Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Egy napja vettem Brainwavz HM5 párnákat, amiket élből fel is húztam a Philips N6330-amra (akarom mondani, az acélpántos AKG K240 Sextett-emre). Némileg erőltetni kellett az eltérő alak miatt (ugye a HM5 inkább ovális, a K240-nek meg szabályos kör formájú a drivere - de ráment), de egyelőre úgy érzem, hogy megérte, mert kényelemben ég és föld az eredeti, még csak nem is túl lapos párnákhoz képest.

    A legnagyobb gondom szűnt meg ezzel, ami miatt nem szívesen használtam a Sextett-et; az eredeti párnákkal kb. 15-20 perc után gyilkolni kezdte a driver műanyagrácsa a fülkagylómat. HM5-tel meg érzésre órákig tudnám még viselni, illetve talán egy idő után azért biztosan zavarni kezdene a fejes súlya az acélpánt miatt.

    Én úgy érzékelem, hogy a hangján sem rontott, talán egy kicsit kevésbé sötét hangú lett így a Sextett; de elég részletet ad át, elég kiegyensúlyozott ahhoz, hogy még így a vintage Beyer-ek hangképéhez szokott fülemnek is tetsszen az előadása.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák