Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz DigitXT #23741 üzenetére

    Nekem a "téli" 100as benzinnel 3,9es fogyasztásom volt múlt héten. Sok nyélgázzal (autópálya vmax, örültem, hogy végre újra motoron 😃). Ma tankoltam másodjára 95öst bele és most 3,7 jött ki. Ez már a szokásos hideg idei fogyasztás, minden OK. Jól bírta az állást (leghosszabban 1 hónapig állt indítás nélkül, aksit se húztam le).
    Kicsit azért sajnálom a 70-100 kph közti tartományban ezt a nagymértékű váltogatást gázállás fv-ében (tök felesleges, ha elengedem a gázt felvált, de kis gázra utána nem csinál semmit, csak levált, visszapörgetve a motort), nekem a gyári görgő itt jobban tetszett, még mindig, de alatta, felette jobb a dr. (Pl 120ra szoktam óra szerint beállni autópályán és ott alacsonyabban tartja a dr. a fordulatot, mint a gyári görgők).
    Gumma:
    Nekem a pirelli angel scooter gumi nagyon bevált az sh-n. Most 19 ezer km van benne és ezen a hideg, nedves (általában reggel megyek és este jövök, szóval a napköbeni melegben nem használom) aszfalton is megállja a helyét még mindig. 1-1 centit nem használok kb. a két szélén, de ez általában nyáron is meg van. Szarok az utak a csücskös kanyarodáshoz, dobálják a gödrök.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák