Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    válasz sNk77 #75111 üzenetére

    Számomra a 80-as egy sokkal hallgathatóbb hangot adott, mint a 250-es. A 250-es érdekes módon többet mutatott a zenének a részleteiből, de kifejezetten zavaró módon.
    Zárban a K712-höz...? Szerintem a DT770 pro 80-on kívül csak feljebb lépve vannak, vagy modding árán lehet valamiből kicsikarni olyan hangot.
    Pl az ATH-M40x egy tök jó fejes lett miután megkapja a Brainwavz Oval párnákat, de az nem elég részletes.
    A DT770-el is az a gond, hogy részletesség terén kicsit hiányos, nomeg a magasai szúrósak. Ugyanakkor marha jó a tere, meg az összhatás egész kellemes.
    Az AKG K550/553 egy egész jó választás lehet, ha nagy feje van az embernek.;]
    Az ATH-A990z/900x meg nem annyira ütős mélyekben, meg az imaging is kérdéses számomra.
    Bodz többször is ajánlotta a Focal fejeseit, de azok kimaradtak.

    Nálam van itt egy kis gap és a következőek a DT1770, A1000Z, SHR1540 amiket zártból hallottam, de egyik sem hiszem, hogy akár hasonló volna a K712-höz. A DT1770 eléggé fun és egyre jobban és jobban kedvelem, de tere nem nagy (az imaging nagyon jó), részletesebb, mint a DT770, a magasai nem zavarnak, szóval elég jó, a Korg-al meg szépen szólnak. Egy + AMP-ból profitál azért nem kicsit.;)
    Az A1000z csak simán jól szól. Minden megvan benne ami egy jó fejeshez kell, de szerintem párnacserés, valamint mintha nem volna annyia precíz a térbeli elhelyezése. Ezt ma csekkolom még egyszer.
    A SHR1540 egy rendkívül jó konstrukció, jó térrel (leképezésről most nem tudok nyilatkozni), de ahogy azt többen is írták nincs benne semmi extra. Hallani a részleteket, de elmarad az amitől élvezetes volna a zene.

    Bodz-nak lehet van tippje zárt K712 like hangra, de a nyitottak hangját zártban keresni szerintem kihívás.:)

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák