- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3501 üzenetére
Mondjuk az kemény a Twitch-en jelenleg a Nintendo-t nézik a legtöbben.
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Enélkül a Hyrule Warriors nélkül viszont el tudnám képzelni az életem. A japánok szeretnek az ilyen hentelős lófaszkarikákra rápörögni.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3503 üzenetére
Nem ismerem ezeket a Warriors játékokat, de most ebből a videóból kezdem látni, hogy miről is szól ez. Nemtom nyugaton mennyire népszerű a sorozat, de Japánban kedvelt, szóval lehet hogy ez eredetileg az ottani közönségnek szól.
A játékmenet érdekes, taktikai, stratégia hack&slash, lehet valami jó sül ki belőle.A Slime draws near! Command?
-
PandaMonium
őstag
válasz Alba Game #3497 üzenetére
Smash Brothers-ben sokkal több van mint ami elsőre látszik (mint ahogy a legtöbb fighting game-ben, SF, Tekken, KoF, stb.), aki fighting game player az érti miről beszélek. Elég megnézni milyen durva játékos birodalom áll még mindig a Smash Brothers Melee mögött - a Wii-s Smash Brothers-t nem csipázta a fighting game communtiy mert van benne pár apróság ami a competitive játékot gyakorlatilag ellehetetleníti, ezért is készült abból a játékból modolt verzió, a Project M - és látja egyből az ember, hogy ennek a játéknak nagyon durva piaca lesz, sőt kb. az egyik legnagyobb Wii U húzócím.
Az a jó az ilyen félig casual fighting game-ekben, hogy be lehet ültetni elé a 6-7 éves gyerekeket akik jól elvannak vele, nyomogatják a gombokat meg elvannak az 'azta, ezt hogy csináltam' effektel és repül az idő, de ugyan úgy odaülhet valaki aki évek óta játsza a játékot competitive szinten és szétaláz mindent és mindenkit.
What I cannot create, I do not understand
-
addikt
Na most volt csak idom végignézni.
Messze ez volt a legemberbarátibb. Ps es ben azért ment a lefejezés meg henteles nagyon néha mar én is soknak ereztem.
Yoshi's Woolly World tetszett meg az új zelda. -
Mister_X
nagyúr
Magam alá csinálok, most nézem vissza a Directet és tartalmazni fogja a Bayonetta 2 az első részt is
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mirci18
addikt
válasz horkovy24 #3448 üzenetére
Hidd el megunnád egy idő után hogy mind a ketten ugyanazt szeretitek.
Én is sokáig vágytam egy ilyen barátnőre.
De ilyen nő aki jól néz ki és még konzol fan szerintem nincs.
Arról nem is beszélve hogy mindíg azon vitatkoznátok hogy ki használja a gépet.
Nekem a párom elfogadja a konzolokat néha játszik is ennyi bőven elég.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
boost
addikt
válasz mirci18 #3508 üzenetére
Bizony, ha lenne egy konzolfanatiker csajod, akkor már bocsánat, de sose lenne aki megfo"zne az este, másnapra, és állandóan border lenne a lakásban. Az ellentétek vonzzák egymást. Az jó, ha tudja mi a konzol, elfogadja, hogy neked ez a hobbid, esetleg néha leül valami egyszerübb címmel játszani, de két rákattant nem jó párosítás.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Pont ezt mondom mert ha ugyanazt szeretjük mind a ketten akkor megunjuk egymást.
Plussz így meg tudod győzni a másikat hogy miért jó hobbi.De a lényeg ugyanaz ha nem fogadja el ami érdekel hobbi vagy munka terén akkor felejtős mivel ebből viták lessznek folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz mirci18 #3511 üzenetére
Egyszer láttam erről egy műsort. Olyan párok (fiatal-idős) szerepeltek benne, akik személyiség tekintetében tényleg ellentétei voltak egymásnak. Közben pszichomókusok és egyéb tudós emberek osztották meg a nézőkkel a sok éves tapasztalataikat. Abban a megfigyelésben van igazság, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de leginkább csak rövid távon. Ennek oka, hogy az emberek először izgalmasnak, érdekesnek találnak valamit, ami amúgy nem jellemző rájuk. De a kutatási eredmények azt mutatták, hogy hosszú távon főleg a hasonló beállítottságú emberek maradnak meg egymás mellett.
-
mirci18
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #3512 üzenetére
Nem mindenben kell ellentétesnek kell lenni.
Mert az sem vezet jóra.
Én ezért is írtam hogy az nem megoldás ha a másik utálja az ember hobbiját.
De az sem ha ő is ugyanazt szereti mert abból lehetnek bonyodalmak.
Kell a szabadság az embereknek de az összetartozás is közös érdeklődés.
Szóval na bonyolult dolog az emberek a párkapcsolat és a szerelem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Sikerült a Smash Kupát végignéznem, persze csak felvételről. Mit mondjak, nem semmi káoszt okoz négy ember egyetlen küzdőtéren. A dolog nyitjára szerencsére hamar rájöttem, egyetlen szereplőre kell ráfókuszálni és akkor még üggyel-bajjal követhetőek a történések. A páros mérkőzések a végén már barátibbak voltak. Az gondolkodtatott el, hogyha a játék már ilyen készültségi fokban van, miért halogatják annyi sok ideig. Nem mondom, hogy adják most ki a MK8-cal együtt, de a telet sem kellene azért megvárni vele énszerintem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #3514 üzenetére
Én élőben néztem (nem is aludtam, kellett volna)(nem baj, dolgozni csak azért se megyek ma be), 1vs1-ben lehet olyan érdekes fogásokat csinálni, melyeket 4 fős deathmatchben nem lehet, mert mire elsütöd a kombót, kapsz három helyről pofont. De marha jónak ígérkezik.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
D4v3
őstag
Hello!
Van most jobb vétel ennél? MK8 különösen érdekel, de lehet, hogy más helyen olcsóbban kijönnék? -
Mister_X
nagyúr
Nem igazán. Mondjuk ezzel is "csak" 2500Ft-ot spórolsz, de azzal is 2500Ft-tal beljebb vagy, mint külön-külön megvéve.
Esetleg Basic + MK8, mert az fehér, de ahhoz nem jár Nintendo Land, kisebb a tárhely és nincsenek benne még pár apróságok. Ha neked jó a fekete, akkor az a 7500Ft pluszt megéri mindenképp a csomag.
-
Hunner
senior tag
Ha digitálisan akarsz vásárolni, előbb utóbb úgyis egy külső HDD-nél kötsz ki (Olcsó volt a Tekken Tag Tournament 2 megvettem puff -15Gb a 32-ből). Szóval megfontolandó a basic doboz ha sokkal olcsóbban találsz. Másrészről, ha a digitális vásárlást preferálod, akkor jobb ha a Premiumot veszed meg, hiszen minden vásárlásnál jóváírnak pontokat, amikből kuponokat válthatsz ki, 5£ értékben, ami hozzáadódik az eshop balance-odhoz.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
törölt tag
ez azE3 index cikk elég állat volt...
ha így csinálják, kedvet fogok kapni egy U beszerzésére...Mario Maker ááá
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Ha valaki lemaradt volna:
User: Nintendo
Pass: E32014Minden bemutatott játék, felsorolva + mindhez letölthető egy zip, képekkel etc. (sajtós anyag ne várjatok csodát)
forrás: reddit
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Brasco31
csendes tag
Az csak előrendelhető volt abban a formában, azon az áron.
Ha jutányosan hozzájutsz egy Basic pakk-hoz van eredeti, bontatlan Wii Remote Plus Additional Set-em korrekt áron.
Ha érdekel priv. bővebben.
Ja, eredeti, bontatlan Pro Kontrollerem is van. Ha valakit esetleg érdekel... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Twitch-en tovább nézhető a Nintendo adása 18:15-től. Talán még mutatnak egy-két érdekes dolgot.
-
ldave
félisten
-
n000rbi
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #3521 üzenetére
Ez eddig is volt, nem? Legalábbis pár hónapja vettem meg az eshopban wiiu-ra.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3527 üzenetére
Na, ezt nevezem igazi családbarát szórakozásnak Úgy látszik az szörnytervezők itt aztán tényleg szabad kezet kaptak, nem kell megfelelni semmilyen mondavilágnak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz n000rbi #3528 üzenetére
Nem, az a rajzpad. Ez viszont tartalmazni fogja a leckéket is, amikkel igyekszenek megtanítani a júzert rajzolni/festeni.
@Dave: Igen, ez jó kör volt. Majdnem kár volt megvenned az első részt PS3-ra. Na nézem a Yoshit, ilyen cukiságot ritkán látni.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #3530 üzenetére
Őrületesen jó ez a fonálból kötött világ. Akinek ez nem tetszik, annak nincs szíve!!!
-
Alba Game
tag
Nincs készleten és sztem nem is lesz. És sztem nem is volt. Csak már megint a hülye reklám. Annó párnak én is felfeküdtem. Elmenten PS4 gamékat venni GameCity -be. A weboldalukon "készleten" volt mindegyik amit kinéztem. 6-8k volkt használtan. Nos, a boltban kiderült: 1. vagy nincs 2. promós a cucc, cd tokban. Köszi !!! Amikor említettem, akkor meg "Jaaaa. Bocsi, még nem frissítettünk." Neccerű ! Én már nem is hiszek az ilyen webes "nagyonolcsó" árakban, mert a fele kamu.
Az új Yoshi (tisztára Kirby Epic Yarn) és a Cptn. Toad nekem is tetszik. Mario Party sem lenne rossz, a 6. részt pölö imádtam. Azonban a Super Smash Bros Brawl és H.Warriors annyira nem hoz tűzbe. Az a pályaszerkesztős Mario Bros. mégkevésbé. Bayonetta 2 -n én is ledöccentem, hogy kapjuk az 1.részt is fullosban. Klassz ! Sajna a legnagyobb csalódás nekem a Xenoblade (ex Monolyth Project X), mert a régi trailerből valahogy nem ez jött le, mint itt ezen az E3 -as videón. És ami még picit bántó, hogy hírét-hamvát nem láttam a Project CARS -nak. Vagy csak én nem figyeltem? Apropó: akad néhány igen korrekt eShop -os gyöngyszem is az eljövő kínálatban.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3531 üzenetére
Nem semmi látványvilág, Kirby agyagból, Yoshi fonalból (fonal vagy fonál?
Jó kis nyugis, gyűjtögetős játéknak tűnik, nekem ez jobban bejön, mint a 3DS-es Yoshi játék.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3534 üzenetére
Remélem ez a robotos izé valami Gamepad collection része lesz, mert így önmagában nem nagyon tudom hova tenni ezt.
-
törölt tag
válasz Dr.F.E.R.I. #3531 üzenetére
utoljära n64-en volt ilyen hangulatos!
-
Alba Game
tag
válasz #24334592 #3537 üzenetére
És mit szóltok a gyüjtögethető figurákhoz ?? Sok helyen már most panaszkodnak, hogy fel fogja billenteni a játékegyensúlyt az online mókáknál. pl.: " ... Akinek lesz ilyenje, könnyebben győz ... " stb. Dehát gondolom erre azért odafigyelnek. Vagy ha komolyabb eredményt akarunk elérni, muszálj lesz beszereznünk párat ?? Ahogy lestem 4-5 gamét fognak támogatni. Legalábbis jelen állás szerint.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
üdv!
ezek az új játékok mikortól lesznek (s hol) elérhetőek?
főleg a Yoshira mennénk rá!
a Kirby-k a nagy kedvencek....
tényleg Kirby lesz U-s? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz tariattila #3539 üzenetére
Yoshi 2015. A gyurma-Kirby is Wii U játék, talán az lesz már idén, nem tudom.
@Mongúz: én is agyaltam rajta, milyen információkat rögzíthetnek pl a Smash-ben. Elért eredményeket stb el tudok képzelni, de hogy valaki egy ilyentől jobban bunyózzon... Majd meglátjuk később, sok mindent most még nem mondtak róluk.
-
PandaMonium
őstag
válasz Alba Game #3538 üzenetére
Szerintem az egész Amiibo-zás egy Pay2Win dolog és nem tetszik a koncepció.Egyszerűen unfair. Ha csak singleplayerben lennének használhatóak akkor azt mondom oké, de nehogy már Smash-ben vagy akármelyik másik online játékban azért kapjak majd ki mert valaki hajlandó volt tejelni a figurákért és ezért erősebb.
Lenne pár hasznos elképzelésem arra, hogy hogyan lehetne őket rendesen használni (pl. játékmentések hurcolászása) amivel sokkal több hasznuk lenne mint ezzel a módszerrel amivel előhozakodott a Nintendo most.
What I cannot create, I do not understand
-
törölt tag
válasz PandaMonium #3542 üzenetére
apu visajat lekoptato kisgyerek otthon kimaxolva leul ellened jatszani...
[ Szerkesztve ]
-
Alba Game
tag
Mert pl. nekem a Sylanders -es figuk koncepciója tetszik. Totál rendben van a dolog. Persze ott (még!) nincs online multi battle, de amit alapból a szingli / co-op gamében lehet velük csinálni, arra teljesen jók.
Asszem még a Disney's Infinity az, ami egyéle figurás gyüjtögetésre alapoz, de azt még nem próbáltam (és részemről tervben sincs) szóval lövésem nincs az abban betöltött szerpükről.
Ahogy néztem, a Nintis figurák extrája, hogy több játéknál is használhatóak. Bár -feltételezem- nem lesz hatása egymTegyük fel, hogy max. -ra fejlesztem az egyikben Yoshi -t és már a másik gaméban is maximum képességekkel indulhatok. Nah, ez tleg unfair volna. Nem gondolom, hogy ilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Nem hiszem, hogy a Nintendo elmenne pay2win irányba, nem vall rájuk. Nekem ami lejött erről a figura dologról, hogy otthon rámentem a bábura a karakterem majd átmegyek haverhoz játszani, nála meg csak simán betöltöm.
-
boost
addikt
èn úgy gondolom, hogy Wiii-hez hasonlóan hordozhatod ezzel a Mii-det, meg amit már felsoroltatok.
-
Hunner
senior tag
válasz Alba Game #3538 üzenetére
Én úgy tudom, legalábbis azt olvastam több helyen(reddit, ign) is, hogy multiplayerben nem lesznek használhatók az amiibok. Alapvetően pénznyelőnek tartom őket, de előre látom, hogy 1-2 magyar konzolbolthoz, vagy az amazonhoz jó sok pénzt fogok hozzávágni. (Rosalina, Luigi, Link musthave)
-
ldave
félisten
Amúgy tudom hogy ez most picit hazabeszélés, de tegnap este én is belenéztem a Smash Bros. versenybe és hát mennyivel jobb megoldás már sokszáz rajongóval megtölteni egy termet mint a sajtó emberivel egy 1 órás prezentáció miatt?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem az egész E3 koncepciója nagyon tetszett a Nintendónak, magasan verték a többi szereplőt. A sajtótájékoztató rövid, lényegre törő volt, semmi bullshit, mint a Sony előadásainál. Becsületükre legyen mondva, a Microsoft-nál sem szaroztak túl sokat, ott is inkább a játékbemutatókon volt a hangsúly. A Smash Kupa nagyon jó ötlet volt, ugyanezt már eljátszották a Mario Kart 8-nál is, de most ugye jóval nagyobb publicitást is kaptak. Ez a Treehause pedig zseniális húzás volt, gyakorlatilag végiggyalogoltak minden játékon, legalább húsz-harminc percet rászántak mindegyik bemutatására, pontosan tudható, mire számíthat az ember, nem fog zsákbamacskát venni. Soha rosszabb E3-at ennél.
-
ldave
félisten
Kedvenc piaci elemzőnk, Mr Pachter véleménye az E3-ról:
"my game of E3 is Call of Duty Advanced Warfare."Nem tudom, hogy viccel vagy komolyan mondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs