Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rob210

    Topikgazda

    válasz orion1025 #87565 üzenetére

    Én nem vonom kétségbe, hogy te ezt megcsinálod, de akkor kérlek gyere el egyszer és mutasd meg, hogy csinálod meg ennyi idő alatt, annyi munkát biztosítok neked, hogy megélsz belőle. 3 féle radiátorral szerelték. Amit sokan nem tudnak. Van benne két csavar amit csak az tud hol van aki szedett már szét ilyet. Plusz thaliánál ki kell venni az egész kormányoszlopot, és az se mindegy melyik! Hidrós, elektrohidrós, vagy elektromos.
    Hidd el, nekem , ha te ezt a radiátor cserét megcsinálod soha többet nem nyúlsz francia autóhoz. Ugyan az mint a kipuff flexi cső csere. Ó gyere megoldjuk. Persze más autónál ennyi.
    De aki ismeri a típust tudja, hogy becsületes munkához le kell venni a bölcsőt és akkor már nem is olyan gyere megoldjuk dolog. Hány lakatost láttam már szitkozódni mint a magából kikelt őrült, hogy így meg úgy meg amúgy, pedig csak túlvállalta magát, típusismeret nélkül.

    Nemrég hívott egy srác van két lagunája , meg egy alfája. Hagy hozza már el az alfát. Megmondtam neki, nem soha , kizárt. Azt is miért ne hozza! Mert nem ismerem a típust és nem teszek felelőtlen kijelentést, hogy meg tudom csinálni.
    Speckó eszközök, speckó ismeretek minden autóhoz kellenek.
    :R

    Renault power

Új hozzászólás Aktív témák