Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    hazaértünk.
    Egész jó kis túra volt. Szép a táj, jók az etapok. Idővel is szerencsénk volt, nem sütött 100ágra nap, és csak egy 5 perces kis csepegő esőbe futottunk bele.
    A szelephézag állítás fogyasztáscsökkentőleg hatott, de jobban nem megy. Annak ellenére, hogy az én motorom volt a leggyengébb és a második leggyengébb is dupla olyan erős volt mint az enyém, lépést kellett tartani, ami nagyrészt sikerült. De azért néha kevés volt. Node ennek ellenére 4,1-es átlagom jött ki.
    A másik észrevétel. Túraplexivel a végsebességem óra szerint 165. A mostani kicsi Malossi plexivel 160, de ha bebújok a plexi alá 171 (csomagtartó dobozzal). Ez is érdekes.
    Továbbá megdöntöttem az egyéni sebességrekordom. Elksíért hazafelé a CBR-es haverom, mindenképpen ki kellett próbáljam. El is vittem egy kicsi körre a 3-ason Aszód felé. Ott sikerült ezt produkálni. A futóműve teccett, de annyira nehéz döntögetni, hogy rettenet szokatlan volt. Szabályosan le kellett ráncigálni oldalra a kanyarban. Ettől független fasza kis gép.

Új hozzászólás Aktív témák