- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBond
aktív tag
-
Tamy
senior tag
válasz TomBond #7401 üzenetére
Ok, azt nem néztem. Nem szoktam külön figyelemmel kísérni a frissítéseket, ha szól, frissítem. Nekem azt írja naprakész, de látom, hogy azóta van már újabb. Mindegy, én maradok ennél, míg nem szól, ezzel legalább működik minden kiegészítőm.
Nem lehet, hogy nálad csak a 64 bites verzió miatt nem megy?
[ Szerkesztve ]
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Tamy
senior tag
válasz TomBond #7403 üzenetére
Szerintem azon nem is fog, ahhoz 64 biteshez való kiegészítők kellenének. Mivel a 64 bites verzió még igen új, szerintem egy darabig még nem sok minden lesz hozzá, de később is kisebb lesz a választék. Általánosságban is rosszabb a támogatás a 64 bites programokhoz.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a kedves fórumtársakhoz.
Thunderbirdet rá lehet venni arra ,hogy amikor először elindul és kéri a postafiók beállításait, akkor bizonyos adatokat beolvasson automatikusan?
pl. domain cím, portok stb.
Az sem lenne gond, ha képes lenne beolvasni a profil nevét is mondjuk az éppen aktuálisan bejelentkezett windows profilból.
Tartományi környezetben lenne hasznos, hogy ne kelljen minden egyes usernek beadni a beállításokat manuálisan.Várom a megtisztelő ötleteket, információkat!
Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
melan
senior tag
Sziasztok! 3 email címet használok párhuzamosan a TB-el mindet IMAP módban, és most látom, hogy a helyi fájlok 9,5 Gb-ot foglalnak. Hogyan tudok némi tárhelyet felszabadítani, anélkül, hogy leveleket kellene törölnö? Valószínűleg a sok csatolt fájl lesz a ludas...
-
Edorn
senior tag
TB-n belül: mappák tömörítése? Ha "véglegesen" törölsz egy levelet, csak egy "láthatatlan" lomtarba kerül. A tömörítéssel tudod valójában eltávolítani. Plusz rendezheted méret alapján a nem törölt leveleket, hogy kiderüljön, foglal e valamelyik extrémsok helyet...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
rii
nagyúr
sziasztok
melóhelyen kellett e-mail címet csinálnom cpanel-en ... beállítottam thunderbird-ben .... működött több hónapig ... de ma ezt mondja továbbküldésnél:
" ....
Az üzenet küldése sikertelen.
Az üzenet küldése a levélküldő (SMTP) kiszolgálóval (smtp.xxxxxx.hu) ismeretlen okból megszakadt. Ellenőrizze, hogy a levélküldő (SMTP) kiszolgáló beállításai helyesek-e, és próbálja meg újra.
.... "hol kellene szétnéznem?
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz TigerCat #7412 üzenetére
a kiszolgálónál csak kétféle port van megadva pop3 imap és smtp-re:
Secure SSL/TLS Settings -re is 1-féle pop3 imap és smtp port
és Non-SSL Settings esetében is pop3 imap és smtp portkipróbáltam mindkét portot az smtp-nél, egyikkel se küldi tovább a levelet ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Thunderbird óriáslevél funkció. Tök jó hogy van, de még jobb lenne ha működne is.
Csatoltam egy viszonylag nagyobb fájlt. 160 Mb. 250 Mb a max fájlméret, ez nem okozhat gondot, máskülönben szólt volna érte.
Szépen feltöltötte, a linket elhelyezte a levélben. El akarom küldeni, erre kiírja, hogy a levelezőszerver nem tudja elküldeni a nagy csatolmány miatt. Törlöm a csatolmányt, de ezzel együtt törli a box tárhelyről is a fájlt, a linket bent hagyja az üzenetben, így a címzett rákattintva csak a halott linket látja.
Akkor most hogy?
Valakinek működik ez a funkció?Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
rjy08
tag
Nyilván ez így egy működő dolog, de ennyi erőből bármelyik felhőt használhatnám. Munkahelyen az irodista hölgyekre nem lehet ilyet rábízni, ezért örültem volna neki, ha rendesen működik a funkció a thunderbirdben. Azért még megnézem, hátha találok rá valamilyen megoldást. Köszi a hozzászólást! 🙂
Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
milu
aktív tag
Kérlek Benneteket, segítsetek abban, hogy hol találok leírést arról, ha a TB-ben be kell a kollégámnak állítani a gmail-os kimenő leveleit?
Azaz a TB-ből küldeném ki a leveleket gmail-on keresztül. -
milu
aktív tag
Szerintem megtaláltam, bemásolom azoknak a támogatására, akiknek szintén ezt kell megoldaniuk:
Talán tudtam segíteni! -.)
[ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
Azt viszont nem találom, mi a megoldás abban az esetben, ha a gmail kettős autentikációra van bekapcsolva és a belépéskor kéri a "Hitelesítő" által adott kódszámot!
Ki hogy oldotta meg a 2 képcsős (biztonsági) hitelesítést a TB-ben a Gmail fiókjához?
-
agy73p
senior tag
Sziasztok,
Thunderbirdöt használom évek óta, egy jó ideje Windows 10-zel. Mióta 60-ra frissítettem, nem tudok ltölteni semmilyen kiegészítőt, amely "translate" / fordítás funkciót biztosítana, mint mindig is.....
Ennek mi lehet az oka? Illetve van-e vmi (akár öszvér-) megoldás? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Kezdő TB-ösnek tudtok ajánlani olyan kiegészítőt, amely megmutatja a mappákban az össz. emailek számát?
20 év The Bat! használat után nagyon megszoktam. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Eddig tudtam használni a Windows 10-es posta és naptár appot amit tökre szerettem mert iszonyat jól integrálódott a W10-el. Különösen a notificationök miatt szerettem! Viszont most úgy döntött, hogy 2 fiókot nem tud hozzáadni amelyeket eddig hozzá tudtam de a 3.at igen. -.-"
Szeretnék használni Thunderbirdöt viszont néhány dolog hiányzik nekem a W10-es posta és naptár appból megszokott funkciók közül.
1. Integrálódás a W10-es notification centerrel (eddig a GNotifier volt erre jó kieg de most már nincs supportolva és nem lehet felrakni)
2. Google naptár használata
3. Amikor X-elem akkor ne zárja be hanem a taskbarra rakja ki, tehát az új emailokat akkor is megkapjam és róluk az értesítést is és könnyen nyitható legyen! (Eddig a MinimizeToTray revived kieget használtam de nem supportolt)
4. Amikor elindul a program akkor automatikusan a háttérben történjen. Ne nyissa meg a kliens ablakot!Ezen funkciókra tudtok megoldásokat ?
Üdv!
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Jabby
őstag
"2. Google naptár használata"
Én eddig (egy nap használat után) a Provider for Google Calendar-t találtam. Tökéletesen működik, egyetlen hiányosságát találtam, hogy ne tudom színezni az eseményeket.
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
3. MinimizeToTray revived link - de ekkor kell a hackking
vagy MinimizeToTray reanimated link - Ezt itt olvastam egy kollégától. Ezúton köszönet neked karlkani. Abban viszont tévedtél, hogy nincs beállítási lehetőség: Eszközök -> Kiegészítőbeállítások -> MinimizeToTray Reanimated. Konkrétan ugyanazok a lehetőséget mint a Revivednél régen volt. (Most a revived a hack-el nem mutat mindent és nem tudtam vele le menteni a beállítást :'( )
Jelenleg a második megoldást használom, bár az kicsit unszimpi hogy a Mozilla még nem nézte át De majd kiderülMár csak akkor a 4-es és az 1-es re kéne valami megoldás
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
karlkani
aktív tag
A kiegészítőkezelőben csak a letiltás és az eltávolítás szerepel (azért írtam). Régen ott volt a beállítások gomb is, úgy rémlik. Nem figyeltem soha, hogy van ilyen menüpont, köszi.
Az elsőben nem tudok segíteni Windows 7-et használok. 4. Első indítás nálam gép bekapcsolásakor történik és addig fut a program, amíg megy a gép. Feladatütemezőben létrehoztam egy bejegyzést a Thunderbirdnek, azzal minimalizálva indul, a kiegészítőnek köszönhetően már nem a tálcára csukódik, hanem az értesítési területre. A feladat létrehozásánál kizárólag a Műveletek fülön ténykedtem.
Program/parancsfájl: cmd
Argumentumok hozzáadása (nem kötelező): /C start /B /min /D "C:\Program Files\Mozilla Thunderbird\" Thunderbird.exe -
Roxkex
senior tag
válasz karlkani #7435 üzenetére
Hmm. Nah ezt minimializált indulást meglesem én is Ez hogy nem jutott eszembe !?
Igen nekem is úgy rémlik régről, hogy ott volt a beállítások gomb, teljesen véletlen találtam rá arra a menüpontra xDRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
light1994012
tag
Helló.
Mai nap elindítottam a TB-t és az az üzenet fogadott, hogy a saját email címemen a felhasználó jelszavának elküldése nem volt sikeres, levelező kiszolgáló válasza Login failed.Eddig ment rendesen, most akárhányszor írom be a jelszavam nem megy tovább e
Ez mitől lehet?
Előre is köszönöm.Xiaomi 14 Ultra, Playstation 5, Asus ROG Zephyrus GX701GV
-
törölt tag
válasz light1994012 #7437 üzenetére
Vacakol a szerver. Majd megy megint. Smi pánik, ha nem halt be teljesen
-
MichaelSD
őstag
Sziasztok!
Van jelenleg működő magyar helyesírás ellenőrzú TBhez? Csak a régi verzíiókhoz találtam.
Köszönöm!
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már közületek valaki olyan problémával, hogy melléklet csatolásakor a jobb felső sarokban a csatolt mellékletekre rákattintva nem lehet, vagy nem mindegyik csatolmányt lehet megnyitni? Ha az egeret a fájl fölé húzom, akkor kiírja az elérési útját, de rákattintva nem történik semmi. A mellette lévő másik fájlt meg simán meg tudom nyitni. Nekem eddig PDF-nél jött elő a hiba, de van, aki másnál, pl xls-nél is találkozott vele.
Ez mitől fordulhat elő?Üdv:
spgabor -
Breki
veterán
Sziasztok.
A Thunderbird 60-hoz van magyar nyelvű helyesírás ellenőrző és magyar menü?
Illetve más is tapasztalta azt ha korábbi magyar verzióra rátelepítem magyar marad, de, ha új gépre rakom fel akkor angol?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Használom a Provider for Google Calendart, megoldható, hogy ne színezze át a telóban (Google Calendar) az ott létrehozott naptár bejegyzéseket? -
arpadd
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik TB-hoz vakáció kiegészítő? Természetesen csak akkor működne, ha nem zárom be a TB-t.
Köszi!
-
jasonka
aktív tag
Üdv Mindenkinek !
Magyarázza meg valaki a következő "paranormális jelenséget" :
(Mozillát használok évek óta több e-mail címmel olyan beállítással, hogy először csak a fejléc töltődjön le).
Az alkalmazás tegnap is annak rendje-módja szerint "végigzongorázta" a mail-címeket és két új üzenetet talált egyformán gmail-es szerverről két különböző feladótól .
Az egyik egy szolgáltató cég, aki az aktuális egyenlegemet küldte szövegben, a másik egy magánszemély, aki szöveget ÉS fotókat küldött. Előbb a szolgáltató mal-je töltődött le ("Tárgy: xxx- számla") amit kinyitva egy villanásra láttam az üzenetet. Aztán letöltődött a magán levél a fotókkal, azt is megnyitottam, mire a két mail "összekeveredett" - azaz onnantól mostanáig ha a szolgáltató ("Tárgy: xxx- számla") fejlécű mail-jét nyitom meg a magán- mail és a fényképek jönnek elő... (Emellett a magánlevél a saját tárgyával IS létezik. arra kattintva az rendesen látható.)(Ráadásul a szolgáltató e-mail-jének a tárgya "Re: xx számla" - holott én ezügyben sosem írtam a szolgáltatónak, tehát NEM az én mail-emre válaszképpen írták. A magánszemély az valóban válaszképpen írt...)
Vírus, kamulevél nem lehet egyik sem, mert működik a vírusirtó - mindkét mail-t megnézte - és a szolgáltatói egyenleg is helyes volt.Na, ez hogy lehet ?
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
Tamy
senior tag
válasz jasonka #7449 üzenetére
Próbáltad újraindítani a Thunderbirdet? Az sok mindenre gyógyír, és néha egészen egyszerűen megoldódnak az ilyen paranormális jelenségek. Esetleg ránéznék webes felületről is, hogy ott mit látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest