- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Igen, én is erre gondoltam (laptopnál többször volt olyanom, hogy új Windows telepítés után egyszercsak 25%-nál kidobta hogy mindjárt kikapcsol, mert pontatlan volt a kijelzés, meg olyan is volt, hogy 7%nál még elment másfél órát). Meg most figyeltem, hogy Zelda alatt ilyen 3perc/1%, azt meg felszorozva igazából kijön az 5 órás üzemidő (a kijelző fényereje félnél van)
Közben a primary konzol átállítását megtaláltam, remélem nem ennek nem lesz baja, mert idén többet nem tudok ilyet csinálni a weboldalról (persze support gondolom ilyenkor segítene azért)
Jó lenne, ha végre ezt a szerencsétlen Zelda-t végig tudnám játszani, még csak a felénél tartok, de ugye eszköz hiányában elég nehéz lett volna tolni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest