- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
ezzel a Nationite Slo2-vel eddig senki nem próbálkozott be?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Shufny
őstag
válasz DemonDani #13601 üzenetére
Szerintem eddig az ismeretlen cég, külföldi garanciával, meg az alacsony akuidő mindenkit elriasztott itt eddig. (engem meg elsősorban a méret)
PHM: pl megy vele az óra Egyébként sokmindent tud még az RB, de talán egyik se olyan nagyon fontos. Legtöbbet az EQ -t szokás emlegetni (az alap nagyon rossz)
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz Shufny #13602 üzenetére
Viszont nagyon durva hangminősége lehet, nagyon jó PMP tulajdonságokkal, igazából inkább az a cink hogy mi MP3 lejátszókat tárgyalunk erre felé ez meg oda már túl sok...
Megcsinálhatnák MP3 lejátszóba ugyan ezekkel a DACokkal meg opampokkalNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Xabi78
aktív tag
-
themebuilder
senior tag
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
maláj
addikt
válasz themebuilder #13610 üzenetére
olyan kis cukikák
-
flash-
veterán
sziasztok
sandisk sansa clip+ mp3 lejátszót vennék.
visualelektronic áruázban szerintetek megbízhatok?merjem onnan megrendelni? -
raven12
senior tag
Hali!
tudnátok nekem olyan mp3/mp4/mp5 lejátszót mondani, ami max 6-8ezer forint, és van annyira nem no-name, hogy legalább 2gigás memória van benne, hangszínszabályozó, felismeri a gép, mint USB-t és nem megy tönkre 2 hónap alatt! Ha kiírná a számcímeket se lenne baj, sőt, ha még navigálni is lehetne... No, nem álmodozok
Tökmind1, hogy mi, nekem igazából csak zenére kell, több pénzt semmiképpen nem akarok rá költeni, elromlott a telefonom érintkezése és ezért szükségmegoldásnak kéne. -
Shufny
őstag
válasz raven12 #13615 üzenetére
Akkor jól értem, hogy sűrgős lenne? Mert, ha nem akkor viszonylag mázlid van. Ha valaki megveszi tőled $40 -ért az M2 -t ebből (ami borzasztóan jó vétel), akkor van 40 -ért egy 4 Gb -os minőségi lejátszód. A garancia problémás sajos olyan szempontból, hogy saját költségen kell kiküldeni, és persze nem 2 perc.
A legveszélyesebb talán az, ha meghallgatod, mert lehet, hogy nem akarod majd eladni.
-
raven12
senior tag
válasz Shufny #13616 üzenetére
Hm, érdekes, nagyon komolynak tűnik, még saját erősítő is van stb, köszi a tippet. Nem sürgős amúgy annyira.
Azt viszont most nem értem, hogy mi az, hogy ha megveszi az M2-t tőlem? úgy érted, ha valaki vesz M2-t, akkor az N2-t 50%-al leárazzák a honlapon, vagy mi?Egyébként ha nem jönne össze, én ilyeneket néztem:
philips/gogear-raga-mp3-lejatszo-4-gb-fm-gun-metal.html
sandisk/sansa-clip-mp3-lejatszo-4-gb-feher.html
yoo-digital/yoo-move-1801-mp3-lejatszo-8-gb.html
neo/slide-touch-mp3-lejatszo-8-gb-fekete.html
archos/archos-15-vision-mp4-lejatszo-4-gb-szurke.html
archos/archos-1-vision-mp3-lejatszo-4-gb.html
Ami már inkább csak álom:
sony/nwz-e353-multimedia-lejatszo-4-gb-fekete.htmlPersze nem bolondultam meg, nem akarok pixmaniáról rendelni, de ott keresgettem ilyeneket egyelőre, máshol gondolom drágább...
A kapacitív 3"-os képernyős, 4GB-os mp4-ek 8ezer forintért mondjuk elég viccesek lehetnek
Egyedül a sandisket meg a sonyt tartom kb nem-kiröhöghető kategóriának. -
Bushmann
tag
valaki meg tudja mondani, hogy miért nem tudom usb-ről tölteni a Fuze-omat Rockbox alatt? Csak ugrál a kép, de nem csinál semmit sem. Viszont ha sima Fw-vel indítom akkor persze tölt. Még szerencse
-
Bushmann
tag
válasz raven12 #13615 üzenetére
Hi. Mondjuk Sansa Fuze 2Gb 6000-ért, +1000Ft a szállítás?
-
raven12
senior tag
válasz Bushmann #13619 üzenetére
Nem tudom, hogy a Fuze az miben más, mint a Clip, én csak a Clip-ről olvastam, csupa jót. De ugye a legolcsóbb nem pixmania boltban 14ezer.
Azóta rájöttem arra, amit Shufny mondott.
A kérdés csupán, hogy vajon el tudom-e adni 8ezer forintért azt a fülhallgatót.
Egyébként Shufny, te próbáltad már ezt a Nationite N2-t? Mert elég kevés róla a review, na jó, egy sincs róla, csak a C30-asról van, ami állítólag echte N2. Túl sok mindent amúgyse mond el róla, csak összehasonlítja egy másik cuccal. -
Shufny
őstag
válasz raven12 #13620 üzenetére
Még csak úton van nekem ez a csomag, szóval még nem próbáltam. Az M2 eladása most az Xears -ek miatt necces. Igazából megférne mellettük, csak kipróbálás nélkül nem szokták tudni, hogy milyet szeretnének. Ha nem lehetne kapni a jelenlegi áron XR -t és TD -t, akkor 12 -ért is kivételesen jó vétel lenne az M2. Igazából, ha mégis belefér, akkor nagyon jól jársz egy ilyen kombóval, hiszen a füles mérhetetlenül fontosabb a lejátszónál. Ráadásul az N2 elvileg jobban is szól mindegyiknél, ami mellesleg teljesen megegyezik a C30 -cal. Nem értem, hogy mi baj van az összehasonlításokkal. Az ami egyedül informatív. A "elképesztően faszán szól, vegyetek ilyet" az nem ér semmit. A Fuze/Clip+ , amit meg kell verni az olcsóbb kategóriában. Egyel feljebb meg az S : Flo2. Ezekkel összehasonlítod, és már tudod is, hogy hol helyezkedik el.
Persze annyiért a Fuze is jó vétel. Az N2 -n nincsen RB, annak minden előnyével, és nem tud ID3 tag alapján rendszerezni. (én egyébként is a mappa nézetet használom mindig, szóval nekem csak az szokott hiányozni) Továbbá szoktak panaszkodni a fényes kijelzőre napfényben.
Bushmann: RB oldalán írják is, hogy még nem működik alatta a töltés, és használd hozzá az alap firmware -t. Én kikapcsolva szoktam töltőre rakni.
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
válasz Shufny #13622 üzenetére
Nem tudom, lehet, hogy benevezek rá, ha megjött és kipróbáltad, légyszi írj róla véleményt! Főleg amúgy az is érdekel, hogy mekkora a max hangerő.
Mondjuk kicsit necces, mert nemsokára szeretnék egy ZTE Blade-t beújítani, ami ugye 30-40 körül van, és tökéletes zenelejátszásra, révén bármilyen szoftver rámegy és azokon elég komolyan lehet az EQ-t babrálni, a füles meg az emberen múlik... És ehhez képest az a 16ezer nem kevés.
Aztán meg lehet, hogy megéri, mert elég vájtfülű vagyok, és bár a mostani SE walkman fejbedugós fülhallgatóm is elég jól szól, azért egy olyan prémium füles biztos álom lehet.
A Fuze meg jóval olcsóbb, elvileg eléggé nagyon jó a hangzása, még videót is lejátszik (ami egyébként nekem hót felesleges, amúgy is jó nagy hülye volt, aki egy 1,8colos, 176x220-as képernyőre kitalálta, hogy tudjon videót meg képet lejátszani, nagy állat volt).
Ami fontos még nekem, a menüelrendezés, valszeg sokat fogok navigálgatni, bár az még jobb lenne, ha lehetne lejátszási listákat összeállítani, no meg hogy az adatokat rendesen mutassa. Ebben kicsit hátrány az N2-nek, hogy gondolom görgetős informálórendszere van, azt nem annyira szeretem, jobb egyben látni az egészet. (No ezért volt kib*szottjó a mobil, ráadásul a walkman miatt megabassal). -
Shufny
őstag
válasz raven12 #13624 üzenetére
EQ babrálás az nem jelent komoly hangminőséget. Igazából mindenütt kerülni kéne. Ahogyan a sok basszus+nagy hangerő sem. A füles (mint ennyi erővel minden) az emberen múlik, kategórián belül. Na most a HPM-70 az nem ez a kategória, és a 10k az nem prémium, inkább a másik végén helyezkedik el a dolognak. Mondom mégegyszer, hogy milliószor jobban számít a füles, mint a lejátszó.
Az N2 nem éppen ilyen navigációs csoda. Inkább Clip -hez hasonló egyszerű és kicsi, minimális navigálásra kitalálva. Ha úgyis a telefonodat akarod használni, akkor jobban megérné csak egy fülhallgatót venni, főleg ha a mostani mobilod is megfelel ilyen célra.[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
Eh, szerintem ez a Nationite nem nekem való, eszméletlen sokat kavarcolok a menükben, ha nem tökéletes a navigálás, az csak kínszenvedés nekem. Pont most próbáltam apám mp3-át beüzemelni, az is kb olyan stílusú, hát hadd ne mondjam elég sokat szenvedtem vele.
Bár azt a fülest szívesen elfogadnám!Erősen hajlok afelé a Fuze felé.
Azt mondjátok meg nekem, nem gyanúsan olcsó? Végülis 6ezer forint, itthon meg újonnan 24ezer egy ilyen.
Igaz, hogy gyártó által újraszerelt, meg teljesen OEM, de akkoris 25%-os áron?[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
válasz adnoctum18 #13631 üzenetére
de nincs a paypalomon semmi (na jó, valami 3,10dollár) és nem is tudom, honnan szerezhetnék rá, mivel ha jól tudom, bankszámlákról nem lehet utalni paypalra.
-
raven12
senior tag
válasz adnoctum18 #13633 üzenetére
A megadott bankszámla tulajdonosának viszont ugyanannak a névnek kell lennie, mint amilyen néven a paypal van, nem? Kicsit bonyolult, lévén nincs is számlám. És amúgy is, a megadott számlának valamilyen nemzetközi maestro/mastercard/visa stb-nek kell lennie, nem? Egy sima OTP junior nem hiszem, hogy jó lenne neki
Bocsánat a sok offért -
adnoctum18
senior tag
válasz raven12 #13634 üzenetére
Jó neki a sima OTP LAJU, nekem is olyan van.
Itt minden kérdésedre választ kapsz.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudnátok segíteni légyszi? Van egy Clip+ -om és érdekelne, hogy szoftveresen tudok e emelni a hangerőn, olvastam korábban, hogy lehet, érdekelne, hogy hogyan üdv
-
krino
tag
elméletileg amikor elöször beállítottad akkor kiválaszthattad a nyelvet és a régiót. Ha EU-ra állítottad akkor vissza vesz a hangerőből, mert az EU-ban korlátozva van. Mivel még nincs Clip+ erre tudok hagyatkozni(meg még a fórumba lehet találkozni ezzel a problémával vhol:S):
"you don`t need new earphones, go to settings, then reset factory settings, click yes, then choice english language, then choice north america for the region. This will then give will then give you a new option in the settings menu for volume. go into it and set to loud. this all sounds crazy but is apparently because EU regulations stop them allowing the player to be to loud, however north america have no such regulations, its up to you how loud you want it."
-
istvan170
aktív tag
Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni, és bár nem ez a megfelelő topic, nem találtam jobbat. Az itteni tanácsokra alapozva vettem egy Sansa Clip+ -t. Kocsiba használom ezért az lenne a feladata, ha kap áramot megy, ha nem, nem. Van is a Rockboxban car adapter mód, ami jó is addig, amíg ki nem kapcsol a kütyü. Viszont ha teljesen kikapcsol, akkor a következő indításkor már az eredeti firmware indul, ami nekem nem jó. Létezik olyan megoldás, hogy mindenkor a Rockbox induljon el, ha áramot kap? A segítséget előre is köszönöm!
-
egitomi
csendes tag
Sziasztok.
Vki tud véleményt írni a cowon e2-ról. igazából nekem az a lényeg hogy strapa bíró legyen, és FLAC formátumot lejátszon, illetve nagyn nagyon szépen szóljon. AKG k518dj-vel hallgatok zenét, és eddig egy Touch-on hallgattam, csak kicsit beázott...
-
Jim-Y
veterán
válasz FireKeeper #13644 üzenetére
Nekem van is egy eladó másfél év garis Clip+ -om ha érdekli egitomi-t
-
andorra
őstag
Gondolom, létezhet olyan Total Commander plugin, amivel kezelni tudnám a Clup+-t? Ha tudtok ilyet, köszönettel venném.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Azt tudjátok véletlenül milyen audio chip van a Sansa Clip+-ban?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Shufny
őstag
AMS AS3525 SoC egyik változata van benne.
-
zack
nagyúr
válasz Shufny #13649 üzenetére
Köszi!
Szakmai szemmel mennyire látod át ennek a chip-nek a viszonyát a Cirrus Logic 338S0589-hez képest?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs