Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisz1000

    tag

    Sziasztok! a Magenta 1 Business csomaggal kapcsolatban lenne kérdésem. Rokonommal közös az előfizetés, amin 3 teló van. pár hónapja felhívták az illető rokont, és szerintem jó marketinggel behúzták ebbe a csomagba, de 2 év hűséggel, készülékajánlat nélkül. kb 30ezer a három szám, számonként 1+1gb nettel.

    fentin annyira lamentálni nem akarok, mert ugye aki igent mond minden hülyeségre az igy jár. (engem persze nem vigasztal hogy se számot se csomagot nem tudok váltani)

    a fő kérdésem az lenne, hogy egy ilyen telemarketinges hívásnál, amikor úgymond kedvezőbb díjcsomagot ajánlanak, akkor a T megnézi az előfizető addigi számláit hogy azzal valóban kevesebbet fog fizetni? vagy ez lehet egy külsős telemarketing cég is, aki abszolút nem foglalkozik ezzel, csak a termék értékesítésében érdekelt és akkor is ajánlja a csomagot ha azzal nem várható költségcsökkentés?
    esetleg nem is lát rá az ügyfél addigi forgalmára és simán lehet h az többet fog fizetni mint addig? Közben löki a sódert hogy ez milyen jó lesz? Mert ugye ez nagyon nem mindegy.

    Ebben valakinek valami tapasztalata?

    azért kérdezem, mert személyes ügyfélszolgálaton nem tudtak és nem is nagyon akartak segíteni ebben, arra hivatkoztak hogy ez valami belsős díjcsomag ami "régi ügyfeleknek" jár és nem ők foglalkoznak vele, nem látnak rá a pontos feltételekre sem. Próbáltam megnézetni hogy a kötés előtti hónapokban milyen számláink voltak, hogy valóban érdemben spórolunk e ezzel a díjcsomaggal, de nagyon nem akarózott nekik, kb a fenti volt a narrativa, meg hogy mit foglalkozok én már itt 7 hónapja történt dolgokkal. (elkerekedett szemekkel néztek hogy én erre miért vagyok kiváncsi...)

    az jött le, hogy vagy tényleg nagyon nehéz ezt előkaparni a rendszerükből, vagy a vevők mára annyira birkák lettek, hogy senki nem reklamál, mindent aláirnak csak vihessék a legújabb ájfónt.

    Ajánlottak közületek másnak is Magenta 1 businesst?
    ha igen, nektek sem ajánlottak kedvezményes készüléket, csak egy kétes, pár ezer forintos spórolást a 2 év hűségért cserébe?
    esetleg volt olyan akinek hűség nélkül is megkötötték hasonló feltételekkel?

    köszönöm :R :R

Új hozzászólás Aktív témák