Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Hali Srácok!

    Nem akarok itt reklámozni semmit, meg rábeszélni senkit, csak amit tapasztaltam eddig azt osztanám meg...szóval 6200KM után ez a Motul 8100 x-cess, egyszerűen elképesztő.

    Eddig a favorit az LM toptec 4400 volt tudjátok... ( de csak volt). Én, nem tudom, hogy ez az olaj mit csinál, de olyan halk már tőle az autó motorja, hogy én nem is tudtam, hogy egy dízel így is tud járni, működni ennyire szépen, csendben (nagyon csendben). 2.0dci-ről van szó természetesen.

    Ebből a 6200-ból 5500 főleg pálya volt, abból 4000 körül 220 feletti enyhén szólva, nem éppen vigyázós, kímélős vezetés, és ha a kicseszett szélzaj nem lenne, akkor ez az autó szinte csak suhanna. Én, annyira gyűlölöm, mikor a dízel elkezd morgósabb lenni és az már az utastérben is érzékelhető meg főleg gázadásnál, sajnos az egyébként csere után az elején így működő elf olaj ilyen lesz már 4000 km után (egyre hangosabb, morgósabb), de ez a Motul az első perctől kezdve csak csendesebb és csendesebb, nagyon simább járást biztosít a motornak. Nem tudom milyen gyártási technológiával állítják elő,nem is érdekel, de a motor imádja!
    Nálam más olaj ezek után többet szóba sem jöhet! Ha gondoljátok, tegyetek vele egyszer egy próbát. :)

Új hozzászólás Aktív témák