-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Ja, Sallai. De engem rohadtul nem érdekel. Ne borítsák már fel a sok éve megszokott NFL meccsrendet egy pár hete igazolt gurulós bajnoksággal. Ráadásul ahogy néztem a múltkor a nézettségi adatokat, nem sok embert érdekel a német bajnokság, és ezen az a pár magyar játékos sem segít.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz rlazol #15603 üzenetére
Nem kerestem kifejezetten, de ezt láttam most utoljára. Itt csak gurulós közvetítések vannak felsorolva, de meg lehet nézni, hogy pl. egy Hoffenheim-Freiburg mennyi embert érdekel. Ami megy, az a nemzetközi magyar meccsek, premier league, barsza-reál, meg egy-egy jobb magyar bajnoki. Nem tudom, az NFL hol helyezkedhet el, de van egy olyan sejtésem, hogy az sem túl magasan.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
ilyen eddig is volt.
Ebben a nézettség dönt, meg a szerződésük Lesz ez még jobb!Hansomester, üdv!
A Titansban Gabbert irányít, ő is kezdett??? WTF?
Volt arról szól a héten, hogy kaphat játéklehetőséget, de ez így akkor is WTF????KC-PIT 21-0, és ez még csak első negyed
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
Ahogy írják, legfőbb a nézetség.
NFL közvetítés nézetség nagyon megcsappant, mikor MindigTv -ből kivették csatornát, persze ezzel együtt nézetségük is vitte.
Most visszatették 1-et, de az már késő.Viszont nem értem, miért szponzorálja.
Örülnék, ha HFL.meccsek is lennének.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
A Zéé
Topikgazda
-
rlazol
veterán
21-0ról egy negyed alatt egyenlített a Steelers hibáztak egy extrát, de rendbe tették egy sikeres 2 pontossal.
-
KoVee84
senior tag
Bucs vs Eagles félidei eredmény
-
rlazol
veterán
Fitzpatrick for MVP!!!!
-
vond
MODERÁTOR
Másfél forduló után úgy állunk, hogy kb. minden esélylatolgatást lehet kidobni az ablakon. Nagyszerű!
-
berek21
őstag
Mahomes már leosztott 5 td-t. Csak így tovább. 👌
Lancia Delta III eladó!
-
-
rlazol
veterán
mi van itt ma (is)?
-
.LnB
titán
Cousins valagát megmentették a bírók. Így most döntetlen. Elég undorító fújás volt Matthews ellen, abszolút téves...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
Hihetetlen, micsoda meccsek vannak.
Az egész egy hónapos focivébén nem volt ennyi akció, fordulat, izgalom, mint az elmúlt 2-3 órában.
-
rlazol
veterán
a fociistenek egyelőre a JAGs mellett vannak. :s
-
Kotomicuki
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
Fuu mi van a pecc meccsen...Cole one-hand🔥
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz Kotomicuki #15630 üzenetére
mi történt?
-
Kotomicuki
senior tag
válasz rlazol #15632 üzenetére
Egy semmiséget befújtak - ahogy látom most TB12 ennél sokkal nagyobbat kapott, itt mégsem adtak sárgát érte... - , miközben már a GB #D kezében volt a számukra győzelmet jelentő INT, aztán ebből egyenlített a Vikings.
"Szerencsére" az OT-ban sem sikerült már pontot szerezniük, így döntetlen lett a vége. A rúgókra a végén nagyon rájárt a rúd, meg az időkérés -
pl. egy ilyen miatt is elúszott "egy" GB győzelem... [ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
rlazol
veterán
válasz Kotomicuki #15634 üzenetére
köszi!
az nfl.com meghalt, ez a "fűzővelkifele"-n olvastam, meg tudja valaki erősíteni?
"Vontae Davis, a Bills cornerbackje a Chargers elleni félidőben úgy döntött, hogy felveszi az utcai ruháját, lelép a stadionból és visszavonul."
-
ak05
tag
-
vond
MODERÁTOR
válasz *Mukeey* #15631 üzenetére
Az az elkapás, te jó ég!
Kikap a Pecc is, vagy mi van? Három labdabirtoklás fél negyed alatt? Hááát...
Vége is lett. Megérdemelt Jaguars siker.Na, közben meg jövő héten se lesz 19 órás meccs, mert a Frankfurt-Lipcse, meg a kézilabda a menő. Sikeresen kinyírják a legnézőbarátabb NFL időpontot, ahol a legnagyobb eséllyel csatlakoztak volna új nézők. Gratulálok.
(#15620) KoVee84: Hát, a pintyek még pontot sem szereztek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Pecc szép kis zakót kap ma este..
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zanik
addikt
-
.LnB
titán
Mikor idény elején mondták, hogy minden eddiginél több meccset fognak közvetíteni, akkor elfelejtették hozzátenni, hogy felvételről.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Valaki használja idén az ustvnow-ot? Úgy látom bankkártyás regisztrációra váltottak. Hagytam is és inkább kerestem stream-et.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Carvus #15642 üzenetére
Eddig csak elvétve maradt el a vasárnap 19 órás meccs, meg néha később kezdték fél órával, meg ilyenek. Most meg kettőből kettő felvételről megy másnap este. Hát, a csatorna és az NFL nézettsége biztos nem ettől fog nőni.
Én nem örülök neki, de gondolom, megvan az oka, hogy miért nem élvez prioritást az NFL. A bundesliga nézettsége is szar, akkor milyen lehet az amerikai focié?
Az a baj, hogy sokan esélyt sem adnak a sportnak. Pedig én is állandóan térítem a munkatársakat, ismerősöket, de legtöbbször rá se szánják magukat, hogy csak 1-2 jobb meccset megnézzenek. Aztán közben meg ilyen fordulók vannak, mint a múlt heti, meg a mostani. A fetrengős, színészkedős, köpködős, unalmas gurulós, az megy. Nem mondom, ha van időm, én is megnézem a kedvenc csapataimat a tévében, meg ki is járok az itthoni meccsekre (mondjuk félig-meddig dolgozni), de a hülye is látja, hogy melyik sport a szórakoztatóbb.
(#15641) .LnB: Idén nem próbáltam, de akkor ezek szerint már nem is működik. Reddit-es Redzone stream-et néztem, az tök jó volt (most is). Csak kapkodtam a fejem, hogy hogyan alakulnak az eremények.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ráadásul milyen lazán beszélgettek a Packers meccsről. Azon meg is lepődtem.
Én elkezdtem az Eagles meccset nézni, de mikor láttam, hogy az offense 90%-a sérült, és nem is megy a támadás, akkor átkapcsoltam a Packers-re.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én láttam, szóval nekem mindegy volt. De azért meglepett.
Zebrák megmentették Mr.Garantált p*csáját. És elvették a W-t a Packers-től. De ez a Cousins... volt időszak az utolsó 2 percen belül, amikor minden 2. passza INT lehetett volna, ha a Packers védelme képes elkapni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
callmeakos
veterán
Sajna meló miatt csak a recapokra jutott időm, de a meccs érdekelt volna.... Kikapott a Giants, Elit meg hatszor sackelték. Köszönöm szépen, haladhatunk tovább
Ami tetszett a hétvégében, az Matt Ryan sunyi TD-je
All→M8
-
A Zéé
Topikgazda
Mike McCoy monnyon le!
Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
Gondolkodtam, hogy belinkelem (előtted) . De 1. Gondoltam, hogy láttad te is. 2. Te nem Pats szurkoló vagy, így nem érdemled meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest