzol 2-3 helyet egy év alatt.What I cannot create, I do not understand
-
Alba Game
tag
válasz PandaMonium #2055 üzenetére
Nem hiszem. Pokémon még úgyahogy, de az A.Crossing meg a Smash Bros max. a Ninti-hívők között fog "aratni". M.Kart klassz lesz és megnyomja az eladásokat (mint a 3DS -es epizód) de nem hiszem hogy akár csak ezek megdupláznák az eddigi eladásokat. Itt nagyon komoly Trird-party támogatás kellene. Exkluzív címek képében főleg. Most van egy beígért és hónapok óta csúszó Bayonetta 2, meg egy erősen TBA cimkés Monolyth Project X ami exkluzív ami erősebb cím (lehet). Mellette egy szintén TBA -s multiplatform Project C.A.R.S. és egy szintén húzódó WatchDogs (ami úgy jár mint sok másik thirt-party multiplatform cím, vagyis hogy a WiiU -sok bukják a DLC -ket, az exkluzív kiadásokat. (lásd pl. a CoD -ok). Namármost ebből is látszik, hogy mi mindent elcsesznek folyamatosan a Nintinél. :/
-
Devil198909
tag
Hát igen szerintem èrtelmes ember már ne is várjon semmi különöset ettöl a gèptöl!Lecsengnek a nagy Nintendo-s címek ès szerintem ennek a gèpnek körülbelül be is fejezödött naggyából a pályafutása!Ne èrtsetek fèlre nem akarom bántani a gèpet ugyanis az új donkey kong is nagyszerü lett viszont ha belegondoltok már lassan másfèl ève kinn van a gèp ès a gamepad a mai napig nincs normálisan kihasználva mert nem èrkezett istenigazából olyan játèk ami erre kèpes lenne!Szerintem a Nintendo elhamarkodta ezt a gamepad-es dolgot mert igaziból szerintem ök sem tudják mit is kezdjenek vele csak megcsinálták mert azt hittèk hogy ez majd akkora újdonság lesz hogy mindenki ezt a gèpet fogja majd venni!Ebböl a szempontból nèzve lehet tènyleg jobban jártak volna ha ezt a gamepad-es dolgot most mèg kihagyták volna ès egy picit erösebb vasat pakolnak össze mert rengeteg embernek ez a baja gèppel!A gamepad-et meg mit tudom èn az új gèphez csinálták volna amikor már talán rájöttek volna hogy mit is lehetne ebböl kihozni!Annyit mèg hozzáfüznèk hogy az új donkey kongnál ugyan van lehetösèg off screen opcióra ennek szerintem nem sok èrtelme ès ha a tv-n nyomod gamepad-el akkor az teljesen elsötètül ès csak a gombok funkcionálnak a gamepad-en!
[ Szerkesztve ]
-
Devil198909
tag
Hol vannak már a règi szèp Wii-s idők amikor rengeteg játèk volt ès mindenfèle kategóriából!Pèldául ott vannak a horror játèkok emlèkszem hogy imádtam Wii-n a Project Zero-t vagy ott volt a Silent Hill shattered memories mert maga a Wii hardvere hiába volt gyenge mègis imádtam ezeket a játékokat és ahhoz kèpest grafikában sem kellet szègyenkezniük!Erre ezeknek a folytatásai vagy tovább gondolt új rèszei mièrt nem èrkeznek?!
-
tariattila
veterán
válasz Devil198909 #2058 üzenetére
downgradelni nem akarsz wii-re??, hogy visszajöjjenek azok a szép idők...
[ Szerkesztve ]
-
Devil198909
tag
válasz tariattila #2059 üzenetére
Hát megmondom az öszintèt hogy downgradelni már nem akarok merrt ezeket a játèkokat már vègigjátszottam! Viszont ezeknek az új rèszeinek nagyon tudnèk örülni. Èn úgy èrzem hogy nekem a konzolos pályafutásom ezzel a gèppel vèget is èr!
-
tariattila
veterán
válasz Devil198909 #2060 üzenetére
azért kb 1500 játékból ha leszámoljuk a 'töltelékeket' akkor is marad párszáz... kb ennyit végigjátszottál?
-
Devil198909
tag
válasz tariattila #2061 üzenetére
Bocsánat rosszul fejeztem ki magam akkor úgy mondom hogy amiröl tudtam Wii-n hogy jò játèk ès èrdekelt is bármelyik kategóriában azt vègig is játszottam!Mert azèrt valljuk be hogy sok volt a hulladèk összecsapott játèk is.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Devil198909 #2062 üzenetére
Minden konzolra voltak szar játékok sokszor a filmes adaptációk voltak nekem csalódások meg az fps játékok.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Devil198909
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #2016 üzenetére
Persze azèrt is fogta meg Iwata is kesztyüben a deluxe gèpet amikor bemutatta!
-
Csillag01
aktív tag
97k vettem 1 jatekkal 2 honapja es 66k + 4db jatekkal adtam el.csupan laza 40k buktam rajta minimum.
jo uzlet volt.legkozelebb nem csinalok ekkora hulyeseget,inkabb kihagyom a nintendo termekeit.pedig a gamecube volt anno a kedvencem.ekkora csalodast meg nem okozott konzol.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
ez egy nyilt forum.leirtam a sajat velemenyem a konzolrol es akit erdekel lehet nem fog ugyan abba a hibaba esni mint en es megsporol egy csomo penzt.akit meg nem erdekel az jatszik tovabb boldogan.
nem kell generalni konfliktust ,NAGY megmondo emberkent a $ ki tartott fegyvert a fejedhez% szoveggel.egyebkent egy autot sztem nagy butasag egy konzolhoz hasonlitani.teljesen mas kategoria ertekben es funkcioban
Asus Rog Phone 6
-
t256
őstag
válasz johnny23 #2070 üzenetére
Attól függ, hogy egyáltalán milyen játékokkal akarsz játszani. Ha Mario, Zelda, Donkey Kong, akkor vedd a Wii U-t.
Ha inkább akciójáték párti vagy, akkor XboxOne/PS4. Egyébként erre a két konzolra sem jelent még meg sok játék.Ha sok játékból akarsz válogatni, akkor vegyél egy előző generációs konzolt. Egy Wii-t kis szerencsével 20000 Forint alatt kapsz használtan. 2013 Május 23-ig összesen 1222 darab játék jelent meg rá. Ha nem elég, akkor viszi a Gamecube játékokat is.
A Wii U-val még várnék egy picit. Lehet bukott konzol lesz. Ha Nintendo fanboy vagy akkor is megveszed. Én most fogok venni egy Sega Dreamcast-et, ami köztudott, hogy hamar megbukott.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Devil198909
tag
Az a helyzet hogy ezek nagyon jó játèkok amiket Nintendo-s frontról felsoroltál Mario,Zelda,Donkey Kong ez tèny ès való!Viszont nem hinnèm hogy ez mèg egy Nintendo fannak elèg lenne 5 èvre jò esetben amìg a gèp èletciklusa tart nem hogy egy átlagos felhasználónak aki azèrt mással is szeretne játszani!
-
Devil198909
tag
Ìme igy lehet majd DS játèkokkal játszani a Wii U gamepad-en!Nekem egyáltalán nem jön ez be!
http://wiiudaily.com/2014/03/ds-games-on-wii-u-gamepad/
-
Alba Game
tag
válasz Devil198909 #2064 üzenetére
Véletlenűl sem a vita-generálás miatt: De ha van PS3 -ad, könyörgöm, mi a kányának vettél WiiU -t (ok, gondolom Márióék miatt elsősorban) ??? PS3 -ra nagyon sok JÓ játék van és talán arra a legtöbb exkluzív cím. PS4 / X1 vásárlással ráérsz még vagy fél évet. Részben a játékkínálat, részben az ár miatt. Most sztem csak pénzkidobás meg luxus-porfogó. Két ismerősömnek is van és mindegyik visszatdugta a tévé mellé a ps3 -at, mert ps4 -re az a 2-3 játék ami miatt megéri beszerezni, nos az elég karcsú sajna. Ők is várnak a jóságok eljövetelére, közben meg szidják magukat hogy minek kellett launch -kor gépet venni aranyárban.
-
Alba Game
tag
Miért a Wii -vel jössz (a HD korszakban ???) meg a Sega DC -vel? Ennyi erővel ajánlhattad volna a PS2 -t is, azon van 4000 játék biztosan és csak 10-15ezer forint.
Tessék, ha nem oksi a WiiU, ott a PS3 / X360 közül valamelyik. Utóbbi 35-40 ezerért már kapható, előbbi pedig kicsit többért, 40-50ezerért simán megvan. Persze ezek használt árak! Játékok olcsóak ezekre, hálózati rendszerük is kiforrott, mi kell még?Hogy mi a "bukott konzol", azt nem egyszerű eldönteni. Attól függ, mik az elvárásaink illetve a gyártónak mik az elvárásai. Ha 50-100milliót akart eladni, vagy ha Te mást vártál akkor tényleg az. Számomra nem az, mert nagyon jól elszórakozok vele.
GameTab -ot kellően kihasználó gamékban sincs szerintem olyan eszetlen nagy hiány.
Deus Ex 3, Nintendo Land, FIFA 13, Tekken Tag Tournament 2, Lego City Undercover, Rayman Legends, Mario Bros U, Splinter Cell Blacklist, Zelda W.W. HD, Resi Evil Relevations, ZombiU, Monster Hunter Ultimate, CoD -ok mind-mind egész jól kihasználja. Igen, van amelyik "csak" egy térképet tesz ki vagy az inventory -ban turkálhatsz, vagy a szuperkombókat veheted elő. De több olyan is akad, ahol szkennelhetsz, tárgyakat használhatsz, célozhatsz meg effélék. Mire gondolsz még? Sztem ennyi épp elég. Persze akad több "kihagyott ziccer is. Pl. Sniper Elite V2 semmilyen szinten sem használja, pedig...
Nomeg ott a TV-Off funkció is. Miért értelmetlen? Nálam speciel nagyon hasznos, és gyakran használom. Vagy az esti nyugalom érdekében, vagy mert más éppen mást néz a tévében. Ezen kívül még mire jó? (Upppsz, megvan! HA kivonulok a WC -re, ott is nyomathatom a gamét, bár ehhez az alternatívához már talán vén vagyok ) Nyilván ha akadnak még olyan extradurva ötletek, amikhez használható, biztosan bevezetik, de legalábbis átgondolják. Egy multizáskor nekem tök jó, ha a GameTab -on látom a térképet, a leaderboards -ot vagy ha tudok a felszereléseim vagy a respawn pontok között gyorsan váltani. Nem pedig menükben bogarászva vacalokni. Szóval itt szeretnék erősen az ördög ügyvédje lenni és megvédeni a Nintit.[ Szerkesztve ]
-
Devil198909
tag
válasz Alba Game #2075 üzenetére
Wii U-t èn a Nintendo-s játèkok miatt vásároltam engem nem is az idegesìt hogy nem jelennek meg a multiplatform cìmek!Hanem a sok kihagyott dolog pèldául a luigis mansion 2-öt erre mi a francèrt nem lehetett megcsinálni?!Pont csak a 3DS-re kellett kiadni ami amúgy is sikeres!Egyfolytában azt hallani Nintendo-tól hogy neki fekszenek a Wii U fellendìtèsènek ahhoz kèpest a legutobbi Nintendo Direkt is ami volt 40 perces abból a Wii U-ról szólt 5 perc a többi mind a 3DS-röl!A másik dolog ami idegesìt hogy most is miket hoznak a gèpre DS játèkokat könyörgöm ki akar DS játèkokkal játszani egy ilyen gèpen?!Hol vannak a Gamecube-os játèkok inkább azt kène már szerintem nyomatni!Meg megmondom a frankòt nekem Wii U elött a PS3 mellett egy Wii volt ès amikor lecserèltem egy Wii U-ra akkor nem igazán erre számìtottam!
-
t256
őstag
válasz Alba Game #2076 üzenetére
Wii U topikban hadd jöjjek már a Wii-vel...
Én csak ajánlottam Neki valamit, de jogos PS2-t is ajánlhattam volna. Mellékesen megemlítettem, hogy Én éppen Dreamcast vásárlás előtt vagyokSpock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
PandaMonium
őstag
válasz johnny23 #2070 üzenetére
Mindenféle PC elitizmus nélkül tudom mondani, hogy ha csak nem vagy túlzottan érdekelt a Nintendo játékokban de szeretnél játszani valamin ne vegyél konzolt mostanság, sokkal inkább PC-dre költs/vegyél újat. Wii U-n még sok idő mire kialakul az összkép és el lehet mondani, hogy a konzol valóban bukta vagy esetleg később befut és nagy siker lesz, addig viszont nagyon lassacskán csorognak a játékok. PS4/XBone amilyen áron van + még a játékok, kész horror főleg ha figyelembe vesszük a játékfelhozatalt. PS4 + 2 játék meg +1 irányító 175.000Ft körül van, XBone-ból ugyan ez kb. 190.000Ft.
Ennyiből már szuper gépet lehet összerakni (ha esetleg így döntesz semmiképpen ne vegyél előre összerakottat boltból, messze jobban jársz ha magadnak válogatod a komponenseket és rakod össze) ami nem csak, hogy erősebb mint bármilyen jelenlegi konzol, beleértve a PS4/XBone párost is, még pár évig garantáltam mindent kimaxoltan visz FullHD-n de a játék felhozatalt figyelembe véve is fényévekre van minden mástól.
Esetleg ha régebbi konzol exkluzív címek érdekelnek akkor egy Xbox 360 vagy egy PS3 megéri még ha olcsón betudod szerezni, de azokra az új címek már csak nagyon butítva vagy egyáltalán nem fognak érkezni.
[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
SlayerSub
tag
válasz PandaMonium #2081 üzenetére
Számomra a kettő kicsit más azért, én "feeling"-beli különbségre gondolok.
Sokáig játszottam Pc-n, de ott nem láttam érdemesnek 1 vagy 2 órára leülni gépezni, sokra nem haladtam volna előre... Mondjuk ehhez azért az is hozzátartozik, hogy PC-n inkább online RPG-get pörgette.
Konzolnál viszont ha van 1 órám akkor is látom értelmét h kicsit leheveredjek játszani (pl egy jump n runt és marha jól kikapcsol arra a kis időre, miközben fekszem a kanppén)... aztán ha menni kell, kilövöm a gépét és ennyi...
Szóval nálam pl. a konzol a casual és a pc a hardcore gamet képviseli... De persze ez lehet csak én vagyok, mindenkinek más-más érzést ad a különböző platform. -
addikt
Nincs ra semmi mod hogy zombiu ban single playerben is tudjam hasznalni a pro controllert mint multiba? Szoval single csak a sajat gamepadjevel hasznalhato ?
-
Alba Game
tag
válasz ImpersonatoR #2083 üzenetére
Sajnos igen. Csak a GameTab -al játsz6ó a szingli része. Inventory, szkennelés csak azon van és ezek elég fontos részét képezik a gameplay -nak.
-
ldave
félisten
Most olvasom, hogy az általam is várt Child of Light PS platformra kap majd dobozos kiadást. Wii U-ra szerettem volna megvenni, de így lehet elcsábulok a PS3 kiadás felé...
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Mario Kart 8-re lehet majd edzeni a március 27-én érkező Super Mario Kart-tal (SNES, VC).
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #2088 üzenetére
Tehetnének bele online mutli-t, vicces lenne
-
ldave
félisten
Hivatalos Nintendo UK Mario Kart 8 preorder csomag:
Csak ugye ide nem szállítanak
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Újra fut a Kickstarter.com-on a Festival of Magic gyűjtése. Eddig nagyon pörög, kevesebb mint egy nap alatt közel 25e dollárt szedtek össze.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
PandaMonium
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #2093 üzenetére
Nagyon érdekesnek tűnik, az első KickStarter kampány ami tényleg elgondolkodtatott azon, hogy támogassam a projektet.
-
Alba Game
tag
válasz PandaMonium #2094 üzenetére
Lassan oda jutunk -és belátják mind a szoftverkészítők mind a felhasználók-, hogy mégiscsak van fizetőképes és fizetni HAJLANDÓ közönsége a játékoknak. Mégpedig ELŐRE fizetni hajlandó. Tessék, íme. Nem kell savazni ezerrel a játékosokat (konzol vagy pc fronton egyaránt). Ehun az ékes példája, hogy nem minden user potenciális tolvaj.
Nagyszerűek és példaértékűek ezek a gyüjtési akciók. Talán az ilyenekkel mindkét oldal elkezd ismét kölcsönösen bízni a másikban. -
Alba Game
tag
Valaki egy jó kis ma esti CoD multi gyakásra vevő lenne? Részemről B.O.2 vagy Ghosts is mehet!
-
PandaMonium
őstag
válasz Alba Game #2096 üzenetére
Tudjuk régóta, hogy ennek a piacnak van fizetőképes vásárlórétege (ha nem lenne nyilván nem virágozna ennyire a videojáték ipar), én is mindig megveszem azokat a játékokat amik tetszenek. A nagy gond itt is ott van mint a mozinál: Befizetsz előre egy szép kis összeget (ami nagyon durva is tud lenni, pl. a PS4/XBone esetében mint láttuk 18k egy játékért...) és fogalmad sincs, hogy mit kapsz cserébe mert manapság már olyan sok a gagyi, semmitmondó film és játék, hogy nehéz új címek között biztos kézzel válogatni és nem melléfogni.
A kalózkodást mindig pozitív dolognak véltem olyan szempontból, hogy ez egy fair lehetőség a usereknek kipróbálni a terméket és ha tetszik akkor ugye utána saját erkölcsön/pénztárcán múlóan kiadni a játékra a zsetont.
Félreértés ne essék, nem akarom én itt promótálni a kalózkodást, sőt kifejezetten égnek áll a hajam tőle, ha valaki letölt egy játékot, beleöl 50 órát és utána sem hajlandó kiadni rá a pénzt de ott az ellenpélda is mikor valaki kiad $60 -t egy játékra és kiderül, hogy játszhatatlanul portolták át esetleg (pl. Prince of Persia HD Collection PS3-ra amiben a hang egyszer olyan halk, hogy nem hallasz semmit aztán két perc múlva szó szerint üvölt a TV, az irányítás meg egy katasztrófa), vagy csak egyszerűen eltöltesz vele 1,5 órát és rájössz, hogy ez nem neked való. Persze, lehet mondani, hogy az ember nézzen vásárlás előtt review-okat meg nézzen alaposan utána a dolognak, de a casual-ék ezzel soha nem foglalkoztak, bemennek az 576 -ba és leemelik a polcról ami megtetszik. A másik pedig az, hogy egy játékról videó alapján úgy se lehet eldönteni, hogy milyen, pont azért hívják interaktív médiának ezt a műfajt mert ki kell próbálni ahhoz, hogy átélje az ember.Itt így azért lábjegyzetbe megjegyezném, hogy tényleg nem akarok semmilyen flamewart itt a kalózkodásról, sőt ne is boncolgassuk nagyon a témát mert kényes dolog, én is csak a játékvásárlás téma miatt hoztam fel.
-
Alba Game
tag
válasz PandaMonium #2099 üzenetére
ehhez azért még: nem csak alacsonyfelbontású YT vidik alapján kell / lehet válogatni. demók ma már szinte mindenhez vannak. ha meg nem, akkor ott a bolti kipróba. hjah ... 576 -ban azt sem lehet (száz másik helyen meg de). akkor a kazuároknak úgy kell.
kalózkodós kipróba meg: hagyjukmáááár. ez vmi idealizált vágyálom, a mundér védése. aki leszed innen-onnan leszedi a fullos gamékat, majd megveszi nemkevésért a fizetôset. peeeersze. ebben a mai gazdasági helyzetben. ja. itthon tutti nem. 98% biztosan nem. teszem hozzá: sajnos és bár úgy volna, ahogy mondod. de kéz a biliben. sorry! én tbk. a w...ez miatt sem választottam a boxot annó a ps3 ellenében. persze más oka is volt, de ez is.
és most tökmind1,milyen kicsi piaca vagyunk mi itthon a videojáték szegmensnek. sztem sok-sok más ország sem nagyobb (pl. szomszédaink egy része). rakjuk össze ezeket meg az ottani (felteszem hasonló) war....ez arányt. és akkor már kijöhet egy decens szelet a nagy közös kalapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest