- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
kovta23
tag
válasz Donki Hóte #7101 üzenetére
Köszönöm!
-
naja
aktív tag
Megvan az élettartam garanciás SanDisk High Endurance 128 Gb kártya. Vigyázat! van ahol csak 1 évvel (?!) adják, néhány helyen 10-30 évvel. Kuponnal együtt a BM-nál 12,9eFt volt (élettartam garival). Mindenki döntse el magában, hogy jó vétel volt-e. MI boldogok vagyunk vele, annyi megdöglött márkás kártya után, nyugodtabbak leszünk.
Ámen-insalláh-watevör, písz!Jelentem bár "csak" V30, és a doboz szerint is max 40 MB/s az írási sebessége, ez az eredmény meglepett. Igaz csak 1GB-os volt a tesztfile.
Mivel telefonba kerülő SD kártyáról van szó és nem SSD-ről, ezért bár nincs sok értelme nagyobb file-okkal próbálkozni, de azért egy másolást még megejtettem. 6 db file, összesen 5GB méretben. Stabilan maradt a 78 MB/s körüli írási sebesség. -
Ciccuka
veterán
Attól még, hogy itthon netán 1 évet adnak rá, a gyártói garancia nem veszik el, csak hiba esetén ide kell fordulni:
Sandisk RMA[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
veterán
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Mivel külföldről sokszor két kártyát kapok annyiért, amennyiért itthon egyet lehet kapni, ezért már régóta nem veszek itthon kártyát. Nekem megér egy plusz kártyát az a nehézség, hogy 5 évente egyszer vissza kellene küldenem a kártyát Honkongba (egyébként eddig egyszer sem kellett, kopp-kopp).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
adolfka00
tag
Sziasztok ! DJI Phantom 4-be szeretnék venni egy minimum 64-es kártyát. Miket ajánlotok ? Válaszotokat előre is köszönöm !
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
adolfka00
tag
válasz Donki Hóte #7111 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm !
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Egy 256 GB-os A2-es mikro SD kártyát ajánljatok nekem légyszíves! -
tipuka
addikt
válasz Donki Hóte #7061 üzenetére
így utólag köszönöm, most rendeltem egy 128gb-set az általad linkeltből
A800-hoz remélem ez is elég lesz (4k elől + 1080p hátul) -
kromatika
veterán
Samsung galaxsy s20 fe telómba szeretnék 128GB mem karit venni. A leírás szerint a benne lévő mem kari foglalat microSDXC (uses shared SIM slot). Samsung MicroSDXC EVO+ Plusz 128Gb (UHS3, 100Mb/s, 90Mb/s) megfelelő lenne? Semmi különleges,vigye a 4K videót kb és ennyi.Az aprón elég olcsón találtam . [link] ha ez nem jó,akkor kérnék másikra ajánlatot.Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
humilislupus
tag
Meg tudnátok mondani nekem ,hogy egy autós fedélzeti kamerába (aminek minden nap végén törölnénk a felvételeit, tehát kb. 10 -12 óra felvételt lenne jó tárolni )mekkora sd kártya kell,ha fullhd vagy ha nagyobb 2592x1944 felbontásban rögzítene. Egyáltalán lehetséges-e ez ,vagy időt kell szánni rá és törölni ,minden megállásnál?
-
humilislupus
tag
válasz humilislupus #7122 üzenetére
Közben utánanéztem a témának. Ha valakit érdekel,annak megírom. A kérdésem viszont az lett,hogy milyen sebességű sd kártya kell 2592x1944 30 fps felbontású kamerához.
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
-
Balinov
titán
Holgyekurak, hulye kerdes. Karacsonyra Nintendo Switch-et tervezunk venni a gyerkocnek, nem titkoltan csaladi jatszodashoz.
Namost, latok pl amazonon nintendo switch-hez valo Sandisk 128-as kartyat. Jol gondolom, hogy ez csak mokusvakitas es barmilyen, megbizhato markajuk microSD jo lehet nekem?
B
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Elég lehet egy SanDisk MicroSDXC 128 GB-os Ultra A1 UHS-I U1 kártyának a sebessége egy Redmi Note 5 Pro-hoz?=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
A PATRIOT EP Series 256GB MICRO SDXC V30 A1al van valamilyen tapasztalat?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
veterán
válasz Moonwolf #7130 üzenetére
Közvetlen tapasztalatom nekem nincs, felénk nem egy elterjedt kártya, de ahol tesztelték, ott jókat írnak róla
-
Moonwolf
senior tag
válasz Donki Hóte #7131 üzenetére
Zene lejátszóba kellene. Ott annyira nem számít az írás sebessége, inkább az olvasási sebesség. Habár amit linkeltél oldalt elég jónak tűnik az írási sebessége is.
Egyébként elég jó áron van.[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
taptaq
aktív tag
Sziasztok fényképezőgépembe keresek egy 64-128GB-os sd kártyát és USB 3.0 olvasót.
A gép Canon G7X mark II : fullhd videó 60fps. A mostani kártyán sajnos szaggatnak a felvétele, gondolom kevés az írási sebesség neki. (15MB/sec )
Válaszaitokat előre is köszönöm!Samsung A54, CASIO 1500WH
-
veterán
A G7X-II annyira nem érzékeny a memória kártya sebességére, de azért kell bele egy jó közepes kártya. Első nekifutásra pl. egy 128 GB-os SanDisk Ultra kártya tűnik egy gyors, de költséghatékony megoldásnak.
Kártyaolvasóban pedig pl. egy Transcend F5 olvasó jó megoldás lehet.
-
taptaq
aktív tag
-
humilislupus
tag
Meg tudnátok mondani nekem ,hogy ha az általatok ajánlott külföldi oldalról rendelek mennyi legyen a max. érték, hogy ne legyen gond a vámnál.Tulajdonképpen 3 db-ot szeretnék rendelni és jó lenne egyben .
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz humilislupus #7136 üzenetére
2020. novemberében 34,05 €-ig, illetve 40,36 USD-ig rendelhetsz (postaköltséggel együtt!) kínából küldeményt, hogy ne kelljen vámot (pontosabban ÁFÁ-t) fizetni a küldemény után.
-
humilislupus
tag
válasz Donki Hóte #7137 üzenetére
Köszi szépen. A posta mennyi szokott lenni ?
-
veterán
válasz humilislupus #7138 üzenetére
Benne van az árában. Csak akkor kell pluszban fizetni, ha külön szolgáltatásként nyomkövetéssel, vagy értékbiztosítással kéred a postázást (bár pl. Sinceritynél mostanság nincs ilyen szolgáltatás).
-
humilislupus
tag
válasz Donki Hóte #7139 üzenetére
Köszi szépen. Mostmár tényleg ez lesz az utolsó kérdésem: Körülbelül mennyi idő míg ide ér a rendelés ? Hetek vagy hónapok?
-
Plexicushio
senior tag
válasz humilislupus #7136 üzenetére
Nem a valós összeget tünteti fel rajta, így simán átcsúszik bőven az értékhatár feletti cucc is. :) Vagy ha külön rendeled, úgy is lesz feladva, és egyszerre is megkaphatod ha egy napon adja fel.
Átlagosan két hét a posta, szélsőséges esetben szűk másfél héttől egészen három hónapig rúghat. -
humilislupus
tag
válasz Plexicushio #7141 üzenetére
Köszi szépen.Ez szuper. Csak paypallal lehet fizetni?
-
topikk
senior tag
Sziasztok!
Mi ebben a kárrtyában a trükk / átverés, létezik, hogy feleannyiba kerül mint más CFExpress kártyák?
https://www.amazon.de/gp/product/B088XBJB6S/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
-
Balinov
titán
Érdekes, amazon az eladó, szóval bármi van, sima az ügyintézés.
Nem valami nem túl acélos márka ez?
Off;em1hez minek neked cf?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
topikk
senior tag
válasz Balinov #7144 üzenetére
Hát a márkáról nem hallottam, inkább attól tartok, hogy pl. túl lassú.
Agyalok egy Z6-on, nézegetem mibe kerül a körítés hozzá. A 25mm 1.2-t eladtam 250-ért, az (új!) Z 50mm 1.8 (ami ekv. fényerősebb) 150k körül van. Ugyanígy a 12-40 árából kijön a Z 24-70, a 45mm 1.2-ből a Z 85mm 1.8. A kissé használt Z6 vázak 1000 EUR körül mennek ebayen, szóval nem kerülne túl sokba a váltás. A tele problémás, lehet megtartom a 300-ast és a vázat. De minden más fókusztávolság olcsóbb vagy ugyanannyi, méretben sem nagyobb és jobb az FF képminőség. Igazából az Oly kálváriája indította el a gondolkodást, pár év múlva lehet egy teljesen döglött rendszer is belőle.,
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Xiaomi Redmi S2-be szeretnék egy 64-128GB-os MicroSDXC-t. Mire kell odafigyelni, fontos az UHS standard, tudja ezt a telefon?
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
veterán
-
Csaby25
őstag
válasz Donki Hóte #7147 üzenetére
Értem, koszi.
Én ezt néztem ki, ez nem ajánlott?
ADATA Premier, MicroSDXC, 64GB, UHS-I, Class10 + AdaptorA kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
-
veterán
válasz Csaby25 #7148 üzenetére
Ezt nem ismerem A neten elérhető adatok nem túl bíztatóak, csak 25 MB/s írási sebességet tud.
Ha megbízható helyről veszed, tuti garanciával, akkor meg lehet próbálni, de csakis saját kockázatodra, ezen a fórumon ezt a kártyát senki sem fogja ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest