-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rlazol
veterán
Azt nem gondoltam, hogy Te hamarabb visszavonulsz, mint Brady.
És az is vicces, hogy miközben a peccesektől vártad, hogy unják meg amikor véget ér a siker széria, épp Te magad tettél így: megnyertétek a SB-t, jött egy gyengébb szezon: "áh ez engem nem érdekel." Most akkor ki a divatdrukker?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zanik
addikt
Srácok, rekord QB-dealt kapott Goff, és senki egy szót se szól róla itt?!
Pedig azt vártam hogy mindennek elmondjátok a srácot.
Vagy legalább Les Snead-et...Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
vond
MODERÁTOR
válasz Balesz1899 #18157 üzenetére
Így van. Én sem látom Goff-ot ennyire kiemelkedőnek. Wilson pénze is brutális, de benne azért többet látok, meg már le is tett valamit az asztalra. De az is naaaagyon sok.
Egy nullát simán levehetnének minden fizetés végéről, és még úgy is milliomos lenne mindegyik kb. örökre, ha van egy csöppnyi eszük, és nem szórják el a pénzt minden marhaságra.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Balesz1899
aktív tag
Na, közben Zeke is kihisztizte magának a giga fizut.
-
szgabor12
tag
válasz Balesz1899 #18160 üzenetére
Eléggé öntökönszúrásnak érzem ezt.. 6 év 90M.. és nem az összeg miatt, hanem - legalábbis én biztos nem terveznék - nem szabad futóval ilyen hosszútávra tervezni, akármilyen istenadta tehetség is. Persze ez az én véleményem.
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
F-ECT$
titán
Egy nullát simán levehetnének minden fizetés végéről, és még úgy is milliomos lenne mindegyik
Pár gondolat:
-Nem biztos, hogy akármennyit megér, hogy testi / idegi roncs legyél 3x éves korodra, és idő előtt elbutulj / meghalj
-Egy átlag embernek persze hogy elég lenne a tizede is, de még ezekkel a fizetésekkel is messze vannak a leggazdagabb emberek klubjától
-Ennyi pénz van a fociban, ha nem a játékosok kapnák meg, akkor menne a tulajdonosokhoz, az jobb lenne?Dive ever, work never.
-
callmeakos
veterán
válasz Balesz1899 #18160 üzenetére
Várható volt hogy azért a szezonkezdetre kibulizza magának. Gondolom akkor Dak is nyugton marad.
All→M8
-
vond
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #18162 üzenetére
Na, a tulajdonosokéból meg 3-4 nullát is levennék. Iszonyat nagyra nyílt az olló a "szupergazdagok" és az "átlag" emberek között. De ez már nem ide tartozik.
Évi 5-10 milliárd forint egy sportolónak akkor is túlzás, legyen szó NFL-ről, NBA-ről, vagy akár gurulós fociról.
Amúgy meg tudom, hogy sarkítás, de akkor el kell menni birkákat terelgetni a sztyeppére, aztán nem leszel rokkant, meg idegroncs.
Én is idegroncs leszek lassan, de legalább szarul is keresek.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
rlazol
veterán
Teljesen igazad van. Goff igazi arca az, amit Jeff Fischer alatt láttunk, csak McVay miatt tűnt többnek az elmúlt 2 évben. És a NE megmutatta, hogy kell kikapcsolni McVay-t.
Elliotnak a 15M/év szépen hangzik, de várjuk a szerződés részleteit. Eleve csak 50M garantált, ami 6 évre elosztva nem olyan sok, főleg, hogy 3 év múlva már 30-40 millióval minimum magasabb lesz a sapka.
A dallasnak ez idén a negyedik gigaszerződés, és még Prescott hátra van. Ezzel kb 5 évre becsukták nálam a SB ablakot, hiszen a sapka 50%-át 7 játékosnak fizetik ki (Prescott nélkül), emiatt nincsenek minőségi kiegészítő emberek és cserék.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #18163 üzenetére
Nekem jól jött,behúztam, hogy a szezonkezdetre játszani fog😎
Másrészt nem örülök, Giants ellen ott lesz😬iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Zanik
addikt
A Rams győzelem McVay-en ment el. Bill bácsi simán outcoach-olta. Az meg valahol érthető hogy a rossz döntéseket hozó HC alatt a QB is rossz döntéseket hoz. Nem azt mondom, hogy Goff gyenge játéka nem játszott közre a Rams vereségében, de túlzás lenne az egész meccset az ő nyakába varni!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
rlazol
veterán
McVay a rádiócsendig folyamatosan instruálja Goffot, mert az magától nem tud megbízhatóan olvasni, áthívni. ezt használta ki BB: a védelem minden hívása olyan volt, hogy 2 hívást tartalmazott, egyet megmutattak McVaynek, ami alapján instruálta a QBját, és ahogy beállt a rádiócsend átálltak egy másikra. És ezzel Goff rendre nem tudott mit kezdeni, támadási oldalon főleg ezen ment nekik a SB.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
SpaceKombajn
aktív tag
rlazol-nak elutaltam az "NFL topik adót" (a nyereményjátékba beszállót, 17 óra előtt) és ki is töltöttem az összes eddigi kérdéssort.
Most már jöhet a hajnali kezdőrúgás.spacetime
-
rlazol
veterán
FK! idénynyitó mémesített erősorrendjét nézze meg, aki még nem tette meg, én szétröhögtem magam rajta.
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #18183 üzenetére
Hogy az imént linkelt klasszikusból idézzünk:
Nem tudom mi a szánalmasabb, a Raiders, hogy az 50M-s sztár WRnek sikerül 13950$ büntit kiszámlázni, vagy a nevezett játékos, aki ezen kiborul.
Az NFL mindig is egy cirkusz volt és most épp Brown a bohóca. Jézusom, hogy fog ez hatni az öltözői morálra? Mármint, ha nincs ott, akkor "úristenmileszvelünk" volt a vezetőség hangulata, ha meg ezután sem lépnek fel vele szemben, akkor jön a "nekimindentszabadakkornekemmiértnem?" eseménysor.
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #18185 üzenetére
Lassan a testtel, ez még mindig csak a "források szerint", nem?
De oké, felfüggesztik: mennyi időre?
Ha felfüggesztik, akkor joguk van megtámadni a 30M garantáltját is. Ha ez megtörténik, akkor AB nyilván védekezni fog, NFLPA és jogi úton. Ez passz, hogy mennyi idő, vagy lesz-e rá lehetősége.
Ha a garantáltat visszakapták, akkor lehet szó arról, hogy elküldik, de most okozna egy 15M halott pénzt, ha csak úgy kivágnák, mielőtt a garantált pénzét nem szerzik vissza. Ennyire csak nem hülyék.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz rlazol #18186 üzenetére
Én egyébként még nem tiltanám el.
Eljátszanám Gruden-Mayock viszonylatban a jó-rossz zsarut (eddig is ezt csinálták) és elengedném az egészet.
Ha elkezd végre a játékkal foglalkozni, akkor úgyis elfelejtődik, ha nem, akkor a következő alkalom úgysincs messze.
Persze, ha az NFL közbelép, és ők tiltják el, az nekik még jobb.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
törölt tag
Ejj de erőlteti a Chicago a futást.
-
törölt tag
Nos , reméljük nem ez volt az év meccse.
-
rlazol
veterán
Pedig igyekezni kéne, mert most 51ezer ft a nyereményalap, és még van, akiét várjuk.
Szolgálati közlemény:
Aki esetleg nem kapott tőlem visszajelzést és nem látja a befizetését itt, az feltétlenól szóljon![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Trubisky is megtanulhatna már balra dobni.mondjuk az első negyedben nem is nagyon volt kinek azért erőltette a futást.Rogerstől is többet vártam , olyan mint ha nem is ismerné a csapattársait.Nagyon lagymatag volt mind a két csapat.
-
darvinya
titán
Hát ez a MaciSajt meccs…(ez volt legjobb szöveg, de csak Ricsi vette fel), úgy bealudtam, hogy reggel asszony ébresztet.
Kb. Olyanok voltak, mint szűzek tánca, akarják nagyon, csak nem tudják hogyan.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zanik
addikt
válasz rlazol #18184 üzenetére
Szerintem a Raiders akkor lett szánalmas mikor leigazolta Gruden-t és hagyták hogy ámokfutásba kezdjen. Egy csomó ember isteníti azt a faszit, de szerintem ugyanannyira a múlt embere mint Jeff Fisher volt. Nem sok jót jósolok a Raiders-nek a következő években...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
*Mukeey*
addikt
Hát ez nagyon gyenge volt. A Bearst kb ki is lehet húzni offense fronton. Trubisky nagyon halvány egyenlőre😒.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest