Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #8195 üzenetére

    Ezért kezdtem úgy, hogy mai napig nem tudni, pro-ruszki a cég vagy sem. Ha hinni akarsz nekik, hát higgy, de amellett nem lehet elmenni, hogy szupranacionális szervezetektől kezdve egyének szintjéig mindenki képes volt az elmúlt évben véleményt formálni a témával kapcsolatban még az orosz-fehérorosz tengelyen is (iparágon belül a Wargaming egy sokat citált példa), szóval nehezen hiszem, hogy majd pont a Mundfish lesz az a cég, aminek Ciprusról gondot okoz nyilatkozni, mert félnek az FSB-től, akiknek amúgy nagyon úgy fest, hogy évekig küldték az adatokat.
    Rengeteg helyen összegyűjtötték már amúgy az elmúlt fél évben felmerült kérdéseket a céggel kapcsolatban, rengeteg kérdést tettek fel nekik több csatornán is, egyértelmű megerősítés vagy cáfolat viszont nem érkezett az egy szem data harvesting témán kívül, az is csak azért, mert az Orosz Föderáción meg mondjuk Kínán kívül a világon mindenhol máshol GDPR szabályokba ütközik. Szóval minden konkrétum híján úgy fest, hogy a Mundfish jelenleg egy third level proxy cég az orosz állam számára.
    Amúgy ha már nagyon elvont példákat akarunk hozni, akkor Kevin Spacey helyett érdemes inkább a náci iparmágnásokra gondolni, de ez még a nálunk sokkal okosabbak számára is nehéz kérdés volt a II. világháború után, hogy a megfélemlítés vagy tudatlanság mennyire számít enyhítő körülménynek.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák