Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    válasz _NCT #14799 üzenetére

    Mikorra lesz kesz, mar nagyon varom :) De tenyleg erdekelne, hogy miket hallottal/ereztel. Meg szerviz utan, hogy milyen valtozast tapasztalsz. Foleg a valto erdekelne. (Persze azt jo lenne tudni, hogy milyennek is kellene lennie a valtonak gyari allapotaban)

    Amugy miota hideg van, nekem egyre finomabban megy a valto :)

    Tegnap pedig arra jottem ra, hogy a valto nem enged egyesbe kapcsolni 10km/h felett... Ti tudtatok, csak en vagyok ilyen hulye?! :)

    Illetve szetkaptam szegeny Ronit tegnap, a kozepkonzolban par tarto ki van torve, meg a hofokszabalyzonak a jobb oldala, ahol a csavar fogna, azert lotyog. Ezt sikerult egy kis drottal rogziteni, igy mar nem mozog :) Futeskonzol
    Viszont nem tudtam rajonni, hogy miert nehez tekerni. Lehet veszek masik panelt, de mar annyira nem zavar, ugysem hasznalom azokat a tekeroket olyan gyakran.

    Sikerult meghuzni a kormany mogott levo konzolt, igy mar nem mozog, ha indexelek (vagyis csak nagyon eros nyomasra mozdul picit, de tulhuzni nem akartam a csavart), koszonom annak, aki biztatott! ;)

    Viszont a jobb oldali ajtonal a tukor masik oldalan levo kis muanyag haromszoget nem tudom leszedni. Elvileg csak huzni kellene, de nekem mar 4 ujjam alatta volt, megsem pattant ki. Valakinek van tapasztalata?!

    MMA87: Itt a kep a kesztyutartorol. Tegnap mar nem volt idom foglalkozni vele, igy most meg abban az allapotban van, ahogy multkor csinaltam. De majd probalom kicsit igenyesebben kivitelezni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák