Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdekakas

    senior tag

    válasz tsrt #14370 üzenetére

    Szia! Én soha semmilyen dokumentumot nem kaptam a kivitelezőtől (a számláján kívül), és nem is tájékoztattak. Én jártam mindennek utána ha hosszú időn át nem történt semmi. Ja, mikor kész lett a rendszer is, nem szóltak semmit, csak elmentek és kész. :D Aztán hívtam fel őket, hogy most akkor mi van, hogyan tovább, hogy lesz ebből működő rendszer?!
    Bezzeg mielőtt felrakták a napelemeket, már előző nap küldték meg a számlát előző napi teljesítési dátummal mintha kész lenne, és 1 napos fizetési határidővel. :DDD Reggel ahogy jöttek, egyből kérdezték hogy mikor utalom már át. A munkadíjat, ami még akkor kész sem volt, mert az anyagot ugye már jóval előbb át kellett utaljam.
    Itt a kivitelezőknek küldik meg a szerződést, de most írtam az mvm-nek, hogy van-e rá mód, hogy nekem postázzák, vagy személyesen írjam alá.
    Érdekes, hogy mindenki azt mondja, Ti írtátok alá a szerződést, nekem a kivitelező meg azt mondta mindig, hogy hozzá küldik meg a szerződést, ő írja alá mert adtam rá meghatalmazást, és ő küldi vissza.

Új hozzászólás Aktív témák