Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz negyven2 #15062 üzenetére

    Még jó, hogy kiborulok egy RDR2 7,5-es értékelésén! A mai napig kiborulok! :DDD Amikor mellé, a COD-okat, meg Ubisoft játékokat is erre a szintre, vagy magasabbra pontoznak. Szerintem felháborító az a pontozás, még akkor is ha ez csak az ő véleménye. Annak a játéknak rengeteg olyan erénye van, ami a mai napig top szintnek számít. Nem említve a technikai oldalát, és a komplexitását. Ha az ő véleménye, ha nem, egy véleményt bedob a közösbe azzal, hogy publikálja. És figyelembe kellene venni azt is, hogy más játékok milyen értékelést kapnak. Mert oké, hogy ő nem tesztel CoD-ot, meg a többi tucat trash-t. Ez tök jó. És így az ő értékelési rendszerében 7,5 a játék. Csak amikor publikálva lesz egy ilyen teszt, akkor bekerül egy halmazba, ami idióta tesztelők túlértékeléseivel van tele. És ott meg nincs a helyén ez a 7,5 pont.

    Amúgy nagyon csípem őt. Én akkor is élesen kritizáltam azért a tesztért amikor elsőre olvastam, és a mai napig kiállok emellett a véleményem mellett. Még akkor is ha számomra mit sem számít. Mert szerintem minden idők legjobb játéka amúgy. És ezeket a sorokat is mosolyogva írom, nem dühösen. :)

    Nekem ez is fura, hogy az Alan Wake 2-t nem csípi. És nem mondja el sehol, hogy miért. Annyit hallottam tőle, hogy "komoly bajai vannak vele". Érdekelne, hogy mi?! Meg amúgy a Baldur's Gate 3-mal is vannak bajai.. Persze, az ő ízlése, oké. Csak ez inkább tűnik amolyan lázadásnak a mainstreamebb, sikeresebb játékok iránt. Szeret felkarolni nagyon, kis indie címeket, és ezek felé az AAA játékok felé helyezni. Ezt nem negatívumként írom, csak az ő értékeléseit, érdemes ilyen szűrőn keresztül nézni, hogy ezt tudja az olvasó.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák