Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz forras2 #9471 üzenetére
Hello.
Locsolni mennyire szoktad őket? Én bemennék a környéken egy faiskolába és ott érdeklődnék mit ajánlanának ha megfelelő locsolás mellett sem nőnek a fák a talaj miatt.Stylewars_kp: Fő a biztonság. A málnánál én is csak leszúrtam a betonvasat, annak nem nagy a tömege, a szőlő azért nagyobb szokott lenni.
-
shteer
titán
válasz forras2 #9471 üzenetére
A pálinka nem gyümölcsből van? Nálad egyből 7dekás üvegek teremnek?
Locsoltad a fákat? 4-5 éves korukig is simán igényli a gyökérzet ha nincs elegendő eső
Szerintem a talajéletet kellene rendbe tenni, szerves trágyával, humusszal, makrobiológiai készítménnyel
Csemetékhez lehet tolni mikorhizza készítménytEsetleg egy talajvizsgálat ha valóban úgy látod nem él meg benne semmi
Körtére tipp: nagy szegfűkörte
szerintem jónak tűnik..
-
H-Zol
senior tag
válasz forras2 #9723 üzenetére
Megaláltad vissza olvasva ami érdekel én is az előbb fujtam tafrinára , és moniliára , csak úgy száltak a tafrinás levelek , de mostmár felmelegszik az idő és nem támad , de még egy permet biztos kell ! Nekem kevés fám van , holnap ha nem esik az eső le szedem a fertőzött leveleket !!
-
justmemory
senior tag
válasz forras2 #9916 üzenetére
Szia,
esetleg földiepret megpróbálhatod, ha valami termőre vágysz; nekünk a szilvafa alatt van. Bár kétségtelen, hogy picit később kezd érni, mint ismerősnek, akinél full napon van.
Viszont ha mindegy, hogy mi van ott, csatlakozom Dorian-hoz - nálunk az árnyékos részen hortenzia, árnyékliliom, páfrány, tűzgyöngyvirág, télizöld van. Esetleg csenkesz.--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest