- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz KamuMazsola #61052 üzenetére
Ezt most minek? Nem vontam kétségbe, amit írtál a saját telódról. Csak azt írtam, hogy ez nem törvényszerűen érvényes minden telóra. Az enyémen nincs ilyen opció.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Black_Raven
veterán
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
malor
aktív tag
Van értelme Telenor felé bejelenteni, hogy [hamis emailt] küldtek a szolgáltató nevében, mint számla? Elég gyenge próbálkozás. Egy másik email címre szeptember 30-án jött egy azonos email. Mind a kettő email használója egyben Telenoros (céges) ügyfél.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
-
malor
aktív tag
válasz Viktor0610 #61056 üzenetére
Jó tudni.
-
viktorhu
veterán
válasz Robi_73 #61017 üzenetére
Telenor hiba, 4G-ről egy-két csengetés után vált csak le, de vannak olyan telefonok, ahol hívásvesztést is okozhat, erről főleg felsőbb kategóriás telefonok használói panaszkodtak itt a fórumon (de a késés más 4G telefonnal is reprodukálható). Azonos telefon Vodafone kártyával nem produkálja a hibát, első csengetésre kicsöng.
-
Esqs
tag
Érdekes, a saját 20-as számomnál sincs sípolás, pedig nem fut a telefonomon hangposta app. Pár másodpercig csend, majd egy idősebb női hang bemondja, hogy a hívott szám hangpostafiókja jelentkezik, bemondja a számot, etc. A lényeg, hogy mindez végighallgatása egy számlázott hívás.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Telefon hardwer függő, pl. a Honor 8 is csak egyik kártyán lehet 2G/3G/4G, a másik addig csak 2G-ben megyen, és lehet váltani, hogy melyik legyen, nem kell a kártyát kivenni. De pl Huawei P10 már a másik kártyán 2G/3G is mehet, vagy Xiaomi telefonok is hasonlóak, de az új Samsung S9 már párhuzamosan mindkét kártyán megy 4G-vel.
-
azbest
félisten
válasz radio100jozs #61063 üzenetére
A poén, hogy ezt a dual 4g - dual volte támogatást az indiaiak miatt kezdték bevezetni, mert náluk van olyan szolgáltató, amelyik csak 4g-n érhető el [link]
-
legenda
válasz radio100jozs #61063 üzenetére
A Huawei vezette be a dual 4G/dual VoLTE módot, a Mate 10 és Pro volt az első ilyen típus, ami közel egy éve jelent meg, azóta több gyártó is átvette már.
Valóban hasznos funkció, bár a VoLTE részét hazánkban csak a Telekomnál lehet egyelőre kihasználni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
Üdv!
Van itt ceglédi esetleg? Délután óta gatya itt net. 0.5 le és 1.5 fel a sebesség korlátlan nettel. Eszközök újraindítva, számlák befizetve. A net korlátlan, tehát nincs korlátozás. Ügyfélszolgálat nem lát hibát, de 72 órán belül vizsgálják. Más tapasztalt hibát itt?Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
snooze
veterán
Még mindig nem sikerült javitani,hogy a mytv telenor appbol inditani lehessen az rtlmost-ot??nálam még mindig hiba..kb 3hete volt téma..
GO Gunners!!!
-
azbest
félisten
meh.. a roaming keretek kapcsán nyitott panaszomat lepattintották sajna 3 hét gondolkodás után.
A problémák, amiket leírtam, leegyszerűsétve arról szóltak
- a számlából nem derül ki, hogy melyik keret terhére mennyi fogyasztás volt, mert csak ingyenes és fizetős részre van szétbontbva a forgalom. De nekem 3 féle roaming keretem van a csomagban (hipernet home + korlátlan böngészés + éjszaki).
- az appban írt alap keret mennyisége nem egyezik az sms-ben írttal, az sms 7-et ír, az online nézhető helyeken meg 8.5 van alapkeretként. Ez nem tájékoztató jellegű, hanem hibás beállítás valahol.
- nem tudom a fentiek miatt azt sem, hogy a háromféle keret milyen sorrendben kerül felhasználásra. Az éjszakai net 1GB-ja úgy tűnik kiüti a mindkét másik keretet (7+5.5GB).Válasz azon kívül, hogy a számlát rendben találták:
"Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy roaming partnereinktől kapott adatok alapján van lehetőségünk az aktuális forgalmi adatokat megjeleníteni, azonban roaming partnereink a szükséges adatokat időszakosan küldik. MyTelenor alkalmazásunkban, MyTelenor oldalunkon feltüntetett forgalmi adatok tájékoztató jelegűek, minden esetben a havi számlában feltüntetett adatok a mérvadóak.
Az érintett mobilinternet előfizetését a Hipernet Home L tarifacsomaggal veszi igénybe, amely tarifacsomag adatkeretéből díjmentesen 7 GB adatmennyiség használható fel az 1-es roaming díjzónában, azonban a kiegészítő szolgáltatások, a felhasználható adatmennyiséget növelik, az Extra Éjszakai 100 GB-ból 1-GB használható fel, valamint a korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás is növeli azt. Minden esetben SMS üzenetben értesítést küldünk amennyiben a felhasználható adatmennyiség kevesebb, mint 500 MB 1. roaming díjzónában, amennyiben az 1. roaming díjzónában felhasználható adatmennyiség felhasználásra került."
Ez szép és jó, de nem így számláztak. Nameg nincsen feltüntetve a számlán a roaming keret. Az éjszakai net 1GB-ja elfogyása után fizetni kellett minden forgalomért 11-08 közt, a böngészés és email keret 5.5GB-os keretéből menő részért is. Az appban láthtó forglaom szerint abból vonták, mégis fizetős volt. Tehát nem növeli azt, mint ahogy hiszi. Mivel a számlán nem szerepel, hogy milyen keretből ment a fizetős rész, így senki sem tudja miért fizetek.
Tényleg gatyában kéne rázni a rendszereket, mert nem úgy tűnik, hogy bárki tudná, mit hová számolnak és számláznak.
appban (a nappali alap keretből fogyott még aznap valamennyi)
összehasonlításul időszak elenén a teljes keretek az appban és weben
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz azbest #61072 üzenetére
Jelentsd a hatóság felé hátha kivizsgálják meg esetleg jól meg is büntetik őket
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Somatom
veterán
-
azbest
félisten
válasz Somatom #61074 üzenetére
Nagyon egyszerű: amikor előfizettem, akkor az extra kedvezmény keret miatt jobb választás volt számomra, mint a roaming. Nem szoktam kihasználni a kereteket (vezetékes mellé tartalék + útravaló), belefért akkor még a hbo go, az éjszakai keretet meg csak bekapcsoltam mert nem kerül pénzbe. De amúgy igen, fél év múlva, amikor lejár a hűség, erősen esélyes, hogy flottásban lesz korlátlan. Addig meg lekapcsolom az éjszakait, hogy ne okozzon roamingban kiadást.
-
radio100jozs
őstag
válasz Black_Raven #61054 üzenetére
Én most azt csináltam, hogy mivel csak az 1. Telekom simen van beszéd/adathasználat, akkor a 2. Telenor sim-nél csak 2G/3G-re állítottam be, hogy a hívásokkal ne legyen gond, ne váltogasson le 4G-ről, mert semmire sem használja most a telefon a 4G hálót a 2. simnél, VoLTE nincs a Telenornak, adatforgalom meg nem azon van.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Nektek is 3 naponta újra kell aktiválni a MyTelenor appot? Nagyon idegesítő.
-
MODERÁTOR
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Az előfizetéseim mellett van egy feltöltőkártyám is némi egyenleggel, melyet szeretnék áthordozni másik szolgáltatóhoz. Ilyenkor a feltöltött egyenleggel mi lesz? Elveszik, visszakérhetem vagy előfizetéses számlámon jóváírják?
Gondolom ezt a feltöltőkártyás egyenleget az előtt el kell intéznem, mielőbb bemegyek a másik szolgáltatóhoz az elhordozás megindítása miatt.
Köszönöm a válaszokat!
-
MODERÁTOR
-
Fifi
őstag
válasz Viktor0610 #61084 üzenetére
Szomorúan hallom!
A szám jó, ezért meg szeretném tartani, de másik szolgáltatónál. Arra sincs lehetőség, hogy ezen feltöltőkártya egyenlegének terhére fizessem ki az előfizetéses számlám?
Akkor nem marad más, mint a parkolás, lottó stb ...? -
MODERÁTOR
-
atala
addikt
válasz Viktor0610 #61082 üzenetére
Még új vagyok, nézem a fogyasztást. Biztos kevesebbet fogom nézni a későbbiekben, de ha hetente, ha kéthetente nézem, akkor meg minden belépésnél újból kell a kóddal szarakodni.
-
Fifi
őstag
válasz Viktor0610 #61086 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Telefonos ügyfélszolgálatot felhívtam, mert kicsit furcsállom a dolgot, hogy egy egyenleg így elveszik. Ott azt mondta az ügyintéző, ha elhordozom a számot, akkor a Telenornál ez a szám megszűnik, azért az elhordozást követően visszautaltathatom a most rajta lévő el nem használt egyenleget.
Most kinek higgyek az önkéntes supportnak vagy a rögzített vonalon történt tájékoztatásnak?
-
-
MODERÁTOR
Napi szinten látom a rendszerben visszaigényléskor, hogy hordozáskor nem jár a visszatérítés.
Nyilván a rögzített vonalon történt tájékoztatásra hivatkozva megpróbálhatod a hordozást plusz visszaigénylést, de nem tudom, mennyi az esélye a pozitív bírálatnak.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
Nahhh,ma sem tudtam dülöre jutni az üfsz-el,hogy eszi az adatot az rtlmost,igy mobilnettel nem használom inkább,de akkor nem kellene hirdetni,hogy ingyenes adattal lehet nézni,ez itt a legnagyobb probléma..szoval mindenki figyeljen oda,aki használja..erre az itteni telenoros emberek is figyelmeztethetnék a tisztelt munkaadojukat,hogy ezzel gondok vannak,hátha öket jobban komolyan veszik..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Somatom
veterán
válasz snooze #61096 üzenetére
Beszélj egy ügyvéddel arról, hogy szolgáltatást lehet-e áruként tekinteni! Ha igen, akkor feljelentheted a Telenort, mert a fogyasztó megtévesztése büntetőjogi eset:
"Btk. 417. § Fogyasztók megtévesztése:
(2) Aki az áru értékesítése érdekében nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős mennyiségű, illetve értékű áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
Hurrá, itt az Új telefon Üsz.
Ami több sebből vérzik, ráadásul személyes kódokat mond vissza. Áááááá…nem sért több adatkezelési törvény.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest