-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
válasz callmeakos #18749 üzenetére
A ma i meccsen, kevés labdát kapott a "hype" nevű játékos.
Lancia Delta III eladó!
-
Balesz1899
aktív tag
Eddig hatalmas blama ez a Browns, nagy csalódás :(
Kár, mert szurkolok nekik, szerencsétlen browns-drukkereknél kevés csapat szurkolói érdemelnének meg jobban végre egy kis sikert. De a jelek szerint van, ami nem változik.
Bár még semmi nincs veszve, de nem erre számítottam tőlük.
Mahomesra tegnap rá lett sütve a one year wonder plecsni, de Mayfield szerintem ezerszer inkább az (pláne, hogy nálam Mahomes egyáltalán nem az, de ez másik téma). De cáfoljon rám. -
*Mukeey*
addikt
Mi történt az éjjel? Ekkora menő ez a 49ers? Vagy ilyen vakon van a Browns?
Nick Bosa se erről a bolygóról jött az tuti
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #18754 üzenetére
Bosa
Igen, a Browns óriási csalódás, bár én nem ettem meg annyira a hype-ot, csoportgyőzelemre se vártam őket, de POra igen. Ez még ahhoz képest is "kurva gyenge". OBJ el van tűnve, fal nincs, a védelem átjáróház. Edző és kultúragondnak tűnik ez nekem. Mayfieldnél a szinte menetrendszerű másodéves összezuhanást látjuk, de abból a keményebbet.A 49ers ugyan valóban gyenge csapatokkal játszott eddig, de ellenük magabiztosan. Emiatt szerintem a jó csapatoknak is kemény ellenfele lesz.
ggeleven: melyik csoportra gondolsz? Kurva gyenge az AFC East (bár a Bills védelme elit), az AFC North, és az NFC East is (mínusz Dallas)
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
új hét, új kérdéssor [link]
Just a simple Lineman...
-
törölt tag
Most néztem nekem lett egyedül 7 pontom
-
törölt tag
Köszönöm .Kezdők szerencséje. Anno totóztam sokat erre úgy kitöltöttem egyszer , hogy egy találatom nem volt rajta. Kár ,hogy arra már akkor nem fizettek.
-
troland26
őstag
Jéé meg voltam róla győződve , hogy 1 pontom lesz . Melyik meccsen volt punt return TD ?
-
addikt
én is erős visszaesést produkáltam két 7-7-es kezdés után
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz -=Vacsek=- #18775 üzenetére
mert későn adtam le
nem figyeltem, hogy már megvolt a mérkőzés, így nyugodt szívvel tippeltem rájuk, közben meg kiderült, hogy mikor leadtam már rég túl voltunk a meccsen
de magamat megnyugtattam, hogy ha időben csinálom, akkor 2 pontom lett volna“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
callmeakos
veterán
Végre úgy nézhetek egy meccset ahogy azt isten megteremté
És pont egy Giants meccset, de mért pont ezt
Vérengzésre valahogy nem vagyok behangolvaAll→M8
-
törölt tag
Még a végén jó kis meccs lesz belőle.
-
törölt tag
válasz callmeakos #18777 üzenetére
Nekem csak BRAnDY jutott
-
törölt tag
Bakker, azért 3 interception eddig
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Nem láttam a meccset még, de fura, hogy Brady 300+ yard mellett nem passzolt TD-t viszont futott 2-t. Meyers kell fellépni, de Gordon nagyon eltűnt. REmélem N1Keal Harry vissza fog térni a sérülésből, bár leginkább az O-line nak kell javulni.
-
Balesz1899
aktív tag
Azért bajnokként ilyen sorsolást...kis túlzással a Budapest Wolves is 6-0-val állna
Steelers: 1-4
Miami: 0-4
Jets: 0-4
Washington: 0-5
Giants: 2-4Az egyetlen normális mérleggel rendelkező ellenfél a 4-1-es Bills volt, szenvedtek is.
És a következő fordulóban jön megint a Jets. Parádé.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Balesz1899 #18784 üzenetére
Cheatriots!
A Steelers-nek mondjuk simán jobbnak kellett volna lennie, de a többi tényleg elég nokedli.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
*Mukeey*
addikt
válasz Balesz1899 #18784 üzenetére
Hát ezt már tudtuk a szezon elött is, higy a Peccnek van az egyik legkönnyebb sorsolása. Bye week is ideális időpontban érkezik nekik. ILLUMINATI!!!!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Balesz1899
aktív tag
Nyilván nem csalás, de azért a bajnokot kínálják már meg egy combosabb sorsolással. Nem elég, hogy 4 ingyen win jön a dolphins-jets roncsbrigádok ellen, még a többi nyeretlent is az útjukba sodorja a szél :) Egész konkrétan három nyeretlen csapat van jelenleg a ligában, mindhárommal játszottak már. :D
-
callmeakos
veterán
Nyilvan teljesen egyértelmü volt a PAT W, de nem hazabeszélve megemlíteném hogy messze nem volt olyan reménytelen ez a Giants. A második félidő ide vagy oda. Igaz hogy a Pat védelme teljesen mattolta Jonesékat, így is összejött egy 61 yardos TD, és az eddig totál potato Giants védelem meglepően sokáig nyomás alatt tudta tartani Bradyt, és az a fumble return TD se volt ronda.
Megint más kérdés hogy ilyen sérültlistával lassan a postás fiának kellett beállni elkapni a labdát, mert nem volt más
All→M8
-
rlazol
veterán
válasz Balesz1899 #18787 üzenetére
Mindenki SORSOLÁSról beszél. Erről szó sincs.
A Ne idén játszik:
2x3=6 meccset a saját csoportján belül (MIA-NYJ-BUF)
4 meccset az AFC NORTH ellen (PIT-CLE-BAL-CIN)
2 meccset a maradék 2 AFC tavalyi csoportgyőztesek ellen (KC-HOU)
4 meccset az NFC EAST ellen (DAL-PHI-NYG-WAS)Mindenki ebben a szisztémában játszik (saját csoport, egy csoport a saját, egy a másik főcsoportból és 2 meccs a a saját főcsoport azonos csoporthelyezettjei ellen). Az puszta szerencse, hogy most épp ebből a 13 csapatból csak 3-4 mondható erősnek (Bills, Chiefs, Texans(?), Cowboys, Ravens (???)...) és a PIT, a CLE, PHI csalódás a többiek meg nem csak a NE, hanem mindenki más számára kötelező győzelemnek számítanak.
Ma neked, holnap nekem. Annó Manning is legendásan könnyű alapszakaszi sorsolással nyerte a második gyűrűt és a rekordokat. A rájátszásban már mindenkinek kemény.[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #18788 üzenetére
4. negyek közepéig meccsben volt a Giants. Ez több, mint okés sztem...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Balesz1899
aktív tag
válasz rlazol #18789 üzenetére
Tudom, hogy nem a hagyományos értelemben vett sorsolásról beszélünk, de én ezt már így szoktam meg, így hívom. Hívhatjuk menetrendnek is, a mondandóm lényege nem változik. Bajnokként ez egy röhejesen könnyű út a szokásos home field advantage felé. Erről nyilván nem a Pats tehet, nem is mondtam ilyet.
Inkább az elkeseredés beszél belőlem, mert szeretnék már néhány (8-10) NE nélküli rájátszást.
-
rlazol
veterán
válasz Balesz1899 #18791 üzenetére
Arra akartam rámutatni, hogy az NFL törekszik a korábbi csoportgyőztesek dolgának a nehezítésével azáltal, hogy a többi csoportgyőztessel játszatja őket, miközben a hátrébb végzettek szintén egymással játszanak.
Abban igazad van, hogy a NE menetrendje idén nagyon könnyű. Az a furcsa, hogy az NFL menetrendjében ez így előfordulhat. Szerencsétlen egybeesés, hogy egyszerre több tavalyi csoportgyőztes is gyengélkedik, plusz még a teljes csoportok közül is épp a gyengébbek jutottak a bajnoknak.
Megértem a frusztrációt, de a NE akkor is SBba jutott, amikor övé volt a legnehezebb. Nem ezen múlik. A PO lehet, a többi nem.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MODERÁTOR
válasz *Mukeey* #18790 üzenetére
Hát... Nem akarok genyó lenni, de messze voltak azért a "meccsben levéstől".
A TD szép volt, de a fumble return TD is A defense hozta össze (meg a mi offenseünk).
A második negyedig kellett várni mire 1st downt csinált a Giants, és utána sem tudtak haladni. Igazából a Def. Tartotta életben a csapatot.
A giants defense elég jól teljesített, le a kalappal, erre lehet építeni - és Jonesnak is voltak szép passzai. Az NE defense ellen esélytelen volt, és a játék képe sem mutatott 14 pontot a Giantsnek.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
törölt tag
Valaki fel tudja venni - esetleg - a Seahawks meccset?
Vagy vissza tudom valahol nezni?
-
vond
MODERÁTOR
Nagyon jó a magyar válogatott. Komolyan mondom, Márk simán elférne egy NFL csapatban második, harmadik irányítóként. Szépen mozog ki, jól lát a pályán, és van már egy futott, plusz egy dobott TD-je. A védelmünk is harap, mint az állat, és jó a speciális egység is. Gyerünk, csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest