Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • darvinya

    titán

    Igen érdekesen alakul Telenor felfogás mi, hogyan, jól működik.

    Íme reggeli anomália, amit 1220 Üsz szerint 6:45 üzenet nem létezik.

    Aztán jön a fekete leves, miszerint MyChat szolgáltatás alatti lassúneten MyTv szolgáltatás augusztus 28-ig tökéletesen működött.
    Azóta összevissza működik, fogyasztja gyorsnet keretet.

    MD/27686-9/2016. számú másodfokú döntés a Telenor Magyarország Zrt. MyChat csomag hálózatsemlegességi előírásoknak való megfelelőségéről
    Határozatban csak a …MyChat adatkedvezmény-rendszert (továbbiakban: „Kedvezményrendszer”), amellyel a Szolgáltató biztosítja a kiemelt alkalmazások, azaz a Facebook, a Facebook Messenger, a Whatsapp, az Instagram, a Twitter és a szolgáltató akciós hirdetményeiben meghatározott módon a Viber (továbbiakban együtt: „Alkalmazások”) belföldi adatforgalommentes használatát. szerepel, és ezek sértik hálózatsemlegességi törvény.

    Viszont Telenor MyTv-re is szeretné alkalmazni, amire semmilyen utalás sincs.
    Tehát szimplán lehúzást végez a Telenor MyTv szolgáltatással.

    Arról nem is szólva, saját ÁFSz 12.1.2.3 bekezdését megsegve sunyiban átveri előfizetőit.
    12.1.2.3. Műsorterjesztési szolgáltatás esetén, ha az előfizetői szerződés szerint kínált csatornák közül egy vagy több csatorna kikerül, a Telenor az ezt követő naptól csak az előfizetői szerződés szerint kínált csatornák számához képest igénybe vehető csatornák számával arányos díjat számíthat fel az érintett Előfizetőnek, kivéve, ha a 12.1.2.2. d) pontja szerinti szerződésmódosítást a kínált csatornákban bekövetkezett változás indokolja.

    Konkrétan FOX csatorna megszűnése után, semmilyen havidíj kedvezményt nem kaptam, sem erről értesítést, és új szerződés módozatot.

    [ Szerkesztve ]

    Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

Új hozzászólás Aktív témák