Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • okib4100

    aktív tag

    Na megnéztem mégis mi ez az új vitamax ha már ennyien anyázzák.
    Per pill djuice kártyásom van, mert nem használom sokat a telt, akkor is 80% pannonra, ott meg ugye 5pután 0 van.
    Az alap vitamax (új) percdíjra annyi mint az alap djuice, viszont az sms 20 helyett 39 Ft
    A másik kettő a pannon praktikum hálón belül/csúcsidőn kívül csomagjára hajaz, annál pár forinttal olcsóbbak, vagy többel is sms terén.
    A jutalmak jó ötletnek tűnnek, de azért hozzá kell tenni, h a hétvégi hálón belüli beszélgetés anyagilag nem igazán rázza meg a szolgáltatót :C
    Az extrákat viszont egészében véve előnytelennek tartom a pannonhoz képest, kivéve a kedvenc számot. A sms100 elég LOL hogy csak hálón belül használható fel, az ingyen hétvégének nem látom értelmét 1000-ért, ha 3000 feltöltéssel jutalomként is megkapom ugyanezt (feltehetően a jutalom csak egy bevezető akció, és mondjuk fél-egy év múlva csendben kivonják a forgalomból)
    All in all, nem mondom h ezek annyira übermájer ajánlatok, de nem annyival előnytelenebb a másik két szolgáltatóhoz képest, h megérdemeljék az anyázást. Továbbra is azt látom kiolvasódni a voda stratégiájából, h inkább előfizetős ügyfeleket akarnak szerezni, vagy oda átterelni a prepaideseket, mert azon a fronton nagy jó ajánlatok vannak (a MM tarifák szerintem publikus ajánlatok között talán a legjobbak, és a fix-nek is megvan az az előnye a pannon/t-hez képest h sms-re is jó a havidíj, ill. h a keret lebeszélése után nincs büntető tarifa - v.ö. Relax akármennyi)

    2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák