- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos tablet topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drachande
tag
Úgy döntöttem, kicsit belemászok a tesztelésbe, két padot veszek, mert két helyen játszok a gépemen. Egy asztalon, monitor mellett és a fotelből egy "falusi" lapdoggal az ölemben a két karfán (23*90cm-es deszka), a TV előtt. A monitoron játszok általában az olyan játékokkal, ahol fontos pontos célzás is számít, pl CSGO, a TV-n inkább single player.
Az egyik pad mindenképp valami műanyag lesz, vagy a Zowie G-TF Speed vagy egy hard pad, mint a 4HD. Általános használatra nekem kell egy speed pad, ami nem szövet. A deszkára meg vagy veszek egy kisebb szövet controlt, vagy egy nagyobbat, amit szétvágok több részre, így lesz a deszkára is belőle. Egyelőre egy Cougar Control 2 Len vagy egy Arenan gondolkodom erre. Ezek jó nagy padok, viszonylag olcsók és ha egy 23as csíkot levágok a 80as részéből, akkor még mindíg marad a fő asztalomra egy 57*30as része, ha a műanyag helyett a másikat használnám épp.
Hardcore funkció orientált életet élek, az esztétika kb semennyire nem számít nekem. Teljesen nyugodt szívvel vágom le a 23as csíkot egy szép, dizájnos nagy padból.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs