Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joco_77

    aktív tag

    válasz Bogyó bá' #102245 üzenetére

    Nem gondolkodom igazából drága fejhallgatóban, csak nem nagyon van alternatíva ha igazán szépen szóló fülest akarok(már pedig az előző "bóvli" 20ezerért(ha annak idején arukeresozok max 15 lett volna) vásárolt Sennheiserem már vagy 20 éves(nem viccelek). Tehát inkább fizetek 20000 el többet de egy tartós cucc legyen. Az Ath-M40x nagyon szuper lenne de nem kockáztatom, hogy aztán 1-2 éven belül eltörjön a "hinge" ráadásul a 770 nagyságrendekkel kényelmesebb lenne. Persze ha az ember vigyáz rá...csakhát van egy unoka is mint tényező aki nem hiszem, hogy foglalkozik ezzel...
    Ez megéri azt a 15000Ft pluszt...
    A külső DACcal kapcsolatban igazad van de az a 30 + az most sok nekem..nem zárom ki, hogy később veszek majd, de egyelőre csak a fülest "szeretném" vagyis a pénztárcám és akkor abból már ezt a 770eset.
    Tehát sajnos a kérdés még mindig adott, csak akkor kicsit másképp fogalmazom meg...amíg nem lesz külső DAC addig "elviszi" az alaplai hangkárty a 770eset? Tehát tudom használni ha hazaviszem plug and play? Vagy mondjak le róla DAC nélkül (a 32 ohmosat nem szeretném, nagyon tetszik ez a plüss megoldás a 80asnál).

Új hozzászólás Aktív témák