Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • davenport

    aktív tag

    válasz wwenigma #16654 üzenetére

    Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy azért nem lenne rágalmazás, mert a bíró is Telenoros, és belefér a szabad véleménynyilvánításba, vagy ne adj Isten még igaznak bizonyul amit mondanak.

    Teljesen igazad van abban, hogy valóban nem kellene hogy ilyen posztok legyenek, hanem egy problémamegoldó egymást segítő fórumként kellene működnie.
    Ezt pedig az alábbiak miatt lehetne megfelelően megoldani:
    1. nincsen gond a szolgáltatóval
    2. gondok vannak vele, de törekszik a megoldásukra, megfelelő módon kommunikál, nem néz hülyének, felkészült szakemberei és megfelelő infrastruktúrája van. Kitárt karokkal vár azért hogy nála költsem el a pénzem, és ezért azt a szolgáltatást nyújtja amit elvárok, vagy a szolgáltató a saját ÁSZF-jében, illetőleg a jogszabályokban vállal, vagy vállalnia kell.

    A Telenor különösen Pannonként számomra azért volt szimpatikus, mert másnak éreztem a többi szolgáltatónál. Korrekt tarifái voltak, lehetett normális készülékeket elhozni, az ügyfélszolgálat megfelelően működött. Ezek egyikét sem látom most. Különösen az a legfurcsább, hogy ide jönni szándékozó (és a munka miatt kötelezően itteni céges számot váltó) emberek számhordozása az amin 0 a kommunikáció, pedig ez érdeke lenne, mert itt fizetnének számlát.
    (az meg egy külön történet, hogy sem a IX. kerületben sem a XI. kerületben nem tudtak normális mobilnetet szolgáltatni, de szerencsére ezzel már nem kell foglalkoznom).

    No money, no honey.

Új hozzászólás Aktív témák