-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #16201 üzenetére
Hát az 50-50. Ott a pillanatnyi forma fog dönteni. Én se tudtam, mit tegyek rá. Szívem szerint Saints, de szeretem a rekordokat is😎
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Nagyon éreztem a szezon elött, hogy ez a Rams most nagyon win-now módban tolja. Az offseason tevékenység is ezt mutatta. Ha idén nem húzzák be a sb-t, akkor viszont gondban lesznek, mert még egyszer ilyen keretet nem fognak tudni összerakni. A mai trade is teljesen ez irányba volt, az egyetlen igazi hiányposztra hoztak egy jó játékost.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
tong
aktív tag
Nagyon jó a tipp sor, óriási köszönet érte.
-
Zanik
addikt
válasz *Mukeey* #16204 üzenetére
Hát igen, ha idén nincs meg az SB, akkor 2019-ben már nehezebb lesz összerakni egy ilyen erős csapatot. Talib, Suh és Fowler valószínű szezon végén elköszön. Muszáj lesz olcsóbban jó játékosokat szerezni helyettük. Aztán majd lejár Goff szerződése is, és utána tényleg megköti a kezünk a Gurley-Donald-Cooks-Goff négyes cap hit-je! Szóval addig kell SB-be masírozni amig egy ilyen erős keretet megengedhet a csapat.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
titán
válasz *Mukeey* #16207 üzenetére
PO is kérdéses lesz!
Azért ez nem így megy. A Carolináról is ezt mondták, aztán csak egy gyengébb éve volt. Két jól sikerült draft, (különösen az idei), és megint hasítanak. Ha van egy jó QB, aköré mindig lehet csapatot építeni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
darvinya
titán
Hát mai Raiders-49rs meccs valami eszméletlen volt, de sajnos csak 3-31 állásig néztem, mert kicsit nagyot szundítottam.
49rs eljutott 50 pontig?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
callmeakos
veterán
Hát ez a Raiders ez dead. Feltehetőleg anyám is jobban játszik mint ők
All→M8
-
rlazol
veterán
n hasonlóképp vagyok a NE-GB meccsel. Nagyon félek tőle, d enem fogadok a kedvenc csapatom ellen. Szerintem a Rams behúzza a Saints ellenit.
Amji a raiderst illeti, mindenhol azt olvasom, és úgy is tűnik, hogy ott fejben már nem akarnak küzdeni a játékosok. Ugyanúgy bedobták a törülközőt a szezonra, mint a vezetőség :S
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
Hú…ez a Raiders-49RS ismétlésben lévő durva alkar törés.
Mellé esemény előtti beszélgetés, hogy anno MTV adott NFL meccset, melyet Ricsi és Knézi közvetített.
Hát ez így egyszerre…
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
KoVee84
senior tag
Bradfordot kivágta a cards, ollé 😁
Bills? -
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #16220 üzenetére
Az ő példája is mutatja, mennyire sok múlik azon, hogy a megfelelő környezetbe kerüljön az irányító (meg vsz minden játékos) a drafttal.
Közben a raiders folytatja a tisztogatást: Bruce Irvin-t is kivágták, érthetetlen, miért volt ez ennyire sürgős. A fizuját ígyis-úgyis benyelik (kivéve, ha valaki lenyúlja a waiver-en, de ha lett volna jelentkező, akkor nem kivágják, hanem elcserélik a múlt héten, hiszen a csütörtöki meccsre nem szántak neki nagy szerepet (9 snap), vagyis készültek a távozására, így vagy úgy), az év végén meg halott pénz nélkül megszabadulhattak volna tőle. A kivágásával viszont tovább romlik a morál.
Viszont amolyan típusos jelölt a NE-nek, nem gondoljátok? Karrierje végén lévő játékos, aki még bizonyára akar egy esélyt gyűrűre, a nagy pénzt(8.25 M) fizeti az OAK, ő meg keres egy bajnokesélyes csapatot, ahol hiány van DE-ből, edge-rusherből. BB szereti az ilyeneket, és épp ez a NE gyenge pontja, az edge-rushAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
Kellemes NFL vasárnap estét minden kedves fórumtársnak🤘🥳
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Sokat várok a Rams meccstől. Na meg szvsz Saints győzelem lesz, hiába esélytelenebbek.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Zanik
addikt
Na, remélem izgi lesz a Rams-Saints. Persze előbbi győzelmével végződve!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
vond
MODERÁTOR
"Saints-Rams rangadó következik. Ennek megfelelően Udvardi Gyula ül itt mellettem."
Na, megyek, röffentem is be a Redditet. Bármilyen jó meccs is lesz, három óra nyökögést nincs humorom végighallgatni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
*Mukeey*
addikt
Elég durván bekezdtek...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
+2TD és INT - nocsak... Bár a RAMSre tippeltem, hajrá szentek!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
nagyúr
-
vond
MODERÁTOR
Ha már stream, akkor meg inkább néztem a Chargers@Seahawks-ot, azon meg sikeresen bealudtam (valószínűleg az angol Rams@Saints-en is így lett volna). Így kell elszabni a fél NFL-es estémet. Bezzeg a Gyula-féle magyar kommentáron fent maradtam volna, mert félpercenként szabtam volna fel az agyam rajta.
Mindegy, felvettem, majd holnap megnézem, hang nélkül, vagy nem tudom még, hogyan.
Én egyébként éreztem, hogy most elkapják a kosokat. Be is tippűtem a szenteket.
-
callmeakos
veterán
Nagyon szép meccs volt ez a Rams-Saint, remek mozdulások voltak.
Vajon ez a L megakasztja a Ramset?All→M8
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #16242 üzenetére
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
*Mukeey*
addikt
Nem hiszem. Csak a veretlen alapszakasz ment el, de az amúgy is sci-fi sztem a mai nflben. Sok csapat van, akik egy meccsen bárkit megverhetnek. Ennek ellenére ez egy sima po lesz a ramsnek, olyan 13-3at nézek ki nekik kb.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
MODERÁTOR
Sokkal szorosabbnak nézett ki a GB-NE mint amit az eredmény mutatott végül. A Saints meccs is jó volt, nagyon drukkoltam már a Saintsnek hogy valaki állítsa meg a Rams vonatot.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
vond
MODERÁTOR
Remélem. Mivel most a Seattle megy LA-be. Bár jobb lett volna, ha előtte a Chargers-t is elkapják. De sikerült otthon lebőgni ellenük.
(#16243) .LnB: Aaaaaaz komoly.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Wilsonék majd szépen a nyakukba kapják az összes "dühöt" amit a Rams most érez a Saints meccs után.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
Vaaaaaagy bennük marad a zakó, és a Seahawks bedarálja őket. Mondjuk erre sok esély nem mutatkozik, országos egyes az a meccs. De én azért bízok a meglepetésben.
És végre Sport TV-n lesz a Seattle (idén talán másodszor). Este feláldozok egy kecskét (Horváth Feri után szabadon), hogy ne a Gyula szagkommentáljon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest