- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
Leadtam a Huawei B525-ös routert szervízbe mert nem volt jó rajta a sebesség, sanszos hogy hozzá sem nyúltak holnap mehetek érte, azt mondták van lehetőségem az új routert ( ami gondolom a Huawei B535) elvinni (vagy adnak egy új sim kártyát de mivel mondtam hogy az másik routerben tökéletes így nem kértem), ha kérem a routert meghosszabbodik a 2 év hűség megint? Jobban járnék a B535-el?
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Én még Hello Data felhasználó vagyok (remélhetőleg még sokáig) láttam, hogy létezik adatmegosztó SIM a szolgáltatónál. Igénybe lehet venni még ehhez az előfizetéshez is?
Válaszotok előre is köszönöm!"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy használt iPhone XS vásárlását tervezem, amit két SIM-mel szeretnék majd használni. (fizikai Telenor + céges Telekom e-SIM).
A kinézett telefon egy eredetileg Telenor függő, de függetlenített készülék. Ebben az esetben működni fog a dual SIM a fenti módon, van esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
(Azt tudom, hogy eredetileg Simlockos, de erre vonatkozóan nem találtam infót, hogy függetlenítés után megy-e így.) -
4Grider
nagyúr
válasz Trebron09 #75859 üzenetére
A ca képes össze tud fogni több 4G frekvenciát is, ha a szolgáltató az adott cellán több frekin szolgálja ki a 4G-t. A nem ca képes tehát logikusan egyszerre csak egy frekvenciát tud használni. Utóbbi azzal jár, hogy csak az adott frekvencián szabad sebességet tudja az eszközeid felé közvetíteni, míg a ca-képes eszköz esetében ezek a szabad sávszélességek összeadódnak. Jellemzően egyébként a szolgáltatók elsősorban nagyvárosokban és üdülőkörzetekben használnak ca-t (ezt a telefonodon az LTE/4G vagy a 4 ikon mellett egy "+" jelzi), nagyon vidéken pedig jellemzően egyszerre csak egy 4G frekvenciát nyomnak...
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #75864 üzenetére
A Telenornál nincs eSIM, szóval nem tudom, hogy az eSIM-résszel mizu (függőség/függetlenítés területen).
Xiaomi 13T
-
félisten
válasz Viktor0610 #75865 üzenetére
De írta is fentebb, hogy Telenor fizika és Telekom eSIM, az biztos, hogy függő iphone-ban nem megy a Telekom eSIM....
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #75866 üzenetére
Mondjuk, abból a szempontból mindegy, hogy ha lekéri a Telenor a függetlenítést egy IMEI-re, akkor gondolom, mindegy, hogy a hozzá tartozó SIM-hely fizikai vagy eSIM.
Xiaomi 13T
-
félisten
válasz Viktor0610 #75867 üzenetére
Igen igen, ezt írtam én is, hogy elviekben nem lehet vele gond.
-
DrBubo77
veterán
Feltöltőkártyásként lehet egyszerre többféle perccsomagom? Pédául az 5 Ft hálózaton belül és a 9 Ft bármely hálózatba. És ilyen párosítás esetén intelligensen vonja a perceket?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
viktorhu
veterán
-
adam1400
tag
kár hogy nem csináltam képet iq-s vagyok és Tata és győr között átváltott a telefon a másik t-re és azt írta ki hogy csak adat lehetséges. van belföldi roaming?
-
Trebron09
őstag
válasz Trebron09 #75868 üzenetére
Vissza kaptam ugyanúgy a routert.. Állítólag szoftvert frissítettek rajta gyakorlatilag ugyanaz a verzió van rajta mint volt. Ugyanolyan instabil.. Ennyit a nagy szervízről szerintem simán csak a bolt fiókjában rohadt egy hétig..
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #75873 üzenetére
Az ország egyik felén a telekom adja a tornyokat telenornak másik felén fordítva. De csak B20 LTE. Egyébként én is találkoztam már vele hogy Telekom sim telenor halón roamingolt. Kint volt szépen R betű, és megkérdezte teló hogy roaming helyzetben vagyok, engedélyezem e az adatforgalmat. De ez nem tartott sokáig, max 10perc azt visszaállt minden.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Apa+Fia
aktív tag
Telenor Wallet indított parkolás, leállításnál álltalános hibát ír. Mi a teendő?
Apa csak 1 van!
-
törölt tag
válasz Apa+Fia #75876 üzenetére
Megpróbálhatod sms-ben leállítani.
Csak nehogy úgy járj mint én: futott az appban a parkolás, amikor leállítottam hibát írt ki, majd felhívtam a 1220-at, ahol meghazudtoltak, hogy nem indítottam parkolást (nem is vontak le az egyenlegből). Persze amikor azt mondtam hogy az elinditásról, a futó parkolásról, a leállításról van képernyőmentésem, máris dadogni kezdtek, majd közölték, hogy nem a telenor a felelős, hívjam a walletet a 0621-es számon. Mikor rákérdeztem, hogy ugyan mi közöm nekem a telenor "alvállalkozójához" ugyanis nekem semmilyen szerződésem nincs a wallettel, hanem kizárólag a telenorral, jött a válasz: az eddig elmondottakat tudjuk megerősíteni.
-
törölt tag
válasz Apa+Fia #75878 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Elindítottam, futott a háttérben, de nem vont összeget. Mindent dokumentáltam.
Maradok az easy ridernél (voda), azzal soha nem volt gondom.
Hívd fel a 1220-at: kíváncsi vagyok neked mit mondanak.UI: az én esetem januári, azóta nem javították a hibát? gratulálok....
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
A perccsomagok működése változott?
Ebben a hónapban kb 3x rendeltem a 5 Ft-os hálón belüli csomagot. Eddig 7 napig volt érvényes, most csak 5 napig. Viszont már azt írta, hogy újbóli megrendelés esetén hozzáadódik. Múlt héten még azt írta, hogy elveszik a fel nem használt perc.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bajaki
őstag
válasz szabonagyur #75864 üzenetére
Közben nálam a telefon. A függetlenítés része pipa, mert kezeli a Telekomos fizikai SIM-et is.
A beállításokban is ott van az eSIM hozzáadásának lehetősége. Egyelőre tesztelni nem tudom, mert még nincs meg az eSIM-em, de amint meglesz írok majd ide is, hogy rendben megy-e, de ezek alapján szerintem nem lesz gond.(#75865) Viktor0610: Igen, emiatt is gondolkoztam, hogy jó lesz-e. Attól tartottam, hogy ebben az esetben meg sem fog jelenni a hozzáadás lehetősége.
-
Landsmann
addikt
Még mindig rossz a hálózat. Nem kapkodják el. Mondjuk nekem mindegy, mert tudok hívni. Csak a saját telefonomról intézem a munkahelyi ügyeket, meg az én telefonomról telefonált a főnökasszony is. Mondjuk belefér a havi előfizetési keretbe.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Somatom
veterán
Tényleg senki sem szokta a MyTV -nél időnként átpörgetni a TV műsort, hogy nem-e akadt meg valahol a tű? A Viasat History -n tegnap óta ugyanaz az öt perces jelenet megy.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz Somatom #75889 üzenetére
ja,és irtam itt is,vagyis kérdeztem,hogy a spiler1-en csuszik a hang honapok ota cc-n,irtam 3emailt a supportnak,azota is ba..tak válaszolni..pedig fizetös szolgáltatás..
és semmi változás..
szoval ennyire érdekli öket az ilyen..megy azt kész,de hogy hogyan,az más kérdés..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Somatom
veterán
válasz snooze #75890 üzenetére
Ott már jelentettem a múltkor. De, úgy tűnik, hogy a probléma orvoslására nem vettek fel senkit, aki kontrollálná a műsort. Ha én folyton jelentgetném, akkor a Telenor ingyen úszná meg ezt a feladatot. Ez nem a helyes út. Remélem, hogy ezt a fórumot a Telenornál is olvassák!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
MadMancs
veterán
válasz anglergab #75894 üzenetére
Persze. Valószínű az volt. Nem mondtam hogy ez normál eset. Belfoldi roaming 1999 táján egyedül vodánál volt aki (akkori) pannon halózaton roamingolt. Ha jól emlékszem.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
darvinya
titán
válasz Somatom #75887 üzenetére
Nem tudok minden csatornát megnézni.
Tegnap előtt nem is ment ez a csatorna, s mikor ránéztem jeleztem.
Úgy látszik megint szar, jelentem mindjárt.
De inkább holnap délelőtt, mert most jelentve nem javítják ki.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest