-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
My cause-my cleats: Calvin Ridley
elképesztő, megható, döbbenetes.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
vond
MODERÁTOR
Jól látok, a Dallas 10 ponton tartotta és megverte a New Orleans-t?
Miatökömvanmármegint?VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz callmeakos #16556 üzenetére
Szólhattál volna, hogy mi a kovbolyokat tegyük meg.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
A Zéé
Topikgazda
válasz Carvus #16555 üzenetére
nem szoktam megnézni előre a tippsorokat, de erre kíváncsi voltam: 1 tippelő!
(#16561) KoVee84
még egy karrier megy a kukába,és viszi az idei fentezim is. Mondjuk ha az én ajtóm előtt háborogna valaki fél óráig "fcuk you nigger"-t óbégatva azután, hogy benn is verekedett, lehet, hogy nekem is elfogyna a türelmem.Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
válasz KoVee84 #16561 üzenetére
nem értettem először, csak most nézm a híreket, LOL
Érdekes lesz, hogy a csapatok mit reagálnak, egy 23 éves, robbanékony csúcstehetség van a waiver-en, aki ugyan idén már vsz nem léphet pályára és jövőre is lesz egy jó hosszú eltiltása, de max 25 amikor visszatér. Kivárja valaki?
Ha nem, lesz valaki, aki a bünti után leszerződteti?Lásd Vick, aki börtönben is ült, aztán mégis volt még jópár éve a ligában.
valahol olvastam, hogy ha Kaepernick-nek lett volna annyi esze, hogy a barátnőjét vagy az anyját veri meg a Himnusz alatt nem pedig letérdel, akkor még mindig játszana.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
Hogy ezek az NFL játékosok miért nem tudnak a seggükön elülni? Minek buliznak ezerrel egy hotelben? Minek hurcol fel ilyen buta qrvákat?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #16571 üzenetére
"Nem fog sokat kapni a ligától" - ezt honnan veszed?
Goodell-nek majdnak az állásába került, amikor a Rice ügyet nem bírálta elég szigorral, és nagy médiahiszti lett emiatt, szerintem emlékszik rá.Ilyen típusú vádaknál 6 meccs a minimum. De őt egy másik ügyben is vizsgálják, a nyáron arcon ütött valakit. Emiatt kapásból visszaeső lesz. A kettőt egyben vizsgálja az NFL, de ha a rendőrség is vizsgálatot indít, akkor annak végéig a "Commissioner Exempt List"-en marad, vagyis nem játszhat, nem edzhet, és az itt töltött idő nem számít bele a büntibe!
A két ügyért egyben kap majd eltiltást, az 12 meccs önmagában, ráadásul jelenleg azt mondják a bennfentesek, hogy az ő esetében a liga egyáltalán nem a minimum büntire készül. Így, nameg visszaesőként lehet akár egy egész szezon is. Onnan számolva, hogy lekerült a CEL-ről, és feltételezve, hogy a börtönt megússza.
Persze lehet, hogy ha sokat lesz CEL-en és az egyik/másik ügyben ártatlannak bizonyul akkor megússza 6-val. de mivel idén már szinte biztosan nem lesz ítélet, az így kieső 5 meccsel együtt 11 meccses kihagyásról beszélünk alaphangon.[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Obj második passzolt Td-je idén!? Pfff
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Mottie
őstag
Colts v. Jags
Be Victorious!
-
A Zéé
Topikgazda
ARI@GB: hát erre nagyon nem számítottam
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
callmeakos
veterán
Nincsenek szavak a Giantsre
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
MODERÁTOR
válasz callmeakos #16579 üzenetére
Nincsenek. Csak pislogok ezen a meccsen.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
vond
MODERÁTOR
Micsoda eredmények, már megint. Most szurkolhatok a Pats-nek.
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #16579 üzenetére
Nincsenek. De azért milyen trükkös játékaink voltak? Sztem már magukat szórakoztatják, ha már a szezon elment 😂
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #16585 üzenetére
következő szerződésében majd WR1+QB2 pénzt kér
-
MODERÁTOR
Hopp, végre McCarthy repült!!!
szerk.: kerestem a linket, így megelőztél 40 másodperccel
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz *Mukeey* #16587 üzenetére
Végre már. Szerintetek kit tippeltem a szezon elejenén SB győztesnek Zéé játékában?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
válasz callmeakos #16592 üzenetére
Esélyét nem sokat láttam, de én is a Seahawks-ot tettem meg győztesnek (és most már nem is olyan elképzelhetetlen). Gondolkodtam még a Bears-en is, de ők majd jövőre.
-
.LnB
titán
Az a baj, hogy reménykedünk, tippelgetünk.. örülünk a Rams, Chiefs, Saints sikereinek.. de mi lesz? Az AFC-ől vígan betáncol megint a Pats, és megnyerik az SB-t. És én ezt már nagyon unom, még úgy is ha félreteszem minden Pats utálatomat. Meg is látszik ez idén, a lelkesedésem nem túl nagy ha az NFL-ről van szó..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
Jaj ne szenvedj már.
Ez a Pats, maximum bebukdácsolni fog a konferencia döntőbe, ha egyáltalán. És addig még sokszor felszállhatnak a szopórollerre.
- Meg kellene verni a Steelerst idegenben, ahol idén nem akar menni a játék.
- Megyünk még Miamibe is, ahol akármennyire is fos a Miami, mindig benne van egy "szaladjunk be nyitott szájjal a f@szerdőbe" kör.
- Gronk egész évben sérült, edzeni alig tudott. Le is van eresztve, olyan mint egy nyeszlett lufi.
- Brady árnyéka önmagának, sok hülyeséget dobál.
- Edelmen szintén, máskor slotban a legbiztosabb célpont, most folyamatosan ejti el a labdáit. Viszont a trashtalk az nagyon megy újabban.
- Futás ellen pocsék a defense
- Az első kiemelés biztos hogy nem Pats idén, szóval utazhatnak az Arrow headbe (Ha megverjük a Steelerst).A rozmár mindig el chokerkedi a rájátszást, de eddig egy Alex Smith irányított, akit a nyolcadik hétre kiismertek, és agyonvertek. Most Maholmes zseniális, és a hátralévő négy meccsükből hármat otthon játszanak.
-
darvinya
titán
Srácok PIT hogyan olvadhatot le ennyire, hogy végén kikapot?
Nem vagyok PIT rajongó, de félidőben elkönyveltem Chargers vereségét, s szundítás után utolsó 1 percben csak pislogtam, hogy hogyan állnak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zanik
addikt
Nem rinya ez! 2011 óta minden évben benn vannak a főcsoportdöntőben. Ha megnézed az AFC Playoff-ok elmúlt 8 évét, akkor látható hogy sokkal kiszámíthatóbb volt az a főcsoport az elmúlt években mint az NFC.
Az NFC sokkal szorosabb, kaotikusabb, évről-évre változó PO résztvevőkkel, és küzdelmes, kiszámíthatatlan rájátszásbeli meccsekkel. Emiatt izgalmasabb is az a főcsoport! Szerintem.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ggeleven
őstag
válasz darvinya #16597 üzenetére
Én az vagyok és fel is keltem 4kor, hogy megnézzem a 2. félidőt. 23-10-ről 2 kulcsjátékkal feljött egálra a Chargers. Az egyiknél INT helyett TD-t szereztek (egyik védőnk elkapta a labdát kb, de összefutott a másikkal és a kipattanó labda az ellenhez pattant), a másik meg egy punt return TD. A végén még 1-1 TD ide-oda, majd egy bohózatba illő 3szor újrarugatott field goal. K. nagy vakság miatt a blokkolt FG-t is újrarugatták... Lesürélt a futónk, a long snapperünk és 2 ember a D-ből is kisebb sérülést összeszedett. Kalap szar volt a második félidei teljesítményt.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs