- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
az én tabim totál elromlott, rádugtam az ajándékba kapott 3gs usb sticket és kikapcsolt tőle, majd újra kellett rakni a romot.
-
:AMF:
senior tag
1016 tulaj lennék én is. A 3 hétből eddig 1 napot töltött nálam, mert a kártyaolvasója semmit sem eszik meg. Cserébe ha kiveszem és nincs benne semmi, kiírja, hogy a kártya hibás...
[ Szerkesztve ]
-
question man
tag
Nos egy ilyen kis aranyos be szerzésén gondolkozom nagyon a számomra a fő szükséglet az állított módon történő képregény olvasás és a netezés lenne akik használják érdeklődnék mennyire jól használható fekete fehér képregények olvasására előre is köszi a segítséget
a számítógépek füsttel működnek
-
Sanzaa
senior tag
válasz question man #457 üzenetére
A Pif és Hercules nagyszerű rajta. A Walking Dead viszont borzalom
Persze az imént csak vicceltem. A Concorde 9.7 IPS-en olvastam annó képregényeket minden gond nélkül. Ezen sem hiszem, hogy más lenne a helyzet.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Loituma69
őstag
Ez már egy csere tablet, tegnap kicseréltem! sd kártya xarakodot ez a csere tablet már ok, még jó, hogy 3 napon belül voltam. Szó nélkül cserélték media m!
Egy dolog zavar a myaudiot 2 telefon számon hívom amiket itt írtatok, nekem egyiket sem veszik fel és mailt is írtamtegnap 3-mat, hogy kellene a tv kód meg az új rom, de a 3 mail-ra sem válaszolak. Még jó hogy van ez a forum és segítőkész userek pl te, és így megvan a rom bár tv kód még mindig nincs! Ma megint 10 percenként hívni fogom őket rom és tv kód ügyben, igaz rom megvan, de én tőlük is szeretném látni mivel ezt igérik nagy betükkel a weboldalukon, hogy segítenek támogatnak 1 évig. LEHET bizonyítani. Myaudio csapat kapd össze magad, vagy zárd be weboldalad!question man
tökéletes olvasásra állított módban, halom újságot olvastam már rajta, képregényt még nem![ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Erre a címre írogatok myhelp@myaudioworld.com ez jó?
-
Loituma69
őstag
1016dcc kikpcsolom és felrakom tőltőre abban a pillanatban ujraindul a tőltés helyett, tehát kikapcsolt állapotban nem tudom tőlteni Lol, Sőt ha tőltőn van akkor kikapcsolni sem lehet csak ha kihúzom a tőltőt akkor! 2012.09.04 dátumu új rom van rajta! Valaki tapasztalt ilyet?
Megoldás?[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Mostanra kezdek qrva ideges lenni egy hónapja fizetem ki, az eddigi 30 napból érdemben tudtam használni 3-4 napot, felajánlották a cserét, két hete vittem fel a szervizbe azóta semmi hír. Meddig tart egy másik készüléket kiadni?!?
Ha lenne normális alternatíva most visszakérném a pénzem és vennék mást, de ilyen áron ilyen készülék nincs másik. Mindenesetre most még felhívom őket, aztán holnap leutazom miskolcra és lehet hogy rájuk borítom az asztalt[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Hát amennyiért árulják 74990.-ért augusztus 13-án, az oldalról, előre utalással.
Ok, most már lenyugodtam, sikerült beszélni velük. Kb. egy órája adták át a futárszolgálatnak, akörül mikor én egerrel beszélhettem. Holnap mehetek érte. Kicserélték a rossz fülhallgatót is, és feltették rá a legújabb szoftvert is már.
HR24.hu
-
tomi5244
őstag
Ahogy olvasom elég megosztottak a tapasztalatok a 1016-al, valakinek hibátlan és áradozik róla, valaki viszont szív vele rendesen
Remélem mire eljutok a vásárlásig kibuknak a hibás szériák. Vagy csak a myaudios szerviz szolgálat a ratyi??
-
zseko
veterán
válasz tomi5244 #473 üzenetére
Én azt mondom, a készülékkel alapvetően túl nagy gond nincs, engem szinte azonnal meggyőzött a kinézete és a teljesítménye mikor használtam. Persze vannak hibák, főleg hogy első széria (igaz azért persze illene ennek is hibátlannak lennie) és én annak is a legelső darabját fogtam ki, ám reméljük ezeket hamar kinövi, és akkor tuti vétel lesz. Ami nálam kicsapta a biztosítékot az előbb, semmi konkrétumot nem tudtam mikor kapom vissza. Javítás rendben van, hogy időt vesz igénybe, de egy cserének azért illene gyorsabban működnie mint 2-3 hét.
Egyre tudok még gondolni, akadozik a szállításuk, ezért csúszik minden.
Én egerbe adtam le, lehet ha miskolcra vittem volna be hamarabb hozzájutottam volna egy másikhoz. Ha most vennék, valószínűleg ugyanezt választanám, csak valahol ott ahol ki is lehet próbálni, megelőzendő az ilyet. Mert egyébként jól és gyorsan működik.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
tomi5244
őstag
Hát igen... a 2-3 hét az tényleg durva, mondjuk nyilván a nagy keresletre is rá róható a dolog de azért tényleg gördülékenyebben kéne menni ezeknek a dolgoknak.
Én Székesfehérvár mellett lakom, több mint valószínű ha a vásárlás mellett döntök akkor a MM-ben fogom meg venni, már olvastam itt pár helyen, hogy ott rugalmasak voltak ami a garanciát és cserét illeti. Bár remélem nem lesz rá szükség!
Ami a MM-et illeti, ott is jár hozzá felhős tárhely, netTV, és 3G stick ajándékba? Vagy az csak a myaudiosok opciója?
T
-
zseko
veterán
válasz tomi5244 #475 üzenetére
A 3G stick csak netes rendelés esetén jár, és nem is mindenkinek:
Ahogy illik, az augusztus elején várható starthoz akciót is indított a MyAudio: az első száz, webbolton keresztül vásárló vevő közül kisorsolnak egyet, aki visszakapja a tablet árát, továbbá a 916DCC és 1016DCC esetében az első ötven-ötven vásárló kártyafüggetlen, USB-s 3G modemet kap ajándékba, melynek értéke nagyjából 10 000 forint. És ezzel még nincs vége az extrák áradatának, mert minden webboltban megvett 916DCC és 1016DCC vásárlója tíz, a MyAudio weblapjáról ingyenesen letölthető zeneszámot kap ajándékba.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Loituma69
őstag
5 napja vettem az első 1016dcc-t. alap gyári rom a szokásos akkumulátor hibák sd kártya miatt készenléti módból bekapcsolodó képernyő. Felpakoltam az új 09.04 javitást Aku mizériát javította sd kártya képernyőbekapcsolgatást nem és keletkezett egy újabb probléma, ha a töltőn van, akkor nem lehet kikapcsolni. Kikapcsolt állapotban nem lehet tőlteni mert elindítja a kütyüt a töltő csatlakozásakor. Ez belefér majd szoftveresen javítját JB!
Vissza vittem a media marktba mert bevilágítás zavart, elhoztam egy másik 1016dcc-t szó nélkül cserélték. Otthon bekapcs és lőn ez is bevilágítás hibás még jobban mint az előző, nem csak a bal alsó sarokban hanem középen 3 pötty. Vissza media markt és megint csere, de ezt már ott a boltban bekapcsoltattam és ez tökéletes semmi bevilágítás. Tehát 3 ból egy hibátlan kb. Szoftveresen meg mind problémás. Igéret van rövig ídőn belül jön a JB. Wifi 3 sec alatt csatlakozik és atom stabilan működik 1 gb-os fájlokat simán szakadás mentesen letőlt, akkumulátor nagyon erős, maga a gép iszonyatosan gyors semmi röccenés akadás, öröm nyomogatni! Kiváló kütyü, de ki kell fogni egy hibátlan darabot. Aki neten rendeli az xarba van mert nem könnyű a csere! Röviden ennyi Várjuk a JB-t mint a messiást![ Szerkesztve ]
-
Collos23
tag
Hello!
Most találtam egy újabb tesztet a gépről. Gondoltam megosztom veletek -
badly85
csendes tag
Sziasztok!
Van egyetlen egy hosszabb videó a YouTube-on a masináról, amiben ha figyelmesen megnézitek látható a bevilágítás, szerintem nem olyan szörnyű.
Itt a videó:
Itt egy kép a bevilágításról és nem is látható csak fekete háttérnél, most épp a youtube app töltődött be:
Aztán, most néztem, hogy a Media Markt-ba csak 69.990 HUF, míg a MyAudio honlapján 75e és már nem jár hozzá stick sem, mivel csak az első 50-hez volt, amin már túl vannak, ezt írták Face-en nekem.
iPhone15proMAX, iPad10, MacBook Air M1 2020, LG OLED65C22LB
-
pacman789
aktív tag
Rendeltem tokot ebay-ről (samsung 10.1-es tokot) elvileg 1-2 mm az eltérés az meg nem számít, ahogy megjött írom, hogy milyen
-
badly85
csendes tag
válasz pacman789 #495 üzenetére
Bizony a bal alsó sarokban is van bevilágítás, ki kell bontatni a Media Markt-ba nincs mese, van szufla egyáltalán a masinába?
Van még az MM-ben, mit tudtok róla, én szombaton szeretnék fölmenni az őrs vezér téri Árkádba?
tokot nem lehet kapni itt hozzá??
[ Szerkesztve ]
iPhone15proMAX, iPad10, MacBook Air M1 2020, LG OLED65C22LB
-
Prof
addikt
Szerintem én megvárom a Kindle Fire HD-t 300 dolcsi is ennyire jön ki.
-
jedis
senior tag
Én nem tudom mit vagytok kiakadva egy kis bevilágítástól, nekem van kb. 5-6 helyen is , de engem q.ra nem zavar, mivel csak tényleg sötét háttérnél látszik, és ott is csak nagyon enyhén . Ha minden igaz az enyém volt az elsők közt amit kiküldtek, már több mint 3 hete nyúzom, és nem adnám oda egy kosár "almáért" sem
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest