- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
Nos a minap láttam meg a cowon d3-at. androidos "csúcs" PMP. ez szép és jó.
csak az a gáz vele, hogy vidéken nincs minden sarkon wifi, netezést ki is lehet így lőni.
még egy nagy hiba, ez pedig az akku teljesítmény. 21 óra zenelejátszás? ez vicc? értem én hogy android van alatta, de gondolom nem a legerősebb proci van benne ami fogyasztaná a kraftot. az én samsung wave-em, szerintem érzésre is elmegy simán 30 órát, a cowon meg mindig is jó (kimagasló) akkuidőkkel bírt, ennél sokkal többet vártam.pluszpont még hogy kapni majd hozzá (vagy alaptartozék) egy kis kütyü a készülékhez, amellyel elértük végre, hogy ne kelljen elővenni a készüléket annak vezérléséhez. király.
viszont itthon az ára sanszos, hogy 80-100 körül lesz. és annyit ez továbbra sem ér.
de most komolyan. 21 óra zene?!a menü meg a dizájn nagyon frankó lesz, a készülék felbontása is okés lesz végre, szóval nem egy rossz cucc azért. de nem fogok a bolta rohanni érte az tuti.
továbbra is a 3G-s, minden egyben cucban hiszek, hisz igy lehet maximálisan kihasználni egy nagyobb képernyő kütyü előnyeit.
-
honfoglalo
senior tag
Heló!
Viszonylag rég írtam..
Van egy clip+ meg egy Fuze is a családban, de engem elképeszt, hogy még mindig nem voltak képesek megcsinálni a magyar fordítást...Én anno kézzel kijavítottam az összes hibát kiírtam excelbe táblázatosan szépen (a hibát, hogy hol van és mit javasolnék) Felvettem velük a kapcsolatot, ez volt 1 éve. Megígérték, hogy javítják a következő frissítésben, de annak ellenére hogy én ingyen elvégeztem HELYETTÜK a munkát nem csináltak semmit. Csak pár gyöngyszemet említenék, amik a mai napig így szerepelnek, mikor utoljára néztem:
Press and hold: Sajtó és Ragaszkodik
Voice marad voice. Format: Formátum, hadd ne folytassam.
Szóval 1 év alatt nem csináltak semmit, nem válaszoltak, a sandisk hivatalos fórumán is volt erről vita és még az amerikaik szerint is durva ez a hozzáállás.
Csak azért mondom, mert jól szólnak a kütyük és olcsók, de egy komolyabb gyártó ilyen szintű igénytelenséget nem engedne meg magának, ez szomorú.
Ide, keletre jó a sz.r is.
Mielőtt nekem esnek az elfogultak jelzem, hogy én is ezt használom anyagi megfontolásból, durrogásom inkább csalódottságomból táplálkozik, főként mert én ebbe munkát is fektettem és elszomorít, hogy ennyire nem érdekes számukra a vásárlóik érdeke. Most már nem is lesz a Fuze+ miatt új valszeg, de a Clip+-t legalább megcsinálhatnák.. -
ponti_ak
addikt
válasz honfoglalo #13352 üzenetére
Ne szomorkodj, Te mindent megtettél, amit csak lehet, sőt, az elvárhatónál sokkal többet is. Ha zavar, irj nekik ismét, hátha észbe kapnak.
Vigasztalásképp: engem most felviditottál, mert eszembe jutott, amikor megvettem, és először láttam meg a régió-választás képernyőt: Pihenés a világban - Rest of the world..
@renato: Oh. Hol, merre láttad? Publikus helyen?
Megj: a rossz WiFi-lefedettséget nem sorolnám a készülék hibái közé. Ilyen alapon 3G sincs mindenhol, igy az sem feltétlenül lenne megoldás. A D3 szerintem jó (lesz), és (várhatóan) nem hoz szégyent a Cowon névre, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz honfoglalo #13352 üzenetére
írjad + nekik hogyha nem javítják akkor nem fogok 4 GB-os Clip+ kütyüt venni
ettől majd biztosan észhez térnek és nekiugranak első szóra -
macera2
aktív tag
Üdvözlet minden fórumozónak és BUÉK!
A Clip+ -ról annyi sok jót olvastam a fórumon, hogy nekem is, mint vásárlás előtt állónak szimpatikus lett a készülék. Azért kíváncsiságból megkérdezném, hogy a MyAudio MAC184 típusú készülékről mi a véleményetek. Tetszetős a formatervezés, 4GB a kapacitása, MP4-t is tud. Az ára is méltányos, alacsonyabb a 2GB-os Clip+ nál. A minap mindkettőt az Extrem D.-nál láttam.[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
themebuilder
senior tag
-
den80
tag
-
Shufny
őstag
Ilyenre gondoltál ?
Egyébként lehetséges. Leginkább Line Out -ra kötve. Ezt mellesleg a lejátszókkal is meg lehet tenni. Szóval lehet, hogy így is jobbak maradnak, de valószínűleg már nem lesz olyan lényeges a különbség. Kérdés, hogy funkcionalitásból mennyit vesztesz ezzel a megoldással (távirányítás, mikrofon). Illetve, ha már ennyi cuccot hurcolsz magaddal, igazából elférne egy másik lejátszó is.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Shufny #13358 üzenetére
Őszintén szólva házikészítésű övre csíptethető erősítőre gondoltam.
A Clip+-nál kicsit nagyobb méretben meg tudom oldani high-end IC-vel. Egy ~800mAh-s mobiltelefon akksiról menne. Átengedne minden távirányítással és mikrofonnal kapcsolatos dolgot, csak a két hang eret szakítaná meg, és ide ékelődne be az erősítő.
A kivitelezés nem téma, csak az, hogy megéri-e belekezdeni.
Ha van valami olyan hangminőségbeli hátránya a mobiltelefonoknak (terheletlen állapotban), amik nem derülnek ki a tesztekben szereplő mérésekből, akkor nem kezdek bele, sőt nem is veszek komolyabb telefont.
A külön lejátszóval az a bajom, hogy nincs a telefonnal megosztott memóriája, nem tudom headset-ként használni a fülesemet, stb.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Shufny
őstag
Ismerem a problémád
Természetesen a mérésekből itt se derül ki minden egyértelműen. Fogalmam sincsen, hogy rosszabb lenne-e, arról meg főleg, hogy mennyivel. Tudtommal a (jó hangú) telefonoknak az erősítő része gyengébb. Kérdés az is, hogy ha nem hagyod ki a láncból teljesen (tehát nem LOD -on keresztül csinálod) akkor mennyit ront. -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egyik havernak van Fuze lejátszója amit a sz.gépen szokott tölteni, de ha lekapcsolja a gépet, akkor a lejátszó továbbra is bekapcsolva mara, így sokszor volt, h reggelre le is merült. A beállításokat megnéztem és ott be van kapcsolva, h x idő tétlenség után kapcsoljon ki, de úgy látszik ez nem megy. Van vmi egyéb trükk is?
Let's begin, de gozaimasu!
-
andorra
őstag
A Rockbox nálam elég katasztrófálisan és érthetetlenül működik.
Pl. Az audiobooksban elhelyezett anyagot is csak a zenék között látja.
Bemásoltam 4 újabb anyagot, negyed óra elteltével is azt írja ki, hogy az adatbázist frissíti és nem férek hozzá semmihez.
A menürendszere körülményes, nem tudom mit szerettek annyira rajta? -
félisten
válasz andorra #13367 üzenetére
Én azt szeretem, hogy nem teszi tönkre az EQ a hangot, nagyon jól és széleskörűen konfigurálható az EQ, nálam gyorsabban frissíti a listát, mint a gyári legújabb firmware, részben megoldódik a pitch probléma. A kezelőfelülete eleinte nekem is kénylemetlen volt, de aztán megszoktam.
Most épp azon töröm a fejem, hogy ha gariból visszakapom, akkor saját témát faragok hozzá, és a menürendszerért felelős részt is megpróbálom átírni.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
themebuilder
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
Az hogy lehet, hogy a Creative Zen X-Fi2 bekerült az Abi Top 5-be?
Csak nem megoldották végre a memórikártya integrálását normálisan?steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
titán
válasz themebuilder #13369 üzenetére
Ez komolynak néz ki. Ha a hangjából kihozták azt, amit a hardvere lehetővé tesz, akkor ez lesz a Sansak nemezise.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Kaji
tag
Sziasztok!
Mp3 vásárlás elött állok, de a túl nagy választék megnehezíti a dolgom.
Creative zen style 300-ról mi a véleményetek? Nagyon tetszik benne a külső hangszóró, illetve aksija elég jól bírja.
További lehetőségként gondoltam még a sony b153-asra, illetve a sandiskeket is nézegettem.
Ez a fuse+ mennyivel jobb zenelejátszás terén, mint clip+? Illetve a clip+-nak mennyivel nő meg az üzemideje a rockbox segítségével? (egyedül az üzemidő zavar benne, de ha dob rajta, akkor lehet annál maradok)Bocsi a sok kérdésért, de olvasgattam a forumot és nem minden tiszta.
Előre is köszi a válaszokat. -
Shufny
őstag
-
-
themebuilder
senior tag
Ez se rossz lejátszó, egy hete még lehetett kapni belőle fehéret 14eFt-ért.
Samsung YP-Q2JAB 4GB MP3 lejátszó - fekete
HUJAN3
Rendelés végösszege: 17393FtA hangzásával nem lehet különösebb gond. A kezelése kicsit furcsa, de ha nem zavar akkor meg lehet szokni, mellesleg a Fuze+-é is ilyen.
A Samsung YP-Q2JAB MP3 lejátszó gondoskodik a kikapcsolódásról. A készülék lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amely 50 óra üzemidőt garantál zene üzemmódban és 4 órát videó módban. A kényelmes használatú YP-Q2JAB érzékeny nyomógombjai és 2,4 colos LCD képernyője nagyban megkönnyítik a beállításokat. Az FM tunerrel, valamint rádiófelvevő és diktafon funkciókkal rendelkező YP-Q2JAB MP3 lejátszó külső tároló perifériaként is használható. A Samsung YP-Q2JAB lejátszó bárhova elkíséri Önt.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Kaji
tag
válasz themebuilder #13376 üzenetére
4gb kicsit kevés. 8 vagy 16 lenne jó. Tudom, hgy sony is négy, de az csak a végső megoldás lenne.(10000ért tudnék venni egy olyat)
A creativera vagyok kíváncsi, hogy milyen a hangzása? -
themebuilder
senior tag
válasz themebuilder #13376 üzenetére
HUJAN3
Sandisk Sansa Fuze+ MP3 lejátszó 8 GB - lila
Rendelés végösszege: 21086FtSandisk Sansa Clip+ MP3 lejátszó 2GB FM - fekete
Rendelés végösszege: 9282Ft[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
IG55
senior tag
Üdv!
A Clip+ FM rádiós képességeire lennék kíváncsi.
Menyire érzékeny a zavaró zajokra, illetve ha ilyen van, akkor sistergéssel vagy behalkítással operál? -
maláj
addikt
válasz themebuilder #13379 üzenetére
pedig milyen jó lenne 10k-ért a 4 GB-os fekete
-
-
Kaji
tag
válasz themebuilder #13385 üzenetére
Ez hol?
-
themebuilder
senior tag
-
Nova96
őstag
Üdv van valakinek tapasztalat ezzel a bolttal[link]?
Mert 11k van a kék clip + 4gb[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz themebuilder #13385 üzenetére
"Sandisk Sansa Clip+ MP3 lejátszó 4 GB - fekete Rendelés végösszege: 10958Ft"
hát igen a 10k-ás tűréshatár még mindig
feketén kívül más színben nem kell -
bigmasterg
addikt
válasz themebuilder #13369 üzenetére
Hoppá-hoppá' a Wolfson WM8740 Chip, elsőre igen jónak tűnik.
Azt lehet tudni, hogy a sansak-ban milyen dac van?
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz themebuilder #13390 üzenetére
miben lesz több/jobb a Clip 2+
-
flash-
veterán
a fuze is szól olyan jól mint a clip+?
csak mert a hardware oc-n eléggé lehúzták a fuze-t...
http://www.hoc.hu/teszt/454-sandisk-sansa-fuze/2-hasznalat-es-ajanlo.htmlmi az igazság?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz flash- #13394 üzenetére
nem igazán értem, mit is várt a linkelt cikk írója. a gyári füles trágya, ez nem nagy felfedezés, a beépíttet erősítő meg maximumon hajtva torzít, ez sem az. talán aki komolyabb fejhallgatóval rendelkezik, annak van a meghajtásához is technikája, és akkor máris nincs gond.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
titán
válasz FireKeeper #13396 üzenetére
Az a teszt a szakértelem legapróbb morzsáját is nélkülözi.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
FireKeeper
nagyúr
válasz schawo #13397 üzenetére
nekem ez a rész ütött be nagyon "egy ilyen jellegű eszköznél nem biztos, hogy a feltétlen hangminőséget kell előtérbe helyeznünk"
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest