Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz robyeger #1470 üzenetére

    ''... sajnos eddigi életem során nem láttam X2 prociról teljes blokk sémát, ezért találgatok én is, hogy hol illeszthették össze a két mag struktúráját.''

    Latod ahelyett hogy hulyesegekkel irkodnad tele a topic-okat lehet egy kis idot kellene szannod a tema tanulmanyozasara. Az X2 nem most jott ki, van rola egy rakas cikk. Par masodperc guglizas eredmenye [L]''http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_8796_14281,00.html''[/L] Vagy itt van egy Anandtech-es cikk 2005-bol(!) ott nincs megdontve az a kep az AMD oldalarol.

    ''Az L2 cache sebessége lehet, hogy 32GB/sec az L1-től és a közvetlen végrehajtóegységektől nézve, de az SRQ és a memória felől ehhez képest, mint a csiga.''

    Mar hogy lenne csiga? Az a 32GB/s a 2Ghz-s procinal az L2-tol nem a mag fele hanem a masik oldalra (ami szerinted csiga) annyi. Azzal nem akarlak leterhelni hogy ez aggregalt de leirom nehogy azt mond nem szoltam.

    Na mindegy, ugyanott vagyunk ahol par honapja. Semmi ertelme veled barmirol is diskuralni, az alapokkal nem vagy tisztaban es nem is nez ki ugy hogy ragadna rad valami. Megprobalom az ignore mode-ot.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák