-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #18701 üzenetére
Még a legjobb éveiben se számított elit, top5ös QBnek. Összesen 3x passzolt 30+TDt, szemben szemben rengeteg INT-val, 362/241 arányban. Sose passzol 5000 yard fölé, 4500fölé is csak 1x ment, többnyire 4k körül mozgott, sokszor (7/14 teljes szezon) alatta maradt. Sose volt még csak 95 felett se a rating-je, többnyire 90 alatt (10/14), a pontossága 60%. A D nyert neki két gyűrűt, de sose tudott kilépni a bátyja árnyékából. Szerintem még csak szóba se kéne, hogy kerüljön,
Közben Nugent folytatja, ahol Gostkowski abbahagyta: elhibázott PAT...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
RedSkins oda tette magát, s irdalan szép TD adott.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #18702 üzenetére
Én mindig adok a véleményedre, de most sztem nagyot tévedsz ebben. HoF-ben sok mindent néznek, nem biztos, higy a statisztiák a legfontosabbak. Eli jó gyerek is mellé, év embere díj stb. A játékostársai imádják, mindenki csak pozitívan beszélt róla. Kiemelkedő személyisége az NFLnek.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
tisztelem a véleményetek, én továbbra is abból indulok ki, hogy soha nem tekintette senki elit QBnak. Mivel Manning és QB még akár lehet is, de annyi hatalmas egyéniség várakozik a kevés arany zakóra, akiknek nem ilyen középszerű számai vannak, mint neki... Meglátjuk
-
darvinya
titán
Macik visszajönnek, s vége nagyon ki-ki meccs lehet.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Az igen, ilyen visszahordást Gyerünk fiúk mindent bele.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Közben Jackson 3 INT. Brady közepesen játszik, az INTje hajmeresztő volt, a D meg hozza a formáját, azt a benézett 65yardos TD futást leszámítva semmit se engednek. Rudolph-ot kiütötte Earl Thomas, a PIT a 3. QBjával.
-
callmeakos
veterán
És visszajött a Raiders. Ilyet
A Texans meg úgy kitömte a Falconst hogy azt elteszik karácsonyig az tuti [ Szerkesztve ]
All→M8
-
rlazol
veterán
JuJu elvesztette a labdát és ez megint egy meccsbe kerül a PITnek, tavaly is volt egy ilyen
-
darvinya
titán
Dallas, s most láthatjuk valóban milyen.
De feltudna jönni 2. félidőben.?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
*Mukeey*
addikt
Prescott nem köthetné be Romo cipőjét, akkora a különbség köztük. Szegény Romo-nak nem tudtak egy falat rakni a legjobb évei alatt. Most, hogy van egy korrekt D-jük meg Prescott a qb🙄
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
törölt tag
Na ezért imádom Mahomes-t. Ilyen TD passzt. Én sem csinálhattam volna szebben.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz rlazol #18722 üzenetére
Megmondtam a szezon előtt is: ez a Colts Luck-al ott lenne az SB contender csapatok nyakán. De még így is megverhetünk nagyjából bárkit (és természetesen a fordítottja is igaz, biztos lesz még wtf vereség a szezonban). És ami a legszebb, hogy kb a fél védelem hiányzott a Coltsból. De hogy őszinte legyek, ezt a mait én sem láttam jönni :D [ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz rlazol #18722 üzenetére
Az történt hogy kezdik megtalálni az ellenszert Mahomesra. Ilyenkor jön a kérdés hogy az öreg rozmár végre kap-e egy olyan irányítót aki év közben is képes új sémát adaptálni, vagy úgy járnak mint Alex Smith-el.
Ennél többre tartom Mahomest.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Balesz1899 #18723 üzenetére
Nem kell spoiler tag-et használni, ott a topik címében, hogy "spoiler veszély". Pár éve megegyeztünk abban, hogy mehet minden diskurzus a meccsekről. Aki nem akar tudni az eredményekről, az addig hanyagolja a topikot.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Hansomester
tag
Nekem, mint Raiders fannak tegnap majdnem 2-szer is megállt a szívem.
Még a Sztárban sztárt vagymit is túlordítottam amit az asszony nézett a nappaliban
Nagyon jó fordulatos meccs volt, rengeteg hibával"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
vond
MODERÁTOR
válasz Hansomester #18729 üzenetére
Hát, az első félidő alapján szerintem senki nem számított ekkora meccsre. Nem csodálom, hogy kikészültél.
Örülök, hogy használja valaki ezt a macsekot is. Még jó régen csináltam, és dobtam be a szabad arcképek közé.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Balesz1899
aktív tag
Azért tettem abba, mert spoileres HSZ-re válaszoltam
Nyilván ez volt az első Colts-meccs a szezonban, amit nem láttam
Most BYE week, épülhetnek a sérültek, aztán a HOU elleni meccstől eltekintve elvileg "könnyebb" párosítások jönnek egy darabig (Denver, az ezer sebből vérző Steelers, Dolphins), szóval kíváncsian várom, hogy melyik ellen hasalunk el váratlanul -
törölt tag
Azért Mahomes mentségére legyen mondva ő is megsérült meg + a sérültek a Defensben
-
F-ECT$
titán
Volt pár totógyilkos meccs ezen a héten is
Dive ever, work never.
-
berek21
őstag
Jay Grudent kirúgták
Lancia Delta III eladó!
-
vond
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
Ha jól emlékszem 5. jelöltem meg.
De már oly rég volt az.Csütörtöktől, aki SportTv-n nézi a meccseket figyeljen oda, mert összevissza lesznek a meccsek két csatorna között, plusz felvétel ismétlés.
Még jó, hogy nem adnak már C8-on meccset.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
Mindenkinek van egy ellenszere, a kérdés az, hogy mindenkinek megvan-e az emberállománya, amivel ezt az ellenszert meg tudja valósítani. Brady-re is megvan a blueprint ezer éve, csak ritkán áll össze szükséges kellék egy csapatban.
Én is hiszek Mahomesban.
Lamarban kevésbé, ehhez képest ő is 3-2, hiába játszik 3 meccs óta pocsékul.
A PIT-et sajnálom, Gruden-t nem. Tegnap feltartott kezekkel mentek ki, rossz volt nézni. Asszem rá tippeltem, de a 8. hétre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az igen 83 yardos TD meg közvetlenül utána interception Jó kis meccs.
Veron A védőknél megsérültek vagy ketten a cserék miatt meg tiszta átjáróház volt a zseb. Mikor meg Mahomes is megsérült utána meg már ő sem futott annyit, próbált megszabadulni a labdától.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Nem gyengén csalódás ez a Browns.
All→M8
-
ggeleven
őstag
válasz callmeakos #18749 üzenetére
A miénk a leggyengébb csoport az már biztos.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest