- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Van valami szabályozás arra, hogy mikor, hogyan lehet használni ezt a gázos durrogós izét a földeken?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-
Dorian
félisten
válasz Stylewars_kp #9903 üzenetére
Kutya dióevésével vigyázzatok! A diótól nem lesz baja, de a lehullott dió a földön sokszor fertőződik olyan toxinnal, amitől az emberre nem igazán hat, a kutya meg belehalhat.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
H-Zol
senior tag
válasz Stylewars_kp #9903 üzenetére
Nállam ezt át adják egyik kutya a másiknak most két kis korcs kutyám van azok is törik eszik rendesen
Volt két kutyám ők kezdték , de ők ki öregedtek , utánna amiről írtam a mindenevő de őt sajnos el kellett altatni , vele született máj betegsége volt , pedig egy vagyont költöttem rá de sajnos altatás lett a vége 😪 -
H-Zol
senior tag
Értem
Az idegesítő biztosan
Mi lakott területtől 7-10 kilóméterre használtuk , de mikor mentünk ki ellenőrizni , megáltunk és ha csend volt már 5 kilometerröl lehetett hallani a lövéseket !
De nem ért semmit , talán cseresznyésekben a seregélyek ellen hatásosabb , de ahhoz még túl korán van !! -
Stylewars_kp
őstag
Jó tudni, köszi. Bár jelenleg se kutyám se diófám.
Gyerekként adtam neki a csokit, pedig nem járt nekem se sűrűn, aztán mondták, hogy nem kéne. Bár a vizsla amilyen bolond kutya azt is kinézem belőle, hogy ellenállt a szervezete mindennek.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
lemmy71
őstag
válasz Stylewars_kp #9914 üzenetére
Az én kutyám is szereti a diót, a garázsban tároljuk müa ládákban, néha a kutymuty beoson és elcsen egyet kettőt.
A mogyorót ha nem szedem fel minden nap, akkor mind egy szálig elropogtatja
Anno a szülőiháznál Magyar vizslám volt, az a szőllöt és a vanília fagyit imádta[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Házam előtt északi irányba van egy kissebb rész, 3-3,5 méter × 7-8 méter... Kevés napfény van, egyik oldalról a ház tart árnyékot, 2 oldalról sövény van, és északi oldalról a sövény előtt 1 hatalmas meggyfa is van, így nagyon kevés napfényt kap csak a rész, azt is csak délután... Ti mit kezdenétek ezzel a résszel?
Szeretnék valami haszon termőt ide, mi az, ami nem annyira igényli a napfényt? Eper? Málna? Vagy valamilyen fa? -
H-Zol
senior tag
Köszi ezt nem tudtam , oda kell akkor figyeljek mert még mindég talál itt ott egy egy diót !
Van három hatalmas dió fám elől meg két Kissebb , a kertbe meg egy óriási nagy .
Indulok a kertbe több kis fát fel kell karózak , meg 3-4 éves fáknak általában körte le kell kössem a galjait mert nem jó irányba mennek ! -
nagyúr
-
Orlin
addikt
Sziasztok.
Holnap ha nem esik lepermeteznék Mospilannal és Alfa Soloval.
De vasárnapre megint nagy esőt mondanak.
Mehet a permetezés vagy inkább várjak következő hétig?
Köszönöm.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz lemmy71 #9924 üzenetére
Hát ma esett végig.
Azt nem tudtam hogy az is baj ha vizesek a fák.
Akkor a reggeli permetezés sem jó hajnalban amikor még van harmat?
hiperFizikus!Holnapra nem mutat hozzánk.
De ma reggel is alig mutatott mára esőt az időkép erre még most is esik.
Marad a következő hét akkor.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
hiperFizikus
aktív tag
Próbáld ki ezt az idő. előrejelzőt, én is ezt szoktam használni:
1. Google idő. előrejelzőm
2. https://koponyeg.hu/elorejelzes/100723736/RimaszombatPersze a saját település-nevedet kell beírnod érte !
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
lemmy71
őstag
-
justmemory
senior tag
válasz forras2 #9916 üzenetére
Szia,
esetleg földiepret megpróbálhatod, ha valami termőre vágysz; nekünk a szilvafa alatt van. Bár kétségtelen, hogy picit később kezd érni, mint ismerősnek, akinél full napon van.
Viszont ha mindegy, hogy mi van ott, csatlakozom Dorian-hoz - nálunk az árnyékos részen hortenzia, árnyékliliom, páfrány, tűzgyöngyvirág, télizöld van. Esetleg csenkesz.--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Dorian
félisten
válasz justmemory #9932 üzenetére
Meg a fukszia is szereti az árnyékot (ésa vizetl) És nagyon látványos
-
hiperFizikus
aktív tag
válasz justmemory #9932 üzenetére
próbáljátok meg a kárpát medencében őshonos gyümölcsöket kis menyiségben termeszteni, legalább érdekesek, kicsit más az ízük, jó lesz a gyerekeknek :
, szamóca, málna, szeder, áfonya, som, színes vadszilvák ...stb.[ Szerkesztve ]
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
Dorian
félisten
válasz hiperFizikus #9934 üzenetére
Ezek mind akkor teremnek jó és normális mennyiségű termést, ha sok napot kapnak. (És sok vizet)
-
justmemory
senior tag
válasz hiperFizikus #9934 üzenetére
Szamóca, málna, szeder van, vadszilva a kapu előtt. Áfonyának a talajunk macerás lenne, kombinálva a helyhiánnyal még nem vott rá a lélek. Som az a madaraké lenne, de nekik van így is elég
Dorian, köszi, párom ezer növénnyel szemez, majd mondom neki
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
H-Zol
senior tag
válasz hiperFizikus #9921 üzenetére
Az is ideig óráig működik, ha egy helyen van hamar rá jönnek például a seregéjek , hogy az őket nem bántja Naponta több helyre át helyezve valamivel tovább hatásos , de a vége mindég ugyan az rá se ba..nak !!
-
-
its_grandpa
tag
-
Chris0321
addikt
válasz its_grandpa #9946 üzenetére
Azóta leylandi ciprus lett helyette. Sajnos nem volt a borókából 6 fa ami nekünk kellett volna és az egyik helyi kertészetben találtunk a ciprusból kisfákat. Olcsóbb is volt és a magassága is megfelel ha minden igaz.
-
Dorian
félisten
válasz its_grandpa #9946 üzenetére
Ez fasza, mert van egy csomó terülő borókám és 2 körtefám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.