Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz donpe #52815 üzenetére

    Hali!
    Nem tudom mennyit szánsz az akcióra, mert az én személyes kedvencem (nem birtoklom) drágább a felsoroltaknál.
    Kennerton Odin
    Hallottam a HE-1000-et, 560-at, LCD2-3-at és JPS Abyss-t ugyanakkor amikor az Odint - az utóbbi négyet ugyanarról a rendszerről.
    Nálam akkor ott az Odin élmény az Abyss élményt is felülmúlta, pedig az utóbbi 3x annyiba kerül. Persze hosszabb meghallgatás kellene korrektebb "ítéletekhez".
    Röviden és tömören, mert adok olvasnivalót egyrészt, másrészt meg a személyes tapasztalat számít igazából, meg kinek mi. Nekem pl. az LCD2 hangzásra jobban bejön mint az LCD3.
    Tetszettek a Hifiman-ek és Audeze-k is (én az LCD2-őt vinném közülük), de mondhatjuk, hogy kb. egy szinten és semlegesen az Abyss-hez és az Odinhoz képest.
    Az Abyss az már megfogott a muzikalitásával ami érezhetően magasabb szinten van az említett "egy szinten" lévőké, de vártam is valami ilyesmit azért mert tudtam az árát a fejesnek.
    Az Odinról nem tudtam akkor - bár a Kennerton brand az megvolt, ismertem - és ő volt igazából az egyetlen fejhallgató amit mikor feltettem fülre, hogy "azannya" érzést váltotta ki.
    Tőlem, akkor:
    "Nagyon tiszta, erős, élettel teli hangja van, elképesztően jó térrel ami olyan precizitással párosult, hogy egy másik füles sem hozta ezt ott, árától függetlenül. Pontosan meg lehetett határozni mindenkinek a helyét a színpadon, pedig ezzel a fülessel sem tudtam több időt tölteni mint a többivel."

    Másoktól, több összehasonlító véleményekkel:
    Kennerton Odin (listening impressions)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák