- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz hegegabi80 #10600 üzenetére
Az annyit ér, mint szarnak a pofon. Egyrészt a fakéreg nem sima, sok helyen alatta is átbújnak a hangyák, másrészt egy idő múlva tele lesz ráragadt virágszirommal, levéllel, rovartetemmel, és azokon másznak át a hangyák.
Harmadrészt a tetveket nem a hangyák hordkák fel, hanem azok fiatal állapotukban odarepülnek. A hangyák csak pluszban gondozzák és fejik őket[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
nepszter1
addikt
Sziasztok
Ha veszek egy ilyet akkor vakum segítségével tudom csepgetetni az üveg házat egy hordóbol természetesen magasabban lenne a hordó
[link] -
bringasisti
őstag
Ha nincs fa balzsam, akkor egy hagyományos festék is megteszi a frissen fűrészelt fa esetén?
BENEFON DELTA--------N8
-
User_2
tag
sima méhviasz, amit lenolajjal lágyítasz
méhviaszt a méhésztől tudsz vásárolni, sokszor nem tudják hova tenni, elég sokmindenre használható egyébkéntha az sincs akkor gyertaviasz valami olajos dologgal képlékennyé téve, tehetsz hozzá kalmilla tea főzetet hogy valami antibakteriális hatása is legyen,
nem oltári sok nagy mennyiségre kell gondolni.
egy teamécses, fél kiskanál olaj, 3szem kamillavirágzat egy-két cent forró vízben áztatva -
Chris0321
addikt
válasz hegegabi80 #10600 üzenetére
Én ragasztgattam, de már unom. Egy idő után tönkremegy és ragaszthatod újra, plusz összeragasztózol mindent mert megfogdosod és utána ezért nem akar ragadni.
-
doc
nagyúr
Sziasztok!
Tavaly itt ajanlottatok az Oleo Mac Sparta 250 fukaszat, amit meg is vettem, szeretem is, de egy ideje eleg nehezen indul, ma meg vagy 20 percnyi kuzdelem utan feladtam.
A tippem az volt hogy esetleg a benzinszuro eldugult, igy azt lehuztam rola, siman csak a csovet szuro nelkul logatva a tankba, de nem segitett. A legszuro eltomodesere is gondoltam, igy azt is lenyitottam, a tank sapkajat is levettem, hatha nem kap levegot, de meg mindig ugyanaz, ezzel a konnyen orvosolhato eltomodeseket kizartam
A gyertyara is raneztem, az ilyen:
Nem kene ennek benzinesnek lennie ennyi probalgatas, rangatas, szivatozas utan?
Illetve kernek tippeket, mi a franc lehet. Ja, hulye vagyok teljesen a temahoz, ezt keretik figyelembe venni
A kovetkezo amire gondolni tudok az a karbi, de azt nem nagyon mernem szetszedni... -
Rive
veterán
Nem kene ennek benzinesnek lennie ennyi probalgatas, rangatas, szivatozas utan?
Az a gyertya kifejezetten jól nézne ki - ha tartós használat után lenne ilyen.
De tartós szünet utáni kétségbeesett indítási kísérletekhez képest valóban hiányzik róla némi benzin
Szerintem is karburátor.
Legközelebb komolyabban kell venni a benzin eltarthatóságáról szóló intelmeket/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
bringasisti
őstag
Ez egy általános jelenség. A benzin két részből áll. A benzin és a könnyű benzin( sebbenzin). Ha sokat áll a kütyü akkor a könnyű benzin elpárolog ami benyújtja a normál benzint. Ezért kell a denaturált szeszes rongy. A másik probléma, hogy azért nem nedves a gyertya, mert ezek nem hagyományos karburátort használnak, letapad a lemez ami a benzint szabályozza és nincs benzin. Nekem van egy 650W aggregátor pont arra vár, hogy ugyan ezt a hibát kiküszöböljeem
BENEFON DELTA--------N8
-
doc
nagyúr
válasz ncc1701 #10616 üzenetére
100-as E5-ost veszek bele mindig, ez a kanna tavasszal lett megtoltve, marcius-aprilis korul, azota all bekeverve, vagyis max 3 honapos.
Benzint megprobalok a hengerbe tolni, koszi. Ez azt jelenti hogy a gyertyat kicsavarom, es ott betolok egy kobcit, visszacsavarom, aztan berantom, ugye?
-
Chris0321
addikt
Én is 100-as benzint használok mindenhol. A fűnyírót letettem ősszel, tavasszal elővettem. Szivató és indult is. Ennyi idő alatt ez a benzin nem megy tönkre, egy évig jónak kell lennie, én legalábbis úgy tudom. Ennek ellenére ez tényleg túl száraz gyertya egy ilyen indítási próbálkozás után, de lehet más baja is a karbinak.
-
H-Zol
senior tag
válasz Chris0321 #10624 üzenetére
Én is pont így csinálom , láncfűrész , fűkasza , permetező, leteszem őket ősszel és tavasszal gond nélkül indul minden , a láncfűrész jó tizen éves !
A beönté használhat akkor is ha a membránok le ragadtak , a beöntéstől be indul és meg indulhat a gép .
Én most indulok be rántani és le kaszálom a két udvart
Holnap meg a kertet ![ Szerkesztve ]
-
justmemory
senior tag
Sziasztok,
rózsás kérdésem lenne: levágott hajtásrészeket gyökereztettünk, egy szépen megmaradt, már egészen szép nagy, de virágotni nem akar. Nagymamám azt mondja, hogy nem kell oltani, mert virágoznia kell, de nekünk úgy tűnik, hogy oltás nélkül nem fog. Nagyapám volt nagy tudora a rózsáknak, emlékszem, hogy olykor oltogatott is, de gyerekfejjel ugye más ez. Szóval a nagy kérdés, hogy várjunk-e még (most 2. éves a rózsa), vagy oltsunk rá?
Köszi.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Ha egy japán juhart ki szeretnék tenni az udvarra, de kiültetni nem szeretném, hanem valami nagy méretű kaspóba szeretném tenni, mert körülötte térkő van és beton, akkor milyen méretű kaspó kellene neki, hogy ne nőjje ki és jól is érezze magát benne átültetés nélkül?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Szilágyi84 #10631 üzenetére
Hát akkora, hogy még ne sápadjak le az árától, aztán lesz ideje nőni, inkább csak pont az a kérdés, hogy "cserépben" is jól érezze magát ahogy nő.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
hiperFizikus
aktív tag
Egy - a nevére már nem emlékszem - filozófus szerint: minden élőlény "egykorú", mert az egyed élet hosszát a faj szokásos élethosszához kell mérni !
Például egy-egy teknősbéka és egérke ugyan olyan hosszan él, ha az életüket a fajukhoz viszonyítjuk . Ez a helyzet a növényeknél is, mert ugye ők is élőlények, csak nem tudnak beszélni . De az azért vannak kertészek akik beszélnek, ill. "beszélgetnek" a kedvenc növényeikkel .
Ti szoktatok "szólni" a kedvenc növényeitekhez ?
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
lorcsi
veterán
Egyik szomszed felol a vadmalna no at folyton
a masik oldalrol meg a vadszolo
lakatlan mind a ketto terulet
mit lehet ezek ellen tenni ?
ha nem akarom elbaszni a talajt vegyszerrel2 honapja mar atmentem es levagtam mindent smit tudtam.. de most ujra no minden
eladó: vadi új soundcore motion+
-
totron
addikt
válasz ncc1701 #10641 üzenetére
15-ről tudok és egyszer sem szabad jelentkeznie semmilyen formában a tulajdonosnak és az elbirtokolni vágyónak mindvégig sajátjaként kell kezelnie, pl. gondoznia. Ha egyszer is megjelenik a tulaj, újból indul a 15 év. A rendben tartás nem szükséges, elég a megjelenés.:/ Bár létezik a passzus, de nagyon ritkán van együttállásban minden a sikerhez. Pl. hogy jutsz be elzárt területre feltörés nélkül, hogy rendben tartsd.
-
ncc1701
veterán
válasz totron #10642 üzenetére
Az tényleg 10 lesz az, a nyaralónknál a szomszéd a felette levő telekkel idénre hozta össze. Végül körbekerítette, így kb 2 millából duplázta a földjét. Ügyes, drukkoltam neki. Persze az eredeti tulaj fejét megnéztem volna. Ja, ez nyaraló övezet, körbe sem volt kerítve, senki sem járt oda. Ők nyírták időnként.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz ncc1701 #10641 üzenetére
Most vettem benzinest… de tervben van a fempenges fej is, koszi a megerositest
ez a 10 ev jo volna, de csak 3 eve van a telkem a tulajdonomba
varok meg 7 et.. esssssvendingo:
nem szeretnek mar most ugyvedezni
ugy gondolom a keritestol egy jo meternyit karban tartok amig tudok … aztsn majd meglatjuk[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
fulton
addikt
Sziasztok
Elültettem a kertbe 4 leylandi ciprust. Azt vettem észre hogy az egyik törzse mellett (30cm-re a törzsétől) van egy olyan 8cm-es lyuk. Hiába folytattam bele rengeteg vizet, eltűnik benne egy az egyben.
Ez mi lehet, vakond? vagy valami más? (nincs az a jellegzetes vakond túrás körülötte) Csak egy járat a földbe.
Nem fog ez kárt tenni a gyökérzetnél? -
fulton
addikt
válasz hiperFizikus #10648 üzenetére
patkány nem lehet? hihetetlen sok viz ment és mind elszívta. Mennyi járata lehet akkor a föld alatt.. hihetetlen. Hogy tudnám kiírtani? reklámozás nélkül kérdem, mit érdemees ellene venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs