- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Szerintem pár nap eltelte és pár ember kirúgása ( ) után közölni fogják a helyes árlistákat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
<NewL>
addikt
[link]
Ez mi? A 6300 30K előfizetéssel? normálisak ezekA Diamond meg 97
Mióta van ez az árlista?Az ajánlat 2009. január 15-től a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes.
bunkók
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Gebriel
veterán
válasz Viktor0610 #5601 üzenetére
Lejártak az akciók.
Jön a következő, miből csökkentsenek ha ennyire lent voltak az árak[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Gebriel #5604 üzenetére
Üdv Gebriel! Vártam a reakciódat! Most nem gúnyolásként írtam ezt. De most komolyan : ha akarnék vehetnék ezekből a kifutott készülékekből?? Amikor gyakran a friss készülékekből sem szokott lenni. pl. SE P990, K610, NOK 6230i, Samu sgh x510,stb. De azért úgy latom az LG csokit már levették ma
Úgy látom már a k610-et is levették[ Szerkesztve ]
-
lomha lepke
tag
válasz okib4100 #5600 üzenetére
Köszönöm a bizalmat, de ez a magyarázat meghaladja szerény képességeimet.
Azért ennyi mert a marketing meg sales így határozott, és kész. A háttérben húzódó okok ismertetésével nem fárasztják az ügyfélszolgálatot."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
kap
csendes tag
Tegnap azt hittem lehidalok amikor megláttam az árlistát.
De alakulnak a dolog, a P990i már legalább lekerült.
Alcatel One Touch 303 > Nokia 3330 > Siemens ST55 > Motorola V220 > Nokia 3120 > Nokia 6230i > Samsung i600 > Samsung i780
-
<NewL>
addikt
Most vettem észre : Nokia E51 - Nokia E65 ...
Nokia E51
52980 36990 30990 21990 59970Nokia E65
66990 29970 29970 29970 72990ez vicc...
Délután láttam még Samsung P300-at is,de szerintem megvették az összest estére
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Davey7
senior tag
én most vettem észre az árlistát mondom ha ünnepek után van valami jó kis teló normális áron akkor hosszabbítok,de így várhatok....azért itt valamit tényleg nagyon elbaltáztak...hihetetlen
-
dim3nsi0n
tag
Bármennyire is hihetetlen, ez az aktuális árlista. A január 15-i árlistával valóban gondok voltak, de egy frissítést követően kivettek belőle egy rakat régi készüléket (ami már alig vagy egyáltalán nem volt kapható).
Pl: LG KU800, LG KU970, Nokia 5500, Nokia 6120 Classic, Nokia 6124, Nokia 6288, Samsung G800, Samsung i550v, Samsung X660, SE K610i, SE M600i, SE P990, stb...Az aktuális árlista 2009. január 16-tól érvényes. Ebben is vannak érdekes készülékárak, főképp az, hogy az "A" kategóriás ár majdnem annyi, mint a feltöltőkártyás konstrukció.
-
embe
nagyúr
válasz dim3nsi0n #5610 üzenetére
Az külön érdekes, hogy több készüléknél az "A" kategóriás ár 20-30 eFt., míg az összes többi kategóriában 1 Ft. Az hogy kb. 8 éve ügyfél vagyok, illetve havi 5-6 eFt.-os számlám van ez kevés. Mivel egy flottás előfizetésem van....ennyi. 'A' kategóriában vagyok. Gondolkodok hogy átmegyek a T-hez. Ott is van ilyen flottás előfizetés, de a készülék árak mindenkinek egyformák.
-
Gebriel
veterán
-
Davey7
senior tag
Nokia 6300 -29990Ft
Nokia 5310 -27990FtHát én szerintem a legjobban ezeken akadtam ki...14990 volt mindkettő...több mint 10k-val emeltek...és más szolgáltatónál a 6300-át már adták 9900-ért is.
Szerintem ilyen árak mellett nem sokan fognak most telót venni...
Várom már,az új szolgáltatót...Van arról valami hír,hogy ki nyerte meg a pályázatot? -
okib4100
aktív tag
Alapvetően gondolom az lesz a trend, h min B. kategóriásnak kell lenni h valóban jó deal-eket találjon az ember a szolgáltatónál. Ami önmagában nem lenne baj (különösen új előfizetőnél), ha:
- legalább felfelé lehetne váltani paripacsomagot
- a voda némileg módosítaná azt a jó szokását, h kis túlzással a régi jó ízimani korszakban devizahitelt egyszerűbb volt kapni mint előfizetéses készüléket/simet a vodánál(lomhalepke írta volt, h mittomén ki 40-50 rugót elkölt egy hónapban feltöltőre és nem akar előfizetést - elég kicsi a valószínűsége, de lehet h azért mert nem kíván kamatmentes hitelt nyújtani egyik mobilcégnek sem. én pl. elvi alapon nem teszek le semmiféle kauciót semmilyen mobilcégnél. )
Amúgy sztem úgyis lesz majd vmi akció, ez csak elrettentésnek van egyelőre
@Davey7: mivel ahogy olvastam, komoly szakmai befektető (Orange, O2 Telefonica, 3, stb.) nem pályázott, én személy szerint nem táplálok különösen vérmes reményeket a dologgal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
embe
nagyúr
válasz Gebriel #5612 üzenetére
Üdv Gebriel!
Nem ez a gond. Ezt a flottát már csak azért tartom meg mert mint nyugdíjas ( ) a volt kollégákkal tudok ingyen beszélni, a zárt csoport opció miatt. Mindig arra hivatkozik a Voda hogy már így is sok a kedvezmény, ezért nem jár más. Nem sok. Illetve csak azt akartam írni, hogy pl. a T. nem különböztet így meg. Legfeljebb ad extra kedvezményt a régi ügyfeleinek. Ha bemennék, akkor a flotta igazolás bemutatása után a listán szereplő 12hó/24hó hűségnek megfelelő áron vehetnék készüléket. Ahogy írta az előttem szóló is a 2 Nokia készülék piaci áron kerül eladásra....csak írjak alá még 2 évet. Emellett most is kitartok: a legsz@rabb ügyfélkezelése, minden téren, a Vodának van. Most nem rád, vagy a "végeken" lévő kollégáidra gondolok, hanem magára az egész rendszerre. Sz@r! Minden tiszteletem a Tiéd, és a kollégáidé, akiknek a véleményem szerint sz@r ügyfélpolitikát kommunikálni-eladni kell.
Ja és a Vodánál több olyan készüléket adnak "olcsó" akciós áron "A" kategóriában, hogy pl. a T-nél dominóban olcsóbb
Mégegyszer: Nem érzem azt a Vodánál, hogy hülye ügyfél jó hogy itt vagy már lassan ( talán? ) 8 éve. MEGBECSÜLLEK!!![ Szerkesztve ]
-
okib4100
aktív tag
Csak megjegyzés: 12 és 8 éve meglévő, havi 20-30e forgalmú üzleti simekre amikre utoljára 4 éve volt készülék véve, egy kiváló skandináv szolgáltató 0 azaz nulla forint kedvezményt adott volna a normál hűségnyilatkozatos árból új készülék vételénél. A vicc pedig az h 2004-ben amikor nokia 6230 volt még a slágér, kaptunk vmi 15 vagy 20 e loyalty kedvezményt. Forgalom nem változott, az előfizetés meg csak régebbi lett. Szóval a régi ügyfél megbecsülése egyik cégnek sem erőssége, de szvsz nevezett skandinávok érdemlik e téren a citromdíjat.
[ Szerkesztve ]
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
Davey7
senior tag
Kiírtak egy pályázatot egy frekvenciasávra,ami azt jelenti,hogy piacon lesz elvileg egy vagy kettő új szolgáltató...
A DIGI-re amúgy kíváncsi lennék,mert nagyon jókat olvastam/hallottam a szolgáltatásról! Mert ha ők nyernék meg és hasonló lenne az üzletpolitikájuk a telefon/tv/internet-éhez akkor tényleg csapna pár hullámot abba a bizonyos "álló vízbe".
itt találsz pár cikket
[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen üzleti csomagom az itthoni kórház dolgozói részére és ebben vagyok én is. Kellene nekem telefont vennem a helyi vodában a csajszi azt mondta lehet ha lejárt a 2 év. Az aktuális kategóriák szerint B kategóriában 1 ft lenne a w910i nekem ez tökéletes is.
Kérdés az hogy mi alapján kerülök én B kategóriába, valamint hol van ez feltüntetve, hogy most miben is vagyok?
Valamint ha most el szeretném hozni a telefont, és egy business extra2 díjcsomagban vagyok, akkor ez megmarad gondolom, csak annyi hogy ujabb 2 év hűséget írok alá?
Nem tiszták nekem ezek a dolgok, valaki homályosítson fel pls.
Má' nem
-
lizakattila
senior tag
Szia!
Az, hogy melyik kategóriában vagy a havi számlaforgalmad dönti el. Tehát minél többet fizetsz, annál jobb kategóriában vagy, ergo annál olcsóbban tudsz telót venni.
Ez sajna sehol nincs feltüntetve, de ügyfélszolgálaton meg tudják mondani.Ha új telót veszel, akkor nem változik a díjcsomagod, "csak" újra aláírsz két év hűséget.
[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Coyot
őstag
válasz lizakattila #5626 üzenetére
Akkor sem változik meg a díjcsomagom, ha ez már egy nem köthető csomag?
Elég jók a percdíjai, így a 2 évet meg talán kibíromügyfélszolgálatot meg jól fehívom, köszi
Má' nem
-
taxy88
aktív tag
Hi!
Van itt valaki Hmvhely v.környékéről??Mert nekem nincs 3g ill. 3g+ hálózati elérésem.
Vagy esetleg meghalt a voda hálózata vásárhelyen?
Remélem nem sokáig tart mert a gprs no comment -
dim3nsi0n
tag
Ahogy írtad, 5-6e Ft-os számlához csak "A" kedvezmény jár. Flottás szám is lehet B,C,D kategória, csak ahhoz lényegesen magasabb forgalmat kell generálni. Sajnos a kevés forgalomra nagy kedvezményt nem tudnak adni (sőt, legtöbbször semmit. Egyébként a flotta-csomag már önmagában kedvezményt ad azzal, hogy pl. alacsony a havidíj, a percdíj, esetleg mp alapú a számlázás, a flottatagokkal - esetleg a flotta intézményes előfizetéseivel is - ingyen beszélgetési lehetőség, lebeszélhető havidíj, opciós díj, stb...)
Szerintem ezzel az árlistával arra kívánják az embereket rávenni, hogy a 2 éves hűségnyilatkozat mellett további 1 év tarifahűséget is írjanak alá. Ez nem 100%-os VF-os álláspont, ez csak az én véleményem.
-
-
ottoyes
senior tag
Kaptam reggel egy SMS-t az Ügyfélszolgálattól,miszerint résztvehetek a "HSDPA 3 hónapig havidíjmentesn" akcióban...kérdés:mi a rák ez?...és ha lehet nem"figyi,kocog hívd a 1270-et!"tipusú válaszokat várok..köszi
...Ottoyes
-
okib4100
aktív tag
-
Kötike
tag
"A"kat SonyEricsson P1i 45990.-
"A"kat Nokia 6230i 46980.-
Vajon melyiket válassza az ember?
Tiszta hülye ez a Voda! -
embe
nagyúr
válasz Remittenda #5641 üzenetére
Jó telefon.... Te írtad
-
embe
nagyúr
Itt igazán szembeötlő a változás. "A" kategóriában 1-2 kivétellel, és szinte csak abban, jelentős áremelés. Rohadjanak meg! Bocs a kirohanásomért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest