Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    A km temahoz csak a kovetkezot fuznem hozza. Benne vagyok eleg regota egy zart forumban, ahol meglehet egymassal osztani mindenfele technikai okossagot motor/auto ECU-ABS stb. cuccokkal kapcsolatban. Van ennek egy resze, ahol segitseget lehet kerni muszerfal EEPROM atirashoz, vagy megfejteshez, hogy hogyan hol tarolja a futast, hogyan lehet atirni.
    Itt nagyon sok olyan ember van fent, akik vagy szervizek, vagy km ora porgetessel foglalkoznak, viszont hulyek ahhoz hogy maguk rajojjenek hogyan lehet visszafejteni egy-egy memoria tartalmat.
    Na az ilyenek bedobaljak a kiolvasott memoria tartalmat a forumba es melle irjak, hogy mennyi a jelenlegi ora allas egy mennyire irjak at nekik. Aztan aki segiteni akar nekik, az megcsinalja, visszakuldi nekik a modositott filet, amit egyszeruen csak fel kell tolteniuk az EEPROM-ra es kesz.

    Az alabbi par screenshotot 1 magyar userrol csinaltam(sajnos mindegyikuket csak nicknev alapjan tudom azonositani), de legalabb rajta kivul tudok 4-5-ot ugyanebbol a csoportbol. Ezek utan nagyjabol be lehet loni, hogy mekkora futassal kerulnek be itthonra a vasak.
    Bocs a kepek miatt, sajna csak igy lehetett berakni :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák