- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Én példáúl azért mert eddig fizettem 1790ft ot és mp alapon fizettem.
Most fizetek majdnem 2400ft ot és már az első perc nem másodper alapú( leginkább 1 perc alatt beszéltem eddig/hívás) és a kapcsolási díj! 2,5+áfa talán.
ezért menekülök.!
Van még egy tmobilos előfizum 2800ft 100perc/100mb nekem ez elég egy hónapra.
(de mondjuk nekem ez ingyen van mert palettában vagyok)@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
asdf_
veterán
válasz jeszBee #13789 üzenetére
Na, akkor szoltak, hogy fizess be, vagy korlatoznak. Te nem fizettel, ok korlatoztak. Az persze sajnalatos, hogy regi szabalyrol, nem tudtal, de hat ez van. Sajna fel kell meg keszulnod a visszakapcsolasi dijra is (3-4 ezer). Tul sok a kintlevoseg, az elszallt ugyfel, vedik magukat, itt -is- sporolnak. Az ugyfelelegedettsegi mutato az meg ugy nez ki, nem sokakat erdekel...
-
M@te
senior tag
válasz Vangelis #13802 üzenetére
remek. én cégesben vagyok havi 2500 ft 9ft/perc mindenhova mp alapú és 1000 ft a 100 mega net. eddig még nem kaptam értesítést róla hogy változni fognak a díjak. a múlthavi számlán pedig még ez szerepelt, amit írtam.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
snooze
veterán
nekem havi elöfizu brutto 1765ft,ebböl 508ft az ado,1257ft lebeszélhetö minden irányba mp alapon..utána ha tulléped 12,5ft..flottán belül meg korlátlan ingyenes beszélgetés van benne..20 ingyen sms..klikk 100mb most 3honapig ingyen,utána 670ft..nekem ez teljesen megfelel..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
M@te
senior tag
válasz Vangelis #13809 üzenetére
jó nagy céges pár száz ember tartozik hozzá. végülis jó ez nekem, csak majd a netet kell lecserélnem ha tényleg korlátozni fogják a hang alapú hívást. de ha a pirosnál elfogadható áron lesz az új iphone akkor átmegyek oda, mert szerencsére ott is van egy ismerősömnek céges előfizuja ugyan ilyen feltételekkel, ahova be tudok lépni
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
bopeti98
őstag
Jó cikk de az ott lévő hozzászólásokkal egy részben egyetértek. Egész Kazincbarcikán valószínűleg te és még max 1-2 ember lógót azon az LTE hálózaton. És olyan Kis vidékeken ahol ki építették (mint Pl.: Újkígyós,Ajka,Kalocsa) ott az emberek örülnek ha tudják fizetni a 2-3 ezer forintos pár megabites DSL netet. Ha meg Pesten vagy megyeszékhelyen építik ki akkor valószínűleg pár hónap múlva már annyi előfizető lenne hogy a 20-30 Megabitet jó lesz ha eléri. Ebből lehet következtetni hogy a vezetékes netet még egy jó ideig nem fogja útól érni mert az stabil akár hányan használják, olcsóbb is és még korlátlan is.
[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
válasz bopeti98 #13812 üzenetére
Szerinted mi éri meg jobban? Kazincbarcika Parisat:
20 Mbps letöltés / 2 Mbps feltöltés havi bruttó 6.990 Ft-ért= Gyak. korlátlan. Fix. használati hely.
Vagy a hiper 84 8000Ft-ért(hang alapú előfizu esetén 7000 Ft.)=Korlátlan böng./e-mail, Nappal 40gb,Éjszaka 200gb. Márha majd fognak tudni lassítani És ezt bárhová viheted magaddal.
[ Szerkesztve ]
-
-
jeszBee
csendes tag
a telenor kintlevősége olyan adat ami engem nem nagyon érdekel sajnos. július óta van a forgalmi limitem, amiről nem értesítettek, csak akkor amikor majdnem elérte a 100 százalékot.
azért kapcsolták ki mert hó közben elértem 24000 Ft-ot. de azért fizessek ki visszakapcsolási díjat, mert hó közben 0-ás egyenlegnél, számlazárás elött elérek egy általuk kitalált összeget????
Miért nem vették a fáradtságot, és értesítettek július elött, vagy kérdezték volna meg h mennyi legyen a keret? Mondjuk ha értesítenek, ha nem akkor sem tudtam volna mit csinálni mert ennyit kellett telefonálnom, fontos is volt, de amint elértem az összeget, kikapcsolták...
Annyiról van szó, h ha vki elér egy x összeget hó közben, az hiába fizet rendesen, kikapcsolják a kimenőt, smst, e-mail stúdiót. Ügyfélcentrikus húzás, csak kárh a hűség csak az ügyfél felé elvárás...[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
-
Vangelis
félisten
Nekem is volt légnetem amíg barcikán laktam.
Nem mindenhol wifi van. Sőt talán már legtöbb helyen kábelen tolják.
pl nálunk jött be az optika a vasúttól (Csokonai u) 1-2 es pingekkel toltuk akkor. 20/20 asom volt. Még talán 2008 ban. Kábelen nem wifi.
De jó is volt az akkor,... most meg falun szenvedek a t-homa al... gondolhatod.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
M@te
senior tag
válasz snooze #13814 üzenetére
gőzöm sincs, de elvileg kötelesek időben szólni ha van valami változás. én még nem kaptam értesítést. sőt a legjobb ha egyoldalú a szerződésmódosítás akkor van 15 napod hogy kötbér nélkül felmondd az előfizetést.
-
axioma
veterán
-
polonic
félisten
válasz Csaba1512 #13801 üzenetére
Már felhívtam őket, kértem visszahívást.
Meglátjuk, hogy mit mondanak. Én kifizettem, lerendezettnek tekintem a részemről. Csak abból a szempontból hívtam fel őket, mert nem akarok fizetési késedelem miatti telefonokat és egyéb figyelmeztetéseket kapni.
Én most tértem át erre, mert már a bankkártyás fizetéssel sem akarok foglalkozni. Eddig én is úgy fizettem.
-
tomp
félisten
Érdekes!
Budapesten megjavult a 3G! Otthon mobilon cellaváltásnál teljesen megállt az egész. Olykor ugyan azon a cellán váltás nélkül is megállt a hálózat. Az LTE modemmel is 3G-n. Valami nem jó barcikán. Az LTE miatt nem tudja rendesen lekezelni a 3G forgalmat az állomás? Megírom nekik ma, aztán meglátjuk mit írnak vissza. -
tomp
félisten
válasz bopeti98 #13833 üzenetére
Nem. Kazincbarcikán rossz! Hazamentem barcikára rossz lett. Vissza jöttem, megjavult. Szval az otthoni LTE bekavart a 3G-nek. A letöltési irány 0-20Kbit/s-re lassul, miközben a feltöltési irány 1-2Mbiten pörög minden gond nélkül. Vagy megjavult 2-3perc alatt, vagy ki-bekapcsolni kellett az adathálózatot.
-
asdf_
veterán
válasz jeszBee #13821 üzenetére
Eddig is volt magas forgalmi limit, benne volt az aszf-ben a szamitas modja is, meg a minimumosszeg is (ha nem haragszol, nem keresem elol, bar harmincvalahanyezer remlik osszegben, de lehet, hogy rosszul emlekszem). Ha volt valtozas ebben (remlik) akkor arrol kozlemeny is ment ki, tudom, nem szokta az ember olvasgatni, meg a ket orszagos napilapot sem vasarolni pont aznap, amikor megjelenik, igyjaras.
A magas forgalmi limit ugy mukodik, hogy megy az sms, hogy elerted a 24k hufot, tokmindegy, hogy be van fizetve az osszes szamlad, ennyi lehet a max hiteled naluk, 1 napod van fizetni az eddig eltelefonalt osszeget, ha nem lepsz, korlatoznak. Te sajnos nem leptel, igy korlatoztak. Ennyi.
Ha tudod, hogy sokat fogsz dumalni, akar kulfoldre, vagy epp te magad mesz kulfoldre es sok lesz a roaming hivas, akkor szamlaeloleget lehet befizetni, akinek meg havonta rendre magasabb szamlai szoktak lenni, azoknal ertelemszeruen nem 24k huf a limit (tehat evidens modon a limit osszeget nem az ugyfel, hanem a szolgaltato allapitja meg). -
tomp
félisten
Elküldtem a panaszt a Kazincbarcikai 3G hibáról. Olyan részletesen leírtam a hibát, hogy a levél alapján tudniuk kell a hiba okát. Kíváncsian várom a válaszukat.
"Szeretném ha megjavulna a hálózat, hogy ha újra a városba megyek ne csak az LTE, hanem a 3G is tökéletes legyen!"[ Szerkesztve ]
-
jeszBee
csendes tag
Persze h nem olvastam végig, mert eddig január 1 óta pont 12-szer változtattak ászf-et, és régen akkor sem volt para, amikor kijött az 50k-s számla Ettől még elég nagy genyaságnak tartom amit csinálnak a különböző változtatgatásaikkal, meg h úgy kezelnek mint vmi notórius bűnözőt, azért mert X összeget ér el a forgalmam hó közben. Ráadásul a 30 napra fizetett szolgáltatások havidíját időarányosan levonják majd? Kétlem. Azt mondták ügyfélszolgálaton h ez a limit a telefonlopástól véd elsősorban (ami sztem gagyi kifogás mert ha ellopják, úgyis letiltatom, meg kidobják a kártyát...) Azért jobb szeretném ha nem a szolgáltató mondaná meg h mennyit telefonálhatok 1 hónapban. Na mindegy, kösz amúgy az infót. Písz
-
tomp
félisten
A hwsw-n megjelent cikkem olyan, mint ha fizetett volna érte a Telenor, hogy csak jót írjak az LTE-ről??? Már savaznak érte....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest