Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz aleister #48547 üzenetére

    Akkor azzal ott bibi van, enyemnel ha laptop monitort fotozok durvan 2 meterrol, kivehetok a pixelek, elobb a repteren ellottem a picsaba.. a kifuto felett a habokban nagyon messze egy erdosav, kopasz faagakkal, szepen hozza az agakat. Csak eros rakozelitesnel szoftosodik be a kep, de akkor mar a "lepcsot" is latom, ergo elertem a pixelszintet mar azelott. Borotva obi. Megneztem megint a decentert, nalam semmi. Kep kozepe borotva, balra-jobbra harmadolovonalaknal eles, kiveheto formak pixel szinten is, olvashato minifeliratok a repulokon, stb. Csutka szelen felpuhul, amolyan bemoccanos effekt pixel szinten, de hat ott ki nezi mar. Nalam kb. 1:1 hozza a photozone teszteredmenyeit, valszeg hasonlo peldany lehet.

    A blende 3.2-nel meg nem moccan, de 3.5-tol mar igen. Emiatt nem adom szervizbe, ez mar igy maradt, nekem tokeletes. 2.8 es 3.2 kozott annyira nincs kulonbseg se bokehban, se szubjektiven megitelt fenyeroben (3.2-es nefeken fel sem tunik h vilagosabbak, kvazi uaz mint 2.8). De a szenzornak tokmindegy ;) rohogve elbirja a korrekciot, ha kell egyaltalan. Meg nekem az agyam amugyis ra van allva nagyobb leptekekre, szal 2.8 - 4 - 5.6 (karcoptimum) - 8 (studio) - 11 (tajkep) oszt jonapot.

    Drukkolok h tudj kezdeni vmit a Tieddel. Vetel elott meg en is azert konzultaltam egy gyorsat Ropival, kellett a lelki osztonzes h merjem megtenni.

    A 220V-nak pedig pirospont, hatalmas. Mind a Westendben az 1.8G-t, mind a Budagyongyeben a Tamit engedtek kiprobalni illetve vazbol kiesett jpeget megnezni a gepen. Kivalo, nekem ez megeri a nagyonpici plusszt a leg-leg-legolcsobb argep.hu ajanlattal szemben.

    Gari 1 ev, Budagyongye mondta regizzem a Computer emporium honlapjan es megvan a +4.

Aktív témák