- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gnusmas12345
csendes tag
Vettem használtan egy LG 107cm-es LCD tv-t. Szép a kép, jól is működik. Egy hibája van hogy egy halvány vízszintes csíkot vettem észre. Nem mindig látszik. Teljesen fehér és fekete kép esetén egyáltalán nem. Rákötöttem egy laptopot, beállítottam egy villágosabb barnás hátteret és ott rendesen kirajzolódott hogy az a valami nem egy csík, henem egy halvány keret RTL KLubb logóval. Olyan mint amikor szélesváznúba nézték volna rajta az RTL klubot és beleégett volna a kép. Ott van alul és felül (meg oldalt is kicsit) az a csík aminek másabb az árnyalata ahol a fekete rész kezdődne a szélesvásznú képnél és az alatt az RTL Klub logó. Olyan mintha beleégett volna. Lehet kezdeni vele valamit? Remélem érthető amit leírtam, ha kell képet is küldök a hibáról, csak elég nehéz lefotózni, mert elég halványan látszik csak.
Ilyen a tv típusa: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest