Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz zoli62 #93448 üzenetére

    Ez az új jogi szabályozás nem tér ki ilyenekre, de végig lehet járni az utat, más kérdés, hogy lesz a végén valami, vagy sem...
    Több tényező függvénye is a dolog, hogy például adott gyártóval, illetve hivatalos beszállítóval milyen és meddig szóló szerződése volt a szolgáltatónak, van valamilyen szinten jogtudód a gyártónak vagy nincs...stb., szóval nem egyszerű dolog ez, hogy a szolgáltató tud lépni az ügyben, vagy veszett fejsze nyele.
    A szolgáltató jogilag védve van, jelen helyzetben az ügyfelek számára kedvező módon tér el a jogi szabályozástól, de ha azt abban a formában rajta kívülálló okok miatt nem tudja teljesíteni, abból baja nem lehet, ilyen esetben nem tudják felelősségre vonni.
    Akinek a kapcsolódó jogszabály hatályba lépésekor élő hűségszerződése volt/van (adott készülékre vonatkozóan) és azt követően jár le, tehát akiknek a jogszabály alapján muszáj majd feloldani a készüléken a hálózati zárat, azoknak biztos fel is fogja tudni, mindenki másnak és régebbi készülékeknek meg amolyan ajándék a feloldás, annak elmaradása nem hiszem, hogy jogi következményekkel járhat, ahogy a még meglévő hűségeseknél sem, még ha fel is oldja lehetőség szerint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák