- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Olcsóbb nevet változtatni, mint hálózatot bővíteni. Sztem a név találó. A user meglátja, hogy végre betöltődött a kért weboldal: Ho-laa-laa!!!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #74654 üzenetére
A Tesco is végül rákényszerült a tesco.hu megvásárlására, mert az alternatív cím nem jött be. Az állam pedig nem kicsit jobban/olcsóbban el tudja hinteni az emberek tudatában, hogy .hu helyett gov.hu. Nézd meg, sok száz milliót költött már eddig a Digi mobil reklámkampányra, de az emberek zöme még mindig nem tudja honnan jön a hívás 50-es előhívóval.
-
tomp
félisten
McFly is megmondta!
-
törölt tag
Laa [link]
-
Diák66
őstag
válasz DrBubo77 #74665 üzenetére
Itt olvashatsz róla. [link] Az egy dolog, hogy Te beregisztrálsz egy domaint, de ha nem tudod alátámasztani érvekkel miért van rá szükséged és tartalom sincs mögötte, a bíróságon könnyen "elveszik tőled". Hiszen hamar kijön, hogy csak arra játszottál, hogy majd valaki jópénzért megveszi tőled.
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok képben a Telenor feltöltőkártyás világában, ezért kérnék segítséget tőletek.
Édesanyámnak van egy Telenor Kártyás tarifacsomagú feltöltőkártyás SIM-je butatelefonban. Minimális telefonforgalma van, így csak a feltöltésekkel gyűlik a pénz. Nem leltem meg a telenor weboldalán, hogy ezt hogyan tudná "hasznosítani", elkölteni. Mivel autója nincs parkolás és autópálya matrica nem játszik. Mire tudja elkölteni még? SMS-ben a Szerencsejáték Zrt.-nél (lottó, keno stb.)?
-
MadMancs
veterán
Igen lottó/Kenó/putto stb elkölthető sms ben is. Ha van neki SIM menü azon keresztül egyszerűbb, ha nincs akkor itt a leírás.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Landsmann
addikt
Xiaomi Redmi 8-on is megy a VoLTE. Most kapcsoltattam be. Kicsit cseles volt, mert a kijelző közepén van egy kis hupli a kamerának, így a VoLTE felirat nem fér ki, csak akkor látszik, amikor a redőny le van húzva. Hívás közben a beszédidő mérő előtt a HD felirat ott figyel a kijelzőn.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
törölt tag
La La La [link]
-
MODERÁTOR
Elég a Laa. offból!
Xiaomi 13T
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #74677 üzenetére
-
Somatom
veterán
Jogos. Felőlem hívhatják Dömdödömnek is, ha ez hálózatfejlesztéssel párosul. Anélkül viszont bármilyen hangzatos névvel is illetik a szart, attól az még szar marad.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
agabe
addikt
Van valakinek folosbe extra 100GB hipernet kuponkodja ?
Ha jol latom uj elofizuhoz jar ?
Megkoszonnem ha PM-be tudna kuldeni akinek nincs ra szuksege.. UPC (Vodafone otthoni) netje tegnap ota nem elerheto . -
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Pontosan! Laapozzunk...
Najó bocsi. Amúgy kíváncsi vagyok miként fogják tálalni ezt a nevet. Ami biztos, hogy hatalmasat fognak durrantani mert már készülnek 1-2 dologra... -
zsoltzsolt
addikt
-
4Grider
nagyúr
válasz zsoltzsolt #74684 üzenetére
Már az, hogy hűségért cserébe egyszer adnak 30 napig felhasználható 100 GB-ot? Ühüm...
-
Lallos
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám hogy mostanában vettem észre hogy azokon a helyeken ahol idáig sose volt gond most nem találja a mobilinternetet a telefon a hálózatot is van hogy nem így telefonálni se tudok. Kecskemétről beszélek és már a város szélén több irányból is elmegy a mobilnetem hol észhez tér hol nem . A telefonálást is volt hogy nem engedte. Más telenoros készülékkel mellettem nem volt mondjuk semmi gond. Esetleg tapasztalt valaki mostanában hasonlót?
-
veterán
DPI flotta előfizetésem van, ha bemegyek egy sima telenor üzletbe, vissza tudom csinálni sima kártyássá? Dual simes telóba használnék céges előfizetést a régit meg kártyásként kell rá tölteni pénzt, vagy hogy fog fent maradni, nyilván arról kb semmit nem csinálnék, csak lenne.
-
MODERÁTOR
-
-
veterán
Indulhat a laa laa lázás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest